Hamsun Posted March 28, 2003 Report Posted March 28, 2003 Zna li ko kad planiraju novi album? Skoro je izasao live album-"Live at Midgard"; ali su i u pripremi nove pjesme... Quote
Ludi Burekdzija Posted March 29, 2003 Report Posted March 29, 2003 Veoma dobar bend. Therion slusam od skoro i veoma su mi se svideli. TO MEGA THERION a: a: a: Slazem se jaki su! a: a: Quote
sanguinia Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 TO MEGA THERION a: a: a: Bash se pitam odakle im inspiracija za pesmu i ime grupe. :? Heh heh...Hail Celtic Frost. O boze... a cika Krouli? :roll: Quote
Predator Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 TO MEGA THERION a: a: a: Bash se pitam odakle im inspiracija za pesmu i ime grupe. :? Heh heh...Hail Celtic Frost. O boze... a cika Krouli? :roll: Shta god. :roll: Quote
fiction Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 Zna li ko kad planiraju novi album? Skoro je izasao live album-"Live at Midgard"; ali su i u pripremi nove pjesme... Imam taj live album ali me interesuju nove pjesme.Sad ce dvije godine od Secret of The Secrets-a Quote
Hamsun Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 Zna li ko kad planiraju novi album? Skoro je izasao live album-"Live at Midgard"; ali su i u pripremi nove pjesme... Imam taj live album ali me interesuju nove pjesme.Sad ce dvije godine od Secret of The Secrets-a Mislis,Secret of the Runes Gdje si nabavio "Live at Midgard",majke ti? ..........4.Posto sam odslusao CD, moram priznati da je veoma relaksirajuci...Ne mogu zamisliti sta bi se moglo desiti za sledecih 15 godina...Dok jos pricamo o buducnosti, kakvi su vam planovi za ovu godinu? Da li se mozda priprema novi studijski album? -Da, naravno da se pripremamo za novi studijski album; i nadam se da cemo snimanje zavrsiti krajem maja ili juna.Ne bih da otkrivam sada imena pjesama i njihov sadrzaj, vidjecete i sami kada bude vrijeme. 5.Da li cete i dalje ici u krajnju progresivnost vaseg zvuka? Da li se polako udaljavate od starih dana, krecuci se ka jos komplexivnijim stilovima? -To je stvar koju nikako ne mogu da planiram. Spontano dobijam ideje za pisanje pjesama, i ukoliko mi se svide, snimim ih. Stvarno ne znam kakve ce mi se ideje ubuduce javljati & kako ce to uticati na Therion. .................... Blazo Hajdukovic, januar 2003. Quote
Ludi Burekdzija Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Ma Therion su zakon!Mocno i odlicno! a: a: Quote
fiction Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Zna li ko kad planiraju novi album? Skoro je izasao live album-"Live at Midgard"; ali su i u pripremi nove pjesme... Imam taj live album ali me interesuju nove pjesme.Sad ce dvije godine od Secret of The Secrets-a Mislis,Secret of the Runes Gdje si nabavio "Live at Midgard",majke ti? ..........4.Posto sam odslusao CD, moram priznati da je veoma relaksirajuci...Ne mogu zamisliti sta bi se moglo desiti za sledecih 15 godina...Dok jos pricamo o buducnosti, kakvi su vam planovi za ovu godinu? Da li se mozda priprema novi studijski album? -Da, naravno da se pripremamo za novi studijski album; i nadam se da cemo snimanje zavrsiti krajem maja ili juna.Ne bih da otkrivam sada imena pjesama i njihov sadrzaj, vidjecete i sami kada bude vrijeme. 5.Da li cete i dalje ici u krajnju progresivnost vaseg zvuka? Da li se polako udaljavate od starih dana, krecuci se ka jos komplexivnijim stilovima? -To je stvar koju nikako ne mogu da planiram. Spontano dobijam ideje za pisanje pjesama, i ukoliko mi se svide, snimim ih. Stvarno ne znam kakve ce mi se ideje ubuduce javljati & kako ce to uticati na Therion. .................... Blazo Hajdukovic, januar 2003. CD Shop Mozart Quote
Shaman Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Buregdzio kvo prais. Cim pises da su Therion dobri ce se popravljas. Quote
AdamCHina Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Gledao sam ih pre 5 godina na Vovin turneji kada su svirali sa Moonspell-om odlichno su zvuchali, nije chudo, jer Vovin im je najbolji album. Ne znam samo sta im je posle trebalo da obradjuju ono sranje od Manowara (POWDERHEAD). Jebiga?! Quote
LordHypnos Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Ja nikako ne mogu da kazem da je ta pesma sranje. 'Thor' je jedna od najboljih i najznacajnijih metal pesama ikada, kao sto su Manowar kada su u pitanju bendovi. Chris obozava pomenuti bend, kao i mnoge druge bendove slicnog usmerenja, tako da je to odgovor na tvoje pitanje 'sta im je to trebalo'... Quote
:={MaYa}=: Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 a zasto je tema therion ovde?!?! :? Quote
Kveld Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Ja nikako ne mogu da kazem da je ta pesma sranje. 'Thor' je jedna od najboljih i najznacajnijih metal pesama ikada, kao sto su Manowar kada su u pitanju bendovi. Chris obozava pomenuti bend, kao i mnoge druge bendove slicnog usmerenja, tako da je to odgovor na tvoje pitanje 'sta im je to trebalo'... Super je Thor ,Therion rade odlichne obrade ,recimo Children of the Damned mi se svidja vishe od originala a tek Summer night city.... ...Par puta su pushtali Thor-a u Kst-u , ziva sam se obradovala,stvarno me nervira shto pushtaju samo To Mega Therion... Quote
fiction Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 A gde bi mogla da bude?! Pa po trenutnim Therion usmerenjima na doom forumu ali to nije ni bitno Quote
:={MaYa}=: Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 da......u svakom slucaju-obozavam njihov zvuk,a iz nekog razloga mi je Nifelhaim omiljena pesma.....ima elemente baroknog preklapanja i to mi jako prija.... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Ja nikako ne mogu da kazem da je ta pesma sranje. 'Thor' je jedna od najboljih i najznacajnijih metal pesama ikada, kao sto su Manowar kada su u pitanju bendovi. Chris obozava pomenuti bend, kao i mnoge druge bendove slicnog usmerenja, tako da je to odgovor na tvoje pitanje 'sta im je to trebalo'... Super je Thor ,Therion rade odlichne obrade ,recimo Children of the Damned mi se svidja vishe od originala a tek Summer night city.... ...Par puta su pushtali Thor-a u Kst-u , ziva sam se obradovala,stvarno me nervira shto pushtaju samo To Mega Therion... obrada Thora je ocaj... gitarista losh, Sheepers nije Adamsu ni do kolena (kada peva njegove stvari, inace je OK), bubanj tanak... Quote
LordHypnos Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 A gde bi mogla da bude?! Pa po trenutnim Therion usmerenjima na doom forumu ali to nije ni bitno Ufff, bojim se da prilicno slabo poznajes doom ako tvrdis tako nesto??? Quote
... Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 Мој омиљен њихов албум је Краунинг ов Атлантис. Quote
Kveld Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 "] Ja nikako ne mogu da kazem da je ta pesma sranje. 'Thor' je jedna od najboljih i najznacajnijih metal pesama ikada, kao sto su Manowar kada su u pitanju bendovi. Chris obozava pomenuti bend, kao i mnoge druge bendove slicnog usmerenja, tako da je to odgovor na tvoje pitanje 'sta im je to trebalo'... Super je Thor ,Therion rade odlichne obrade ,recimo Children of the Damned mi se svidja vishe od originala a tek Summer night city.... ...Par puta su pushtali Thor-a u Kst-u , ziva sam se obradovala,stvarno me nervira shto pushtaju samo To Mega Therion... obrada Thora je ocaj... gitarista losh, Sheepers nije Adamsu ni do kolena (kada peva njegove stvari, inace je OK), bubanj tanak... Pa nisam mislila da je bolje odsvirana nego da bolje zvuchi od originala,posmatrala sam pesmu kao celinu ne instrument po instrument .Vishe mi se svidja Christopherov nachin pevanja od Bruceovog ,ova verzija mi zvuchi nekako tragichnije. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 Ko je Bruce a ko Christopher??? Sta oni rade?? Pevaju ??? Tragichnije - jeste... zato sto je upropascena... Quote
deucalion Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Sta mislite o njihovoj obradi Accept numere - Seawinds call? Quote
cotoha Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Mislim da se ta stvar zove samo "Seawinds".. enivej, nije losa uopste. Mada, imaju oni i mnogo boljih obrada.. recimo, obrada Scorpionsa - Fly to the Rainbow sa A'arab Zaraq Lucid Dreaming albuma je fenomenalna, isto kao i ono "skidanje" Orfove O Fortuna-e.. Inace, mislim da su se sjebali poprilicno sa Secret of The Runes albumom, bar sto se mene tice.. on mi ne lici ni na sta.. do tog albuma su mi bili bend broj jedan, a posle njega su mi se malo zgadili. Quote
varg14 Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 O FORTUNA 3x bolje zvuci kod Theriona nego u orginalu. Quote
Recommended Posts