solicitor Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 (edited) Na prvo slušanje album me nimalo nije oduševio. Samo su mi Poupée de cire i Polichinelle zapale za uvo, a ostalo je delovalo dosadno. Kad je album obrnuo krug još jednom, već mi se mnogo više dopada. Svaka pesma mi je lepo legla. Nije ovo epohalno izdanje, ali meni se sviđa. Navikao sam da Therion posle autorskog izdanja izbacuje neke polucover Ep-jeve kompilacije i Live albume, pa i ovaj mogu svrstati u tu kategoriju. Samo poslušajte više od dva puta i mislim da će se većini ljubitelja ovog zvuka svideti. Daleko je od Theli ili Vovin, ali ima dobar feeling. Edited September 30, 2012 by solicitor Quote
Lou Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Kontam da ce ovaj tres slusati Tarjini fanovi ili tako neki pripadnici uzvisene umetnosti. Svež screenshot: Quote
crusader84 Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 (edited) Nije tol'ko loše, al' nije za Therion. Gledam na ovo kao na neku zajebanciju, nešto što će biti zaboravljeno poput onog A'arab-a, kako već beše... Eto, možda im se može zameriti što je najavljivano kao ozbiljan album, ili je možda Chris baš između redova hteo da nam kaže da će zapravo taj neki zajeban projekat biti ono pravo. Možda je i neki inat Šveđanima, s obzirom da je Therion veoma potcenjen na domaćem terenu, "evo, ovo sranje vam se možda svidi". EDIT: I da, sranje je što je na francuskom, valjda zato što ga veze nemam. Edited September 30, 2012 by crusader84 Quote
-con-struc-tor- Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 мени беше занимљив наслов албума, због бодлера. очито ништа од тога на крају а можда је то некакав хинт, као фора музичка сцена је декадентна досадна блазирана There's one more damned than all. He never gambols, Nor crawls, nor roars, but, from the rest withdrawn, Gladly of this whole earth would make a shambles And swallow up existence with a yawn... Boredom! He smokes his hookah, while he dreams Of gibbets, weeping tears he cannot smother. You know this dainty monster, too, it seems — Hypocrite reader! — You! — My twin! — My brother! ПОМЕТЊА или не Quote
Black desire Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ne, ako je ovaj album parodija na metal scenu ili na same sebe, ja ne kapiram. Quote
Nazzgul Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Je l' ide neko na 'cert u Bukurest 19.og? Quote
Јарослав Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 После овога, тешко да ће им ико ићи. Quote
Nazzgul Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Tako sam mislio i za Anatehemu.. .Smor, ovo ono, pa sam se odusevio. U principu mi prija kad otputujem negde na 'cert. Da je u Beogradu ne bih isao. To mi nije gust. Quote
Tamerlan Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ma dajte ljudi, chemu toliko mrznje? Tachno se vidi poenta iza ovakvog poduhvata. Mislim, posle spotova i uopshte chitavog koncepta ovog albuma jasno se vidi da je u pitanju jedna velika zajebancija. Sa svim onim izjavama od pre i ovakvim rezultatom, ochigledno je da je Christopher odluchio da glumi trola i napravi neshto gde ni on sam sebe nece shvatati ozbiljno. Tako da, pokazite malo smisla za humor. Jedino shto bi eventualno moglo da opravda ovako negativnu reakciju jeste to, da smo mi ochekivali jedan ozbiljan i zaista kvalitetan album. Mada, slushajuci pesme i gledajuci spotove, moram priznati da sam se poshteno issmejao (shto je Christopher-u, kao autoru, verujem ovo i bio cilj). Dodushe, posle ovog ispada, zaista bi mu bilo bolje da sledeci album bude dobar. Quote
Џрк Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ma dajte ljudi, chemu toliko mrznje? Tachno se vidi poenta iza ovakvog poduhvata. Mislim, posle spotova i uopshte chitavog koncepta ovog albuma jasno se vidi da je u pitanju jedna velika zajebancija. Sa svim onim izjavama od pre i ovakvim rezultatom, ochigledno je da je Christopher odluchio da glumi trola i napravi neshto gde ni on sam sebe nece shvatati ozbiljno. Tako da, pokazite malo smisla za humor. Jedino shto bi eventualno moglo da opravda ovako negativnu reakciju jeste to, da smo mi ochekivali jedan ozbiljan i zaista kvalitetan album. Mada, slushajuci pesme i gledajuci spotove, moram priznati da sam se poshteno issmejao (shto je Christopher-u, kao autoru, verujem ovo i bio cilj). Dodushe, posle ovog ispada, zaista bi mu bilo bolje da sledeci album bude dobar. Citam ovo, i zamisljam da mesto 'Christopher' stoji 'Trey' ili 'David'. Ovo je zapravo jedini pozitivan nacin gledanja na ILUD Quote
dAdAiSt Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ucitavas inteligenciju ljudima koji je ocigledno nemaju. Quote
Lou Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ma dajte ljudi, chemu toliko mrznje? Tachno se vidi poenta iza ovakvog poduhvata. Mislim, posle spotova i uopshte chitavog koncepta ovog albuma jasno se vidi da je u pitanju jedna velika zajebancija. Sa svim onim izjavama od pre i ovakvim rezultatom, ochigledno je da je Christopher odluchio da glumi trola i napravi neshto gde ni on sam sebe nece shvatati ozbiljno. Tako da, pokazite malo smisla za humor. Jedino shto bi eventualno moglo da opravda ovako negativnu reakciju jeste to, da smo mi ochekivali jedan ozbiljan i zaista kvalitetan album. Mada, slushajuci pesme i gledajuci spotove, moram priznati da sam se poshteno issmejao (shto je Christopher-u, kao autoru, verujem ovo i bio cilj). Dodushe, posle ovog ispada, zaista bi mu bilo bolje da sledeci album bude dobar. Sve se bojim da je digao onolike pare iz banke da bi se zajebavao. Quote
azal Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 da li ce gojko ovo da gotivi posto je na francuskom? :philosoraptor: Quote
Captain Spaulding Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ma dajte ljudi, chemu toliko mrznje? Tachno se vidi poenta iza ovakvog poduhvata. Mislim, posle spotova i uopshte chitavog koncepta ovog albuma jasno se vidi da je u pitanju jedna velika zajebancija. Sa svim onim izjavama od pre i ovakvim rezultatom, ochigledno je da je Christopher odluchio da glumi trola i napravi neshto gde ni on sam sebe nece shvatati ozbiljno. Tako da, pokazite malo smisla za humor. Jedino shto bi eventualno moglo da opravda ovako negativnu reakciju jeste to, da smo mi ochekivali jedan ozbiljan i zaista kvalitetan album. Mada, slushajuci pesme i gledajuci spotove, moram priznati da sam se poshteno issmejao (shto je Christopher-u, kao autoru, verujem ovo i bio cilj). Dodushe, posle ovog ispada, zaista bi mu bilo bolje da sledeci album bude dobar. Ako je to zajebancija nije trebao da to uradi pod imenom Therion nego pod imenom Fat Juisy Worm ili Christopher Johnsson Fun Project Quote
Berliner Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 a ti bi mogao malo da naucis engleski Quote
Џрк Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 (edited) trebao je kristofer lunara© da pita, da ovo objavi pod imenom therinou Edited October 1, 2012 by Џрк Quote
Captain Spaulding Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 a ti bi mogao malo da naucis engleski A ti bi mogao da stavis Veliko A na pocetku recenice i veliko E kod Engleskog, 'bem te u usta skrgava 2 Quote
Јарослав Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Код "енглески/енглеског..." се не ставља велико "е". Као ни код "српски/српско/српска..." велико "с". Као ни код "туркменистански/туркменистанско..." велико "т". Енд д лист гоуз он. Quote
Live Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ako je hteo da bude duhovit, mogao da je uzme pauzu i malo se bavi stand-up-om, a ne da ovakve gluposti potpisuje Therion imenom. Ovo čak nije ni duhovito. Quote
-con-struc-tor- Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 како год било, Poupee је заразан шит Quote
Tamerlan Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ako je hteo da bude duhovit, mogao da je uzme pauzu i malo se bavi stand-up-om, a ne da ovakve gluposti potpisuje Therion imenom. Ovo čak nije ni duhovito. To stoji. Ali uvek je tu ona nezahvalna chinjenica da je on autor Therion-a i da moze sa time da radi shta mu je volja, svidjalo se to nama, kao slushaocima ili ne (iako najcheshce na sopstvenu shtetu). Ovom izjavom ne pokushavam da branim ni ovaj album ni Therion. Ako gledam iz perspektive nekog ko voli ovaj bend, album jeste ochaj zivi. Mada, tu je taj "so bad it's good" sharm, a uzimajuci u obzir da ova "egzibicija" nema ni tretman niti distribuciju standardnog albuma, smatram da se moze vrlo lako ignorisati (ili prihvatiti kao shto i jeste - jednan shaljivi ispad). Quote
crusader84 Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Je l' ide neko na 'cert u Bukurest 19.og? Jok Bukurešt, ali ima nas za Budimpeštu. После овога, тешко да ће им ико ићи. Why not? Pa sviraće tek ponešto sa novog. Quote
Saša Grbić Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Joj... Ovaj bend mi je izuzetno drag. Bojim se poslušati novi album. Quote
Recommended Posts