Kali Agna Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Jok. Rise of Soddom and Gomorah! To tebi stvar za opustanje??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 To nije za opushtanje ali u svakom sluchaju pesma je zakon!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Raven0990 Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 To tebi stvar za opustanje??? Da! Isto ko sto sam se prije nego sam poceo slusati Therion opustao na Seek & Destroy, Dobermann, Lead us to War, itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 u svakom sluchaju pesma je zakon!!!!!!!!! Naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 To nije za opushtanje ali u svakom sluchaju pesma je zakon!!!!!!!!! Eh.... kada zacujem one violine na pocetku pesme....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Mislim da je inace jedna od mojih omiljenih stvari za opustanje "Clavicula Nox"... A jedna od omiljenih njihovih inace mi je "Via Nocturna" ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Raven0990 Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Mislim da je inace jedna od mojih omiljenih stvari za opustanje "Clavicula Nox"... A jedna od omiljenih njihovih inace mi je "Via Nocturna" ! Clavicula Nox je zakon...ali mislim da je puno bolje izvedena sa muskim vokalom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 A jedna od omiljenih njihovih inace mi je "Via Nocturna" ! E zanimljivo, bas sam danas uzela natenane da preslusavam ovu stvar...pre nisam toliko obracala paznju na nju jer je skroz na kraju albuma, pa jos traje blizu 10 min...ali vreme je da ispravimo i tu gresku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Clavicula Nox je zakon...ali mislim da je puno bolje izvedena sa muskim vokalom... Neeee!!! Ovo joj daje tako divnu i neznu notu... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 I ja glasam za tenore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Meni je u tenor verziji Clavicula gadan smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Meni je u tenor verziji Clavicula gadan smor Verovatno si navikao na zenske glasove Tenora gotovo da nema u gothic-u...a inace i u operi je najredji glas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Ma pesme Theriona su pune tenora i muskog horskog pevanja ... ne smeta meni ta boja glasa, nego mi je verzija mnogo mrtvija nego kad pevaju zene ... tenor mi je bolji za background nego za glavni glas u ovakvom tipu muzike .. sta ja znam , takav je moj dozivljaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) e a kako oni sviraju uzivo??? pre neki dan sam gledao sajt i nema zene medju chlanovima benda... verovatno sempl a? ko je izvalio da treba da dodju na jesen? ima li bar trunke istine tu? Edited May 4, 2005 by Planet_Hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 5, 2005 Author Report Share Posted May 5, 2005 Kako sviraju? Pa fantastično! Na turneji je s njima Sarah Jezebel Deva (+ dva muška i dva ženska vokala.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Raven0990 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Neeee!!! Ovo joj daje tako divnu i neznu notu... ! Ma to stima, ali mislim da je muski vokal puno bolje pogodio ugodjaj i poantu pjesme... Pjesma zraci nekim misticizmom i snagom, a onaj zenski vokal nema tu snagu u glasu... Nemoj me krivo shvatit, ja obozavam zenske vokale (prejebena pjesma mi je Siren of The Woods, obozavam Nightwishov Walking in the Air, Nemo, Over the Hills and Far Away, i jos k tomu slusam i Sinergy), ali ovdje jednostavno je muski puno bolje izveo pjesmu... Da, znam da baljezgam, ali sad slusam tu pjesmu (muski vokal), i jebena je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Kako sviraju? Pa fantastično! Na turneji je s njima Sarah Jezebel Deva (+ dva muška i dva ženska vokala.) Mmm...vode Saru...zanimljivo Ona je takodje saradjivala i sa Cradle Of Filth... Licno bih volela da cujem uzivo Anna Maria Krawe-u koja je prelepo pevala na poslednja dva albuma... Posebno na Son Of The Sun i An Arrow From The Sun... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 5, 2005 Author Report Share Posted May 5, 2005 Mmm...vode Saru...zanimljivo Ona je takodje saradjivala i sa Cradle Of Filth... Licno bih volela da cujem uzivo Anna Maria Krawe-u koja je prelepo pevala na poslednja dva albuma... Posebno na Son Of The Sun i An Arrow From The Sun... Da, rekoše mi neki (Tamara javi se ) da je bila sad s njima (CoF) na turneji. Zaista je bila pojava (tumačiti slobodno ). Eh što nisu svirali An Arrow from the Sun ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of rain Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 To tebi stvar za opustanje??? isto mogu da pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Od koga li je potekla ta ideja da je Therion gothic, bas me interesuje ko je taj genije? Salim se verovatno je pogresio jer Therion prva dva albuma kompletan su death metal dok su ostali, sem 4-tog koji je neki core, cisti najcistiji black metal pogotovo Vovin i Crowning... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Vovin black - O NEBESA Ja ne znam shta su tachno ali meni bash zvuche gothichno... ali ne osporavam da ima josh nekih uticaja, ali black brate mili Ja sam na nekom sajtu prochitao da su thrash/gothic.. thrash - verovatno misle na one staaare albume... ma nemam pojma... ...ali BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Kakav crni Black, Therion je samo na pocetku imao death uticaje a kasnije u svega par pesama se pojavljuje neki polu-growl da podseti na stare dane, oni su mnogo iznad metal-a i prelaze u umetnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Raven0990 Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Kakav crni Black, Therion je samo na pocetku imao death uticaje a kasnije u svega par pesama se pojavljuje neki polu-growl da podseti na stare dane, oni su mnogo iznad metal-a i prelaze u umetnost. AMEN!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 U trenutku kad se pojavio therion nije postojao gothic kao pravac vec samo pojedini bendovi koji su svirali nesto sto se sada zove gothic ali sto se tada svrstavalo u razlicite metal pravce, mozda je po vase gledanju sada vovin gothic ajde nek bude ali bend kao bend nije gothic u ni jednom slucaju, u pocetku je imao death uticaje ako je pocetak prvih prvih 6 albima u redu, pa je tek onda dosao vovin i samo jos tri posle, i nije death nego black uticaje, jel slusao neko kako je Johansson uradio Carmina Buranu, za film tj. kao solo projekat, eto vam cist gothic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 sem 4-tog koji je neki core, cisti najcistiji black metal pogotovo Vovin i Crowning... Sta li si ti slusao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts