Kali Agna Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Inace "Son of the Sun" = najbolja njihova pesma!!!! Ma na Sirius B su sve pesme najbolje Quote
Kali Agna Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 E da li neko mozda zna=>postoji li kod nas bend koji je tribute to Therion? Quote
solicitor Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Ne verujem da tako nesto igde postoji. Narocito je ovu drugu fazu tesko tributirati, a i greota je nesto improvizovati na temu ozbiljnih kompozicija kakve su Therionove. Ne znam na kom nivou moze biti takav tribute bend...da ima hor i orkestar .. sta li ... u svakom slucaju, mozda i ne bi bilo lose cuti tako nesto Quote
Jackie Brown Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Frede odazoooooooovi se! Razredni je ogluveo od naseg graktanja..... Mozemo da pricamo bezobrazluke,nece ni znati Quote
Kali Agna Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ne verujem da tako nesto igde postoji. Narocito je ovu drugu fazu tesko tributirati, a i greota je nesto improvizovati na temu ozbiljnih kompozicija kakve su Therionove. Ne znam na kom nivou moze biti takav tribute bend...da ima hor i orkestar .. sta li ... u svakom slucaju, mozda i ne bi bilo lose cuti tako nesto Slazem se da bi bilo dobro cuti tako nesto ovde. Ali kad pogledam na kom nivou se ovde izvodi Nightwish, onda smo mi definitivno daleko od toga Quote
metal lady Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 neko pomenuo the beauty in black? aaaaaa boze predivno! divni su!savrseno!))) Quote
crusader84 Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 neko pomenuo the beauty in black? Boze svasta! Sta ti pada napamet, opet haluciniras! Quote
amy_mccoy Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 prosto me blam da postujem ovde...gotivim Therion ali se uzdrzavam komentara..njih prepushtam ovom obdanishtu koje se okuplja ovde Quote
metal lady Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 mmmm the beauty in black:)ne ne ne HELHEIM je bolesno savrsena pesma!!!!!..ma... Quote
Guest eh, kako da se zovem Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Slusam Therion vise od osam godina i ni jednog trenutka ih nisam zapostavila. Obozavam ih. Pozdrav svim fanovima! Quote
Kali Agna Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Slusam Therion vise od osam godina Svaka cast Quote
crusader84 Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 (edited) Jel zna neko ko su još (osim Martine Astner) bili ženski vokali u Therion-u? Edited March 1, 2005 by crusader84 Quote
Black_Raven0990 Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Najbolji metal bend svih vremena...a za najbolju pjesmu bih teskom mukom morao izdvojiti Rise Of Soddom and Gommorah... Quote
The Watchtower Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Bend je odlichan !!! I meni je ROS&G najbolja !!! Quote
Black_Raven0990 Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Bend je odlichan !!! I meni je ROS&G najbolja !!! Hell, yeah...odmah iza dodajem i Enter Vril-ya, To Mega Therion, Wings of the Hydra, Clavicula Nox, Crazy Nights, itd...yebiga, imam oko 20 albuma, pa sam luuud!...imas dobar ukus, btw! Quote
Supergalactic Lover Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Jel zna neko ko su još (osim Martine Astner) bili ženski vokali u Therion-u? Sarah Jezebel Deva Quote
solicitor Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 prosto me blam da postujem ovde...gotivim Therion ali se uzdrzavam komentara..njih prepushtam ovom obdanishtu koje se okuplja ovde Ja ne spadam u kategoriju obdanista ...a sto se komentara tice, nemoj da se suzdrzavas, ako imas da kazes nesto pametno, slobodno reci i deca ce ti biti zahvalna Jel zna neko ko su još (osim Martine Astner) bili ženski vokali u Therion-u? Da, MAtina i Sarrah .. al evo jos nekih muzicara: A'arab Zaraq - Lucid Dreaming All choir and solo opera singing on this album were done by: Bettina Stumm - soprano Raphaela Mayhaus - soprano Marie-Therese Kubel - alto Ergin Onat - tenor Klaus Bulow - bass Joachim Gebhardt - bass Vovin: Additional musicians: Waldemar Sorychta - additional guitars Siggi Bemm - additionals guitars Lorentz Aspen - hammond organ on "Draconian Trilogy" Ralf Scheepers - lead vocals on "The Wild Hunt" Secret Of The Runes: Vocal and string solists: Marika Schonberg: Solo soprano Erika Andersson: Solo alto Carl Rahmqvist: Solo tenor-barryton anna Rodell: Solo violin Asa Akerberg: Solo cello Thomas Karlsson: whispering voice on "Ljusalfheim" Martina Hornbacher - solo and duet alto and soprano vocals. Sarah Jeizibel Deva - solo and duet alto and soprano vocals. Quote
Black_Raven0990 Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 @solicitor: svaka cast, netko je dobro odradio homework... Zivio Therion! Quote
The Watchtower Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Hell, yeah...odmah iza dodajem i Enter Vril-ya, To Mega Therion, Wings of the Hydra, Clavicula Nox, Crazy Nights, itd...yebiga, imam oko 20 albuma, pa sam luuud!...imas dobar ukus, btw! I meni su Enter Vril-ya i To Mega Therion jedne od omiljenih a ove ostale shto si naveo tu i tamo !!! Quote
ChristianWoman Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Najbolji metal bend svih vremena...a za najbolju pjesmu bih teskom mukom morao izdvojiti Rise Of Soddom and Gommorah... zbog koje mi je grlo trenutno u kvaru,jer sam se neraspevana izivljavala..=>i meni je omiljena.. Quote
Kali Agna Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 3 najbolja albuma? Secret of the runes Sirius B Vovin Quote
Recommended Posts