Demonizer Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Ili jednostavno poslušati nešto što jeste gothic. Ili samo pročitati negde šta čini gothic i videti da toga nema u Therion-u. Upravo tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 p.s. slazem se da therion nije cist gothic s obzirom na pocetni still ali sadasnji still jeste gothic( ) -tu nema preterane mudrosti Ti to tako samouvereno kazes da je Therion gothic da mi je prosto smesno Sadasnji stil NIKAKO nije gothic, lepo su ti rekle kolege iznad da je Therion heavy - po meni je heavy jos od A' Arab Zaraq... albuma a taj tvoj jebeni gothic koji stalno pominjes najvise se nazire na Theli-ju zbog atmosfere, molskih akorada, klavijatura itd. Iskreno ti savetujem da poslusas malo bolje njihove rifove, ostale muske vokale (pored operskih) pa ti valjda na kraju dodje u glavu ovo sto pricam... @Demonizer - ja sam originale kupila u Francuskoj, a mislim da moze da se nabavi ovde za 850 kinti, pisalo je nesto u MH... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Nisam znao da ima kod nas u svakom slucaju hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 mhihi imam digipac, kupila u berlinu sve spotove takodje... dao mi Legenda my fav band Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_Mab Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) Ti to tako samouvereno kazes da je Therion gothic da mi je prosto smesno Sadasnji stil NIKAKO nije gothic, lepo su ti rekle kolege iznad da je Therion heavy - po meni je heavy jos od A' Arab Zaraq... albuma a taj tvoj jebeni gothic koji stalno pominjes najvise se nazire na Theli-ju zbog atmosfere, molskih akorada, klavijatura itd. Iskreno ti savetujem da poslusas malo bolje njihove rifove, ostale muske vokale (pored operskih) pa ti valjda na kraju dodje u glavu ovo sto pricam... @Demonizer - ja sam originale kupila u Francuskoj, a mislim da moze da se nabavi ovde za 850 kinti, pisalo je nesto u MH... pa quotovala si moju recenicu u kojoj kazem da NISU gothic znash,zanimljiv je fenomen sto se uvek nadje 2. tumacenje i klasifikacija,dobro verovatno je da su josh experimentisali ali verovatno gothic preovladava Edited October 2, 2005 by Queen_Mab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 pa quotovala si moju recenicu u kojoj kazem da NISU gothic znash,zanimljiv je fenomen sto se uvek nadje 2. tumacenje i klasifikacija,dobro verovatno je da su josh experimentisali ali verovatno gothic preovladava Ne preovladava gothic o tome se i prica sve vreme, oni kad su poceli nije ni postojao taj pravac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dushmanin Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Therion nikako nisu gothic.... ORIGINAL JE BIO DA SE KUPI U MORDORU< A JA LICNO SAM GA KUPIO U GRCKOJ....pogledajte u mordoru, svejedno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Therion nikako nisu gothic.... ORIGINAL JE BIO DA SE KUPI U MORDORU< A JA LICNO SAM GA KUPIO U GRCKOJ....pogledajte u mordoru, svejedno... OK, Hvala nisam svracao u Mordor kad sam bio u bg-u zato pitam, znaci ima super, hvala jos jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ima li neko informaciju kad ce novi album, posto sam cula da ima dosta pesama koje nisu uvrstene na poslednja dva albuma... @Double Fire - jel mozes da pobrojis sve njihove spotove, da bih znala sta mi fali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dushmanin Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Mislim, tj nadam se, da ce i novi album biti dupli...ja mislim da jje najava bila za prolece/leto 2006, al ne drzi me za rec...najbolje je proveriti na therion sajtu, ali na njemu nema nista posebno novo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Mislim, tj nadam se, da ce i novi album biti dupli...ja mislim da jje najava bila za prolece/leto 2006, al ne drzi me za rec...najbolje je proveriti na therion sajtu, ali na njemu nema nista posebno novo.... Evo ja sad bio i stvarno nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Čini mi se da se tako nešto pričalo kad su izašla ova dva. Samo ne znam da li je u pitanju baš proleće, leto, jesen ili zima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Čini mi se da se tako nešto pričalo kad su izašla ova dva. Samo ne znam da li je u pitanju baš proleće, leto, jesen ili zima . preciznost na prvom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 @Double Fire - jel mozes da pobrojis sve njihove spotove, da bih znala sta mi fali? evo: A Black Rose, Rise of Sodom and Gomorrah(live '98), Summernight City, The Beauty in Black, To Mega Therion, Birth of Venus Illegitima (live), In the Desert of Set (live) i Nightside of Eden (live) - pisala sam Live tamo gde nisam sigurna da li je spot ili samo snimak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 evo: A Black Rose, Rise of Sodom and Gomorrah(live '98), Summernight City, The Beauty in Black, To Mega Therion, Birth of Venus Illegitima (live), In the Desert of Set (live) i Nightside of Eden (live) - pisala sam Live tamo gde nisam sigurna da li je spot ili samo snimak Za Rise postoji i spot, i nekoliko live verzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ima i A Black Rose[live] upravo ga skidam ima i wine of... [live 98] sa vive.. upravo ga skidam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Live spotovi, ili live video snimci sa studijskim audio snimcima su tja... Pravih spotova ima 3. A ni oni nisu neki. Što je potpuno nebitno, pošto je muzika je*eno fantastična. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_Mab Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 (edited) ni na sta nisu zvucali u black/death/grin fazi....ovako su remek-delo @Demonizer Check this first out,i sad that at first Edited October 2, 2005 by Queen_Mab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 (edited) A koja je to grin faza?! Edited October 2, 2005 by Evil Spirit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ona u kojoj bi sad bili da citaju ovu raspravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Live spotovi, ili live video snimci sa studijskim audio snimcima su tja... Pravih spotova ima 3. A ni oni nisu neki. Što je potpuno nebitno, pošto je muzika je*eno fantastična. Zaista im je muzika bez premca ali bi stvarno trebalo da izdaju makar jedan "zlo" spot da nam pruze i pravi vizuelni uzitak. Pa bar njima kinta nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Problem je u tome što se Chris previše loži na osamdesete i to se uvek odrazi i na spotove. Takođe, čovek ne voli da ih radi. Ne verujem da bi ikada bio voljan da tek tako ''baci'' pare na video... Uostalom, uskoro će DVD, biće tu nekog ''zla'' sasvim sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Vidim da i dan danas ima ljudi koji misle da su Therion gothic/bili gothic/pretežno gothic... Mislio sam da smo bar to rešili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Problem je u tome što se Chris previše loži na osamdesete i to se uvek odrazi i na spotove. Takođe, čovek ne voli da ih radi. Ne verujem da bi ikada bio voljan da tek tako ''baci'' pare na video... Uostalom, uskoro će DVD, biće tu nekog ''zla'' sasvim sigurno. Chris je po meni totalno u pravu sto se tice spotova... Bolje da te pare ulozi u kompletan simfonijski orkestar pa da na koncertima izvode Via Nocturna ili The Wondrous World Of Punt koji je u poslednje vreme moj favorit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Chris je po meni totalno u pravu sto se tice spotova... Bolje da te pare ulozi u kompletan simfonijski orkestar pa da na koncertima izvode Via Nocturna ili The Wondrous World Of Punt koji je u poslednje vreme moj favorit Ako se dobro sećam (pošto nemam albume kod sebe ), za tu drugu bi im trebale i orgulje, a to bi malo teže vukljali za sobom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts