Kali Agna Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Samo, teško da će to biti pre 2006-e... Pa taman da objave jos 2 nova albuma Usput, da li neko od vas ima kompletan Therion? Meni fale svi albumi pre '98 (Vovina), znaci uglavnom oni iz death faze...a ne znam gde da ih nabavim... Quote
Vladan Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 ja imam par albuma....theli,secret of the runes,jos neki i +neku kompilaciju.... the secret...mi se najvise svidja,mada ih nisam slushala jos od leta sigurno... a omiljene pesme ne znam,meni pise track 01,track 02 etc a mrzi me da googlam da bih nasla nazive.... Ja imam sve albume, kao i reizdanja starih albuma, ustvari nemam Live at Midgard, ali to cu nabaviti!!! Therion je apsolutno savrsen!!! Poz Quote
solicitor Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Imam ja sve, pa i Live At Midgard, kao i bootleg Live In Paris, ali je zvuk tog bootlega krsh. Razliciti su periodi do Lepaca Kliffoth albuma i pre njega. Obicno ljudi vole ili prvi ili drugi period. Sto se mene tice oni su jedan od najraznovrsnijih bendova na svetu i nesumnjivi poznavaoci dobre muzike. Radili su i jos uvek rade sve, od obrada Scorpionsa i Manowara do death metal varijanti. Quote
marcoman Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 (edited) Ne znam da li je neko slusao side projecte clanova benda, to uglavnom nema dodira sa onim sto rade sa Therion-om. Chris ima gomilu nekih bendova koji sviraju thrash ili death, Kristian (ako se dobro secam) svira sa nekim bendovima funk varijante, ili neki progresiv, fusion sta znam vise se i ne secam. Spisak njihovih omiljenih bendova se u 90% slucajeva ne poklapa sa spiskom fanova Therion-a. Edited January 3, 2005 by marcoman Quote
solicitor Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Bas zato sam i rekao da su veliki poznavaoci dobre muzike. Evo ilustracije onoga sto si rekao: Current line-up Christofer Johnsson : Vocals, guitars, keyboards (Carbonized (Swe), Messiah (Che), Procreation (Swe), Demonoid) Mats Levén : Vocals (Abstrakt Algebra, Krux, Yngwie J. Malmsteen, At Vance) Kristian Niemann : Guitar (Demonoid) Johan Niemann : Bass (Mind's Eye, Tears of Anger, Demonoid) Petter Karlsson : Drums (Argento (Swe), Kajarr, Conspiracy) Former/past member(s) Guitars & keyboards: Jonas Mellberg (Unanimated) Peter Hansson Guitars: Magnus Barthelson, Tommy Ericsson Bass: Erik Gustafsson (Dismember), Jan Kazda Fredrik Isaksson (Grave, Excruciate (Swe)) Lars Rosenberg (Entombed, ex-Serpent, Carbonized (Swe), Mental Distortion, Monastery) Andreas Wallan Wahl (Serpent) Drums: Piotr Wawrzeniuk (Carbonized (Swe), Serpent) Oskar Forss, Wolf Simon, Sami Karpinnen Richard Evensand Vocals: Matti Kärki (Carnage (Swe), Carbonized (Swe), Dismember, Murder Squad, General Surgery) Sarah Jezebel Deva (Covenant, Mortiis, Cradle of Filth, The Kovenant) Martina Astner (Hornbacher) (Dreams of Sanity, Alas, Korovakill) Quote
Vladan Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Imam ja sve, pa i Live At Midgard, kao i bootleg Live In Paris, ali je zvuk tog bootlega krsh. Razliciti su periodi do Lepaca Kliffoth albuma i pre njega. Obicno ljudi vole ili prvi ili drugi period. Sto se mene tice oni su jedan od najraznovrsnijih bendova na svetu i nesumnjivi poznavaoci dobre muzike. Radili su i jos uvek rade sve, od obrada Scorpionsa i Manowara do death metal varijanti. Imam i ja neki bootleg Live Wacken, ali i tu je zvuk stvarno skrsh, a mozda negdje imam i taj iz Parisa!!! Oni su definitivno poznavaoci dobre muzike, a i odlicni kompozitori! Poz Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Usput, čini mi se da će Therion biti na sledećem MetalCamp-u (SLO). Daaaaaaarling, da spremamo shatore? Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Daaaaaaarling, da spremamo shatore? I koferce!!!!! I koferce!!!!! Bez njega nigde Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 I koferce!!!!! I koferce!!!!! Bez njega nigde Ali moramo da se natovimo, da budemo kao Sarah J....... trebace nam poveci shator @Jackie Brown - da li postoji smajli koji se prezderava? Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Ali moramo da se natovimo, da budemo kao Sarah J....... trebace nam poveci shator @Jackie Brown - da li postoji smajli koji se prezderava? Za tebe cemo ga nabaviti zajedno sa onim koji na sve strane vuce svoje koferce..... Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Za tebe cemo ga nabaviti zajedno sa onim koji na sve strane vuce svoje koferce..... Morate mi dati slike sa koncerta, ono kod mene se jako slabo vidi.... Hocete, dacete mi , zar ne? sa onim divnim basistima......mmmmmmmm @Jackie Brown - ima li smajlija koji balavi? Quote
Kakashi Posted January 6, 2005 Author Report Posted January 6, 2005 Daaaaaaarling, da spremamo shatore? Bolje da spremamo pare i dokumenta . Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Koleza,kada nas vodis na ekskurziju u sloveniju? @ Lara_84 Kako si krenula da jedes 800 puta dnevno, i ne gine ti Sarin look Quote
Kakashi Posted January 6, 2005 Author Report Posted January 6, 2005 Kad mi platite . Mislim stvarno, sve profe idu za dž i još dobiju kintu . Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Koleza,kada nas vodis na ekskurziju u sloveniju? @ Lara_84 Kako si krenula da jedes 800 puta dnevno, i ne gine ti Sarin look @Frede - pocecemo da ostavljemo neki dinar u kasicu prasicu Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Polako,ali sigurno se pakujemo Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Polako,ali sigurno se pakujemo A ja ovaj put nosim kofer za celu kompaniju, mozemo i da im kidnapujemo basistu.... mmmmmm Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Moze Ali i ovaj put,nista bez kafe,caja i vrele vode..... Quote
Lara_84 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Moze Ali i ovaj put,nista bez kafe,caja i vrele vode..... Frede odazoooooooovi se! Quote
Kakashi Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 Sviraju valjda 04. juna u Bukureštu, van turneje! Quote
metal lady Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 mmmmmmmmmmm THERIONNNNNN SAVRSENO NAD SAVRSENIM!!!!! Quote
Kali Agna Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 mmmmmmmmmmm THERIONNNNNN SAVRSENO NAD SAVRSENIM!!!!! Tooooooo sestrooooooooooo!!!!!!!!!!! Gde mogu da se skinu Therionovi spotovi? Quote
PlanetHell Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ima ovde, ali samo jedan i to "In The Desert of Set" http://www.losespiritus.tk/ Inace "Son of the Sun" = najbolja njihova pesma!!!! Quote
crusader84 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Tooooooo sestrooooooooooo!!!!!!!!!!! Gde mogu da se skinu Therionovi spotovi? Imam ja par komada i nameravam jos da pribavim. Trenutno: A Black Rose Birth Of Venus Illegitima (live) In The Desert Of Set (live) Nightside Of Eden (live 1998) The Beauty In Black To Mega Therion + EVERGREY & THERION - Balls (live) Quote
Recommended Posts