Vault Dweller Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 oh, odlični! volim i njihovu ranu death fazu, ma sve! od albuma nemam favorita jer su mi svi odlični......možda mi jedino Vovin malo iskače od ostalih, ali to je moj osobni ukus. naravski, bila sam i na koncertu u Ljubljani i moram reći da su i live jednako upečatljivi kao i na albumima posebna pohvala zboru na trudu! Quote
Black_Raven0990 Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 oh, odlični! volim i njihovu ranu death fazu, ma sve! od albuma nemam favorita jer su mi svi odlični......možda mi jedino Vovin malo iskače od ostalih, ali to je moj osobni ukus. naravski, bila sam i na koncertu u Ljubljani i moram reći da su i live jednako upečatljivi kao i na albumima posebna pohvala zboru na trudu! Vovin je jako dobar izbor... Long live THERION!!! Quote
The Watchtower Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Theli Vovin Deggial Deggial mi je na 4om mestu !!! Quote
Sandra Laureano Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Strava! Hor ravan samo zavijanju kocnica... Solo gitara ka ***** Meni je Deggial poslje Araba - ona pjesma LALALALALA je prosto neodoljiva! Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Meni tri omiljena Theli Vovin Secret of The Runes ... to je konstanta Meni je period od Vovina do Secret of The Runes malo dosadnjikav, ali Secret i Lemuria/Sirius B su do jaja ponovo. MAlo su bili preterali jedno vreem sa izbacivanjem albuma pa se po meni to odrazilo na kvalitet i zanimljivost pesama, a mozda su malo previse obradjivali i stavljali te pesme na izdanja .. aarab zaraq je kao neki medjualbum pun obrada i remixa, visions of atlantis takodje ,,,, deggial mozda previse klasike ... nije mi preterano dobro legao. Ipak, vazno je da Therion nije izgubio kreativnost, sto pokazuju poslednji albumi ... ostaju na vrhu najkvalitetnijih bendova danasnjice. Quote
Black_Raven0990 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 ostaju na vrhu najkvalitetnijih bendova danasnjice. Amen, brate! Amen! Quote
Pavao Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Therion nastupaju 16.07. na 2. Metal festivalu u Zadru, uz Anthrax,Amon Amarth,Rage,Sepulturu i Lost Horizon.Svi ovi bandovi su sluzbeno potvrdjeni. Takodjer je potvrdjen i koncert Theriona u Zagrebu 3.11.,a koliko mi je poznato dan nakon imaju koncert i u Beogradu. Quote
Kakashi Posted March 10, 2005 Author Report Posted March 10, 2005 Zar nastup u Zadru nije još odavno otkazan?! Quote
solicitor Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Therion nastupaju 16.07. na 2. Metal festivalu u Zadru, uz Anthrax,Amon Amarth,Rage,Sepulturu i Lost Horizon.Svi ovi bandovi su sluzbeno potvrdjeni. Takodjer je potvrdjen i koncert Theriona u Zagrebu 3.11.,a koliko mi je poznato dan nakon imaju koncert i u Beogradu. Pajo, rechi ti se pozlatile Da vidim Therion live u svom gradu,pa posle stvarno mogu da okachim kopacke o klin Quote
Black_Raven0990 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Therion je navodno 5.11.2005. u SKUC-u u Zagrebu...i navodno vode sa sobom dio orkestra... Ali josh nisam 100% siguran, no u ovo sam siguran: DAJEM BUBREG ZA KARTU!!! I DVA AKO JE U PITANJU VIP ULAZNICA!!! BUBREZI NECE NUZNO BITI MOJI!!! DAJEM BUBREG ZA KARTU!!! I DVA AKO JE U PITANJU VIP ULAZNICA!!! BUBREZI NECE NUZNO BITI MOJI!!! DAJEM BUBREG ZA KARTU!!! I DVA AKO JE U PITANJU VIP ULAZNICA!!! BUBREZI NECE NUZNO BITI MOJI!!! DAJEM BUBREG ZA KARTU!!! I DVA AKO JE U PITANJU VIP ULAZNICA!!! BUBREZI NECE NUZNO BITI MOJI!!! DAJEM BUBREG ZA KARTU!!! I DVA AKO JE U PITANJU VIP ULAZNICA!!! BUBREZI NECE NUZNO BITI MOJI!!! Cheers! ; Quote
Sandra Laureano Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Amen, brate! Amen! Nek se ta hriscanska derpeta gone otkud su dosli Quote
solicitor Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) Ovo nije tema religija i magija ... a nick ti je adekvatan ponasanju ... zadnja rec te u potpunosti opisuje Edited March 11, 2005 by solicitor Quote
marcoman Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Pitam se kada ce vise prestati ove najave njihove svirke u Bg-u, ta prica se razvlaci godinama Quote
Supergalactic Lover Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 e stvarno su postali dosadni... Quote
Kali Agna Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 e stvarno su postali dosadni... Ako vec tvrdis nesto, daj argumente za to. Meni nikad nisu bili zanimljiviji otkad su objavili Sirius B & Lemuriu... Quote
Ora Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Jest', davno je to bilo, pa ti vec od onda NIKAD nisu bili zanimljivi... kuku. Quote
solicitor Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Ja kao fan Theriona ipak moram reci da sam stekao utisak kako su Lemuria/Sirius B ipak kompilacija motiva od Thelija pa nadalje. Svaki album Theriona nosio je neku atmosferu. Neki su bili jachi, neki atmosfericniji, neki akusticniji ... dok su Lemuria/Sirius neki zbir svega sto s uu zadnjih 10ak godina svirali. To mi albume ne cini manje zanimljivim, naravno, samo sto mi stvarno nisu u muzickom smislu previse razliciti od prethodnika. Quote
Kakashi Posted March 12, 2005 Author Report Posted March 12, 2005 Ako vec tvrdis nesto, daj argumente za to. Možda grešim, ali mislim da je govorio o najavama koncerta Therion-a u Beogradu (zašto uvek izigravam drvenog advokata? ). Quote
marcoman Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 (edited) Zao mi je da vas prekinem u pljuvanju, ali cini mi se da je Superius dao komentar na moj post u vezi sa najavama njihove svirke a ne samog benda EDIT: Evo vec me ljudi pretekli, tako je to kad kucas offline Edited March 12, 2005 by marcoman Quote
Supergalactic Lover Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 da, mislio sam na najavljivanje koncerata koji nikada nece biti odrzani... Quote
The Watchtower Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Kad su uopshte najavili cert ??? Quote
Supergalactic Lover Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 vrati se na prethodnu stranu i procitaja Pavaov post. pre toga su isto par puta najavljivali(ne oni al' neki organizatori) koncerte kod nas. TO je stvarno postalo dosadno. sad sam ravnodusan. Quote
The Watchtower Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Lazi i samo lazi !!! Oni osecam da ni ne znaju gde je BG Quote
Recommended Posts