Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

E, pa, ne znam koliko su Goth bend... Imaju dodirnih tacaka sa ovim pravcom, ali njih je tesko definisati, jos kada se uzme u obzir kroz koje su sve faze prolazili... Masu ih volim, i sa njima sam prakticno i pocela da slusam Metal... Oni su ustvari jedan od razloga zasto sam i pocela da ga slusam.

Posted

Šteta što otkazaše koncert u Zagrebu! A ja se baš bio naložio! Čak smo Laki i ja neku šemu ganjali, ali na kraju šipak! Valjda će dolaziti jednog lijepog dana! I da, album Sirius B me je totalno iznenadio-ubija!

Posted

vlad Posted on 15. 11. 2005, 00:30

Šteta što otkazaše koncert u Zagrebu! A ja se baš bio naložio! Čak smo Laki i ja neku šemu ganjali, ali na kraju šipak! Valjda će dolaziti jednog lijepog dana! I da, album Sirius B me je totalno iznenadio-ubija! 

U kom smislu? icon_confused.gif

ubija koliko je dobar ili ubija koliko je sranje? icon_confused.gif

Posted

belgarat Posted on 15. 11. 2005, 01:57

pa verovatno je dobar...KAO sto i jeste.... 

Mistress Of Night Posted on 15. 11. 2005, 09:08

Therion ne zna da napravi los album. 

potpuno se slazem sa obe konstatacije.... pivopije.gif

Posted
  Mistress Of Night said:
Therion ne zna da napravi los album.

Pa za sada ne... mene iskreno brine to sto sad odjednom prave zaokret ka growl-u koji treba da dominira na novom albumu... sticem utisak kao da im izdavacka kuca to namece, jer se zna da je vreme operskih vokala proslo i da su sve manje popularni u Evropi... icon_da.gif

Mada opet povratak death korenima ne bi bio los icon_rockdevil.gif

Posted

hmmm... i meni se cini da im to namece izdavacka kuca, mada bih i dalje volela da ostanu ovakvi kakvi su dosad bili... ne smeta mi growl uopste, ali ne bih volela da to pocne da preovladava u njihovim pesmama...

pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted
  Ocean_Soul said:

U kom smislu? icon_confused.gif

ubija koliko je dobar ili ubija koliko je sranje? icon_confused.gif

Pa reče ti belgarat dobro! Zaista puno gotivim Therion i smatram da su trenutno možda i jedini bend na svom polju koji od onakve jednostavnosti koju svaka budala može skinuti za 5 minuta mogu napraviti onakvo ludilo i posebnost! icon_rockdevil.gif

Posted

vlad Posted on 18. 11. 2005, 00:55

Pa reče ti belgarat dobro! Zaista puno gotivim Therion i smatram da su trenutno možda i jedini bend na svom polju koji od onakve jednostavnosti koju svaka budala može skinuti za 5 minuta mogu napraviti onakvo ludilo i posebnost! 

icon_da.gificon_da.gificon_da.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted

Najlakse ih je definisati kao Sympho Metal, ali opet, treba imati u vidu njihove korijene (Death Metal). Ja sam u jednom postu rekla da u nisu Goth, ali IMAJU DODIRNIH TACAKA.

Oni su ustvari avangarda, tako nesto, taj trip...

Bilo kako bilo, THERION je jedan od meni najdrazih bendova, i jedan or razloga zasto slusam Metal. ( ovo sam vec rekla)

Posted
  Mistress Of Night said:
Najlakse ih je definisati kao Sympho Metal, ali opet, treba imati u vidu njihove korijene (Death Metal).

Oni su ustvari avangarda, tako nesto, taj trip...

Slazem se, i zbog toga mislim da ovu temu treba premjestiti na "Avantguarde Metal" icon_da.gif

Posted

Mene nesto zabole koja su vrsta...sta vama smeta...meni su oni sympho, al nek stoje tu gde stoje....sha vas briga, niste ih vi tu postavili i time niste vi neznalice vec onaj ko je postavio!Dakle sto se growl vokala tice,, nadam se da ih nece biti previse, ali kao na lemuria / sirius b je sasvim prihvatljivo, mozda cak i vise od toga, jer je therionu i growl apsolutna keva!!! icon_rockdevil.gif

Posted
  Demigod said:
Zar je bitno na kojoj je temi?

Mislio si vjerovatno na "forum". Bitno je, jer svaku stvar treba postaviti na pravo mjesto, pa tako i Therion na "Avantguarde Metal" icon_biggrin.gif No, ako je vecina da ostane tema na ovaj podforum, nema problema, postujem takvu odluku, bez obzira sto se s tim ne bih slozio icon_mrgreen.gif