Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ide li neko od vas srecnika u CRO na njihovu svirku???

ja idem, ako ce biti u 11.mjesecu, kako se cini, u Zagrebu i na to se ide! I ovaj put s manje alkohola nego zadnji put u Ljubljani da se barem sjecam nakon koncerta da sam se fotkala sa clanovima benda icon_redface.gificon_cool.gificon_biggrin.gif

Posted
Alkohol je potpuno nepotreban.

icon_biggrin.gif Ko je u mogucnosti, moja topla preporuka -da obavezno ode da vidi i cuje bend!

Hrvatsku ovoga puta preskacem, volela bi da ih ponovo cujem u Madjarskoj

icon_cool.gif

Posted
Samo volim stare death metal radove ovog benda ovo novi su blagi uzas koji nema veze sa gothic i doom metalom

Smem li da pitam zasto mislis da su novi radovi "blagi uzas"? icon_cool.gif

Posted

Ljudi, kako mozhete da se napijate wallbash.gifwallbash.gif

pored takvog benda, to treba da ostane u najboljem setjanju.

pr. koncert metallice, BG

Devojka se napila pola sata pre koncerta i shta, 2500 din za vrlo skupu cirku pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif bila je i malo gora od toga

Posted
Ljudi, kako mozhete da se napijate wallbash.gifwallbash.gif

pored takvog benda, to treba da ostane u najboljem setjanju.

pr. koncert metallice, BG

Devojka se napila pola sata pre koncerta i shta, 2500 din za vrlo skupu cirku pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif bila je i malo gora od toga

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

postoji razlika u razini alkoholiziranosti, ne vjerujem da itko tko ide na koncert pogotovo negdje tako daleko, pije u tolikoj mjeri da se ne sjeca KONCERTA icon_uhoh.gifbiggrin.giflaugh.gif

Posted
Ne znam al po meni Tristania je mnogo bolja od novog Theriona

Bez uvrede, ali je ovo je najveca glupost koju sam skoro cula icon_smile.gif

Kao prvo, kako mozes da uporedjujes Therion sa Tristanijom ako i sam kazes da novi Therion nije gothic/doom? icon_rolleyes.gif

Dalje, iako Tristania spada u jedan od mojih omiljenih bendova, cinjenica je da su ovi poslednji radovi znatno podbacili, sto ne mozes da kazes za Therion...koji fakticki nema los album icon_da.gif

Konacno, definisi mi molim te sta je "novi Therion"? icon_wink.gif Jel to mozda Therion od pre desetak godina, iz Theli faze? icon_smile.gif Ako pak mislis na ove najnovije radove, oni se dosta baziraju na nekom zvuku iz proslosti i po meni su rekapitulacija svega sto su ovih 17 godina radili... icon_mrgreen.gif

Posted
Bez uvrede, ali je ovo je najveca glupost koju sam skoro cula icon_smile.gif

Kao prvo, kako mozes da uporedjujes Therion sa Tristanijom ako i sam kazes da novi Therion nije gothic/doom? rolleyes.gif

Dalje, iako Tristania spada u jedan od mojih omiljenih bendova, cinjenica je da su ovi poslednji radovi znatno podbacili, sto ne mozes da kazes za Therion...koji fakticki nema los album icon_da.gif

Konacno, definisi mi molim te sta je "novi Therion"? icon_wink.gif Jel to mozda Therion od pre desetak godina, iz Theli faze? icon_smile.gif Ako pak mislis na ove najnovije radove, oni se dosta baziraju na nekom zvuku iz proslosti i po meni su rekapitulacija svega sto su ovih 17 godina radili... icon_mrgreen.gif

Ja se slazem u potpunosti sa ovim konstatacijama, iako je Tristania jedan od boljih bendova u svom zanru ona ne moze nikako biti bolja od "allmighty" Therion-a. icon_rockdevil.gif

Posted

Ti albumi su radjeni u razlicitim fazonima: sasvim je verovatno da ce mu se jedno svideti a drufo ne.

Zashto uopshte raspravljate o ukusima?

icon_cool.gif

@Misantrophil - Shta uopshte volish (si voleo) kod Theriona?

Posted

Prvi njihov demo i prva tri album koji su bili odlican i kvalitetan old school death metal a kod novog mi se ne svidjaju zenski vokali a iplus ima dosta drugih tu uticaja koje ja ne volim

Posted
Prvi njihov demo i prva tri album koji su bili odlican i kvalitetan old school death metal a kod novog mi se ne svidjaju zenski vokali a iplus ima dosta drugih tu uticaja koje ja ne volim

A sta kazes za Lepacu? icon_biggrin.gif

To je jedan od mojih omiljenih albuma, ali stvarno ne znam gde bih ga zanrovski strpala icon_da.gif

Posted

Pajz 'vako, ima nekih grupa za koje bi opušteno mogao da se otvori poseban podforum van bilo kog žanra, i Therion je definitivno takav bend, samo zamislite na šta bi onda ličio forum! icon_smile.gif

Posted
pa to jeste al po meni Therion ne b trebao da se nalazi na gothic i doom forumu

Pa onda bi bilo najbolje da se otvori forum za sympho metal i da se tamo potrpa sve zivo pocev od Theriona, NW, pa do Dimmu Borgir... icon_smile.gif