Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Posle puta u Berlin sam shvatila zasto im je uslov za svirku samo 200 ljudi, tamo skoro niko zivi nije cuo za njih, da ne govorim u prodavnicama. Obisla sam 6 prodavnica, mislivsi "a cim kazem therion, znace ko su i imace celu diskografiju". Ali ne. Do you have Therion CDs? -What?- Therion. -Whaaat? "Tirion, Therion, Nuclear Blast band. "I don't understand, please write it down.... Oh, Therion! Is that a heavy metal band or something? -YES!- Hmm, we don't have it.

icon_mrtav.gif

Nasla sam Deluxe izdanje, jos nisam imala srca da preslusam jer se plasim da ce biti sranje....

Posted (edited)

Pa zemlje gde je najveca beda i gde je piraterija najrazvijenija daju najbolje fanove. Ovde svalki klinac moze da cuje za male pare bilo koji bend. Svaki klinja je cuo za najanonimniji ceski black metal bend, a kamo li za neke jace bendove. Na Vaderu u BGD je pola sale znalo sve textove napamet, a nema 6 ljudi koji imaju original dikove. Pogledaj samo live snimke Theriona ili Dimmu Borgira na evropskim festivalima ... ljudi stoje i gledaju ko da se daje Crvenkapa a ne da sviraju svetske metal velicine ...

Inace ... albume sam vec komentarisao, pa necu ponovo ... generalno, Therion mi je poslednjih 5 godina najomiljeniji bend ....

Edited by solicitor
Posted
Posle puta u Berlin sam shvatila zasto im je uslov za svirku samo 200 ljudi, tamo skoro niko zivi nije cuo za njih, da ne govorim u prodavnicama. Obisla sam 6 prodavnica, mislivsi "a cim kazem therion, znace ko su i imace celu diskografiju". Ali ne. Do you have Therion CDs? -What?- Therion. -Whaaat? "Tirion, Therion, Nuclear Blast band. "I don't understand, please write it down.... Oh, Therion! Is that a heavy metal band or something? -YES!- Hmm, we don't have it.

icon_mrtav.gif

Nasla sam Deluxe izdanje, jos nisam imala srca da preslusam jer se plasim da ce biti sranje....

Chudno. U Bechu su imali sve zhivo od Therona i to jako povoljno. tamo sam kupila Live In Midgard, koji je sranje, ali Bozhe moj, Therion je to...

Inache, novi album mi se ne svidja. Meni je Vovin i dalje savrshenstvo, kao i SoR.

• 2 weeks later...