Kakashi Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 Mislim da se preterano lozimo , jos nista nije potvrdjeno . Quote
Elbereth Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Mislim da se preterano lozimo , jos nista nije potvrdjeno . Mislim da , ako potvrde dolazak, zivot u ovoj zemlji polako poceo da dobija smisao!!!!! Reci, Therion OVDE!!!! A, ja na THERION-u!!!!!! I to OVDE..... Smaram..... Quote
pazuzu Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 novi album razbija lemuria i typhon su sjajne numere Quote
Supergalactic Lover Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 khm... nemojte da baksuzirate smaranjem!! smaram Quote
marcoman Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 (edited) jos kad bi taj cika doveo Anathemu, wow! Znam da to nema veze sa trenutnom temom, ali sam i dalje u bedaku sto nisam bio u Zagebu, pa cisto, eto.. btw, ne znam sta se desava ali zvanicni sajt theriona je vec neko vreme sjeban, ne mogu uopste da mu pristupim Edited June 12, 2004 by marcoman Quote
NecroGrim Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Sve je blize definitivnoj potvrdi. Menadzer Theriona je malo spustio cenu i dosta olaksao posao skupljanja para. Nadam se da ce se ovih dana konacno potvrditi. Inace, na koncertu bi svirao i doom bend Orphaned Land (valjda se tako pise). Quote
marcoman Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 he, lvdilo da li se zna gde bi otprilike svirali, barem na koji broj ljudi tipuju? Quote
Invictus Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Upravo sam slusao Lemuriu, pa rek'o da svratim na ovu temu. Nego, je l' vi to ozbiljno da Therion, Orphaned Land, Fintror i Tristania dolaze? Ako je tako...krajnje granice... B.t.w. Lemuria razbi. Quote
NecroGrim Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Ne zna se jos gde bi svirali. Videce se. Mozda skc Quote
Kakashi Posted June 15, 2004 Author Report Posted June 15, 2004 (edited) Kad je Orphaned Land upao u kombinaciju? Dajte, to je vec too good to be true... Edited June 15, 2004 by Hérétique Quote
NecroGrim Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Oni su od pocetka u kombinaciji samo sam ja zaboravio da ih spomenem. Btw, Therion kao minimum za cenu karte trazi 10 evra. Quote
Supergalactic Lover Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 pa super. mislim da nije mnogo 10E. od Orphaned Land-a sam skinuo jednu pesmu sa neta(povodom preporuka) i nije losa, ali sam siguran da imaju i bolje stvari. da li znas mozda kada bi taj koncert bio odrzan? otprilike Quote
marcoman Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 ej Deus, NecroGrim je pominjao 9. novembar kao verovatan datum ako bi vec dolazili 10 evra uopste nije mnogo i verujem da bi mnogo ljudi zelelo da dodje na taj koncert, neki zbog ovih ostalih bendova, neki zbog theriona uf, jedva cekam Quote
DevouredSoul Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 I ja sam chula da cje docji.... To bi stvarno bilo prelepo... Therion i Tristania u jednom danu... Dear Odds.... Quote
Supergalactic Lover Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 doslo bi i dosta ljudi iz okoline. sigurno ne bi propao koncert! Quote
Elbereth Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Samo nemojte da zaboravite da ''spomenete'' kad bude potvrdjeno.... Ne mogu i dalje da verujem da oni i znaju gde je Srbija, a kamoli da ce mozda doci ovde...... Quote
Elbereth Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Sta, dakle nista od cele te price.....???? Molim vas, neka neko konkretno odgovori na vapaje(!) fanova zeljnih Theriona..... Quote
NecroGrim Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ne, to stoji, samo jos nista nije potvrdjeno. Therion je prvo predlozio 9. novembar a onda su rekli da im taj datum ne odgovara tako da se sada trazi nov datum. Ostaje da se ceka Quote
Supergalactic Lover Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 I' about to piss myself... pa sto im ne odgovara 9. nov? kakve veze ima? samo da ovo ne propadne!! Quote
Elbereth Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Ako nas ''zeznu'' za Therion, ja cu stvarno nekog da bijem!!!! Samo nek potvrde, pa da mirno docekamo taj novembar.... Quote
Apeiron Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Cekaj, nisam bas upucen o cemu se ovde govori? Gde Therion da svira? Kod nas? Kako god, ova dva nova albuma su najbolji Therion radovi do sada, za mene. Lemuria mi je za nijansu bolji... Theli mozda jedino ide u konkurenciju, ali ovakve albume zaista nisam ocekivao od njih... Poz! Quote
ABIGAIL Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 I meni su nikad bolji, mada mi je Lemuria malcice bolji od Sirius B, hvala donatoru ovom prilikom Quote
Recommended Posts