Ora Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Warrior Of Ice, kakav si ti to megalomanijak? Quote
MissionVao Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Sto je najbolje, uskoro izdaju prvi DVD a ja idem za 2 nedelje pravo u NB u Berlinu da sve to pokupujem Quote
DevouredSoul Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaa preprichaj sve u detalje chim ga odgledash!!! Quote
Mr_Deadic Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Nabavio sam zadnji twin album. Lemuria mi se vise svidja, mada je i Sirius B odlican... Quote
WS Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 hehe ja imam lemuriu.Ona pesma Victory od 16 sekundi meni je 1,7 mb.Kvalitet 660 kbps Preterivanje. Quote
MissionVao Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaa preprichaj sve u detalje chim ga odgledash!!! Htedoh da kazem da cu ga prebaciti u avi pa umnozavati, ali ne, ipak mi je to omiljeni bend Quote
Ora Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Sto je to fino od tebe... ma nemam reci da opisem tvoju finocu. Quote
marcoman Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 meni je lemuria bezveze pesma ili album Quote
Ora Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Kako to da si ih cuo odvojeno? I, generalno, koji period Theriona najvise volis? Quote
Apeiron Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Lemuria i Sirius B - ovo su najbolji Therion radovi posle Theli (za mene). Poz! Quote
fiction Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 A ima li istine u prici da ce nas posjetiti u oktobru? Quote
MissionVao Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Posle puta u Berlin sam shvatila zasto im je uslov za svirku samo 200 ljudi, tamo skoro niko zivi nije cuo za njih, da ne govorim u prodavnicama. Obisla sam 6 prodavnica, mislivsi "a cim kazem therion, znace ko su i imace celu diskografiju". Ali ne. Do you have Therion CDs? -What?- Therion. -Whaaat? "Tirion, Therion, Nuclear Blast band. "I don't understand, please write it down.... Oh, Therion! Is that a heavy metal band or something? -YES!- Hmm, we don't have it. Nasla sam Deluxe izdanje, jos nisam imala srca da preslusam jer se plasim da ce biti sranje.... Quote
solicitor Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 (edited) Pa zemlje gde je najveca beda i gde je piraterija najrazvijenija daju najbolje fanove. Ovde svalki klinac moze da cuje za male pare bilo koji bend. Svaki klinja je cuo za najanonimniji ceski black metal bend, a kamo li za neke jace bendove. Na Vaderu u BGD je pola sale znalo sve textove napamet, a nema 6 ljudi koji imaju original dikove. Pogledaj samo live snimke Theriona ili Dimmu Borgira na evropskim festivalima ... ljudi stoje i gledaju ko da se daje Crvenkapa a ne da sviraju svetske metal velicine ... Inace ... albume sam vec komentarisao, pa necu ponovo ... generalno, Therion mi je poslednjih 5 godina najomiljeniji bend .... Edited August 23, 2004 by solicitor Quote
DevouredSoul Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Posle puta u Berlin sam shvatila zasto im je uslov za svirku samo 200 ljudi, tamo skoro niko zivi nije cuo za njih, da ne govorim u prodavnicama. Obisla sam 6 prodavnica, mislivsi "a cim kazem therion, znace ko su i imace celu diskografiju". Ali ne. Do you have Therion CDs? -What?- Therion. -Whaaat? "Tirion, Therion, Nuclear Blast band. "I don't understand, please write it down.... Oh, Therion! Is that a heavy metal band or something? -YES!- Hmm, we don't have it. Nasla sam Deluxe izdanje, jos nisam imala srca da preslusam jer se plasim da ce biti sranje.... Chudno. U Bechu su imali sve zhivo od Therona i to jako povoljno. tamo sam kupila Live In Midgard, koji je sranje, ali Bozhe moj, Therion je to... Inache, novi album mi se ne svidja. Meni je Vovin i dalje savrshenstvo, kao i SoR. Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Therion obozavam Meni je takodje Vovin najmiliji album Quote
Mr_Deadic Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Moze li mi neko reci nesto vise o pjesmi O Fortuna? Od koga je orginal i slicno. Ja znam nesto, ali nisam siguran da li je to tacno... Quote
Kakashi Posted September 1, 2004 Author Report Posted September 1, 2004 Stvarno ne mogu da smognem snage da odgovorim na ovo. (I'm an elitist, so shoot me!) Quote
Supergalactic Lover Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 (edited) koliko ja znam to je deo iz ?opere? "carmina burana", carl orf-a. Edited September 1, 2004 by Superius Deus Quote
Mr_Deadic Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Imao sam dezinformaciju da je to iz Nabuko opere. Htio sam da provjerim za svaki slucaj... Quote
Council A Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ne bi bilo lose da ja i odslusam te nove albume ako hocu da picim u Hungary u novembru :neutral:. I posle serem da volim Therion. Quote
Recommended Posts