Guest WilliamBlake Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) a koji si ti kurac? Koji? Pa zar nisu svi u osnovi anatomski isti tako da pitanje koji gubi smisao. Ne znam je li ovo vec ispostirano ovde ali za sve myspace zaludjenike, sto meni nikad nije bilo previse jasno, evo zvanicni Therion myspace: http://www.myspace.com/therion Preko 12000 prijatelja tako da ako hopcete da budete tr00 morate naravno da se sprijateljite sa njima. ____________________________________________________________________ Necu da pristanem da mi se skine ban sve dok Black_Totem/Silver_surfer ne bude udaljen sa foruma, Axeanosilas skinut sa mesta moda, a King Diamond i Guardian of the Blind kao administratori ovog foruma javno ne izvinu, prvo meni a potom da usledi i jedno opste izvinjenje svima koji su do sada na bilo koji nacin i bilo kada bili vredjani, maltretirani i nepravedno banovani sa YUmetal foruma! Edited October 29, 2006 by WilliamBlake Quote
StarbreakeR Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ko da sebi satanisticko ime obelezio je sebe i od spasa se odvojio. Zasto se ovde dozvoljavaju satanisticke teme? Ma idi bre sisaj bibliju...kako si ti ovde zalutao uopste? Quote
Милица Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ko da sebi satanisticko ime obelezio je sebe i od spasa se odvojio. Zasto se ovde dozvoljavaju satanisticke teme? Pa ako ti smeta, ti idi odavde. Ukoliko Therion ode u previse heavy vode, npr. ono u nesto slicnije onome sto su svirali na pocetku - moracu da se slozim s komentarom da to vise nece biti to. Bar ne za mene. Quote
MudriPanj Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 therion je poceo kao death metal ovo sto su uradili sa lemuria/siriusB je maksimalno udaljeno od toga(pa i ove pjesme u kojima ima growl su neka sasvim druga prica), a novi album ide u istom pravcu, znaci jos vise tradicionalnog heavy izraza, koliko sam ja skapirao, a to i sirovi dm sa pocetka su nebo i zemlja Quote
LordHypnos Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Blah, blah, blah. I ova tema ode u tri lepe... Svaka iole obrazovana osoba zna da Gothic Kabbalah nema veze sa "onim" gothic-om pobogu. Objašnjavati "istoriju" pravca učenja kao komentar na realizatorski ili umetnički dojam, a koji je vezan za naslovnu stranu, apsolutno nema nikakvog smisla. Vidim da ovde ima mnogo ponosnih i pametnih. Quote
LordHypnos Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 I da... Therion su oduvek bili u službi Nečastivom Quote
LordHypnos Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 suzdržite se od šutki i ostalih euforičnih talasa E, pa sad... Večiti problem. Podsetiću da je u pitanju rock/heavy koncert. Mislim da sam time dovoljno rekao. Evo~ ja se u napred izvinjavam zbog šutke, slemovanja, itd. Mada, koncert će biti rasprodat, pa možda i ne bude mesta za avanture te vrste. Quote
Black desire Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Moram da kazem da je ovaj koncert u Meksiku nesto najbolje sto sam ikad gledao... Quote
StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Auuu...mnogo je dobar...onaj pevac je genijalac!!!Sta sve taj moze da otpeva... Quote
Sirius Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Najbolji album je Lemuria,a i pesma... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 THERION/GRAVE DIGGER ! VEOMA VAZNO OBAVESTENJE ! Karte za ovaj koncert su od danas u prodaji ! Za sada ih ima samo u Felix-u ! Kao sto znate limitiran je broj karata na 1000 zbog kapaciteta SKC-a ! Interesovanje je preveliko ( kao I za Blind Guardian koncert ) tako da nemojte propustiti priliku da kupite karte ! -Cena : 2000din Za fanove GRAVE DIGGER-a ! Posaljite listu pesama koje bi zeleli da vidite I cujete na sledece mailove(posaljite na oba maila ! ) : [email protected] ; [email protected] , mozete osvojiti meet & greet sa bendom ! I naravno ne zaboravite da u subjectu maila stavite : Grave Digger 05.februar 2007 – Serbia ! ! VEOMA VAZNO OBAVESTENJE ! Quote
solicitor Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ako se do sutra prodaju karte, jebacu te chupavog !!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Heh, evo Djole upravo otisi u Felix da ih preda :)hahha. Tj.pre pola sata :)hahha. Quote
Black desire Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ok, Lemuria je odlican album, ali meni ce Vovin uvek biti najbolji... Quote
MissionVao Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 secret of the runes nego, idem sutra po 2 karte jedino mrzim sto ih ima samo u felixu. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Bice i u skc-u uskoro, samo treba da regulisemo nesto... A do tada jedino felix ostaje kao opcija... ) Quote
solicitor Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Bice i u skc-u uskoro, samo treba da regulisemo nesto... A do tada jedino felix ostaje kao opcija... ) Juce sam kupio kartu br. 62, pa kapiram da je toliko otisko za samo dan prodaje, S druge strane, za Exodus mi je karta br. 32 kupljena isto juce, ali se nadam da je prodato nesto i u SKCU ... Quote
PlanetHell Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Joj ja sam skrooooz dekintiran!!!! Valjda cu se sakupiti uskoro pa da kupim kurtu Nego, bre, koji im je onaj pevac na DVD Koncertu iz Mexica?? Quote
LordHypnos Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 [/b]Mats Levén [At Vance, Malmsteen], razbijač Nego, bre, koji im je onaj pevac na DVD Koncertu iz Mexica?? Quote
Grobodan Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 "Gothic Kabbalah" track listing: CD 1: 01. Der Mitternachtlöwe 02. The Gothic Kabbalah 03. The Perrennial Sophia 04. Wisdom And The Cage 05. Son Of The Staves Of Time 06. Tuna 1613 07. Trul 08. Close Up The Streams CD 2: 01. Wand Of Abaris 02. Three Treasures 03. The Path To Arcady 04. TOF - The Trinity 05. Chain Of Minerva 06. The Falling Stone 07. Adulruna Rediviva Opet dupli,nek sa nosi pederi gladni novaca! Quote
Black desire Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Inspiraciji nikad kraja... Quote
StarbreakeR Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Valjda ce oba CDa da budu podjednako dobra... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 KARTE SU OD DANAS I NA BLAGAJNI SKC-A ! Kome je tesko da ide do felixa eto SKC kao resenje :)haaha. Da napomenem oni koji stvarno zele na koncert neka kupe kartu sto pre jer ovo ide ludo ). Quote
~ ت ~ Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Zašto su u prodaji bezmalo dva i po meseca pre koncerta i da li je moguće da propuštam još jedan koncert jer sam ovih dana pukla 100 evra za telefonski račun?! U redu, onda. Quote
Angelystor Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Opet dupli,nek sa nosi pederi gladni novaca! Pa pazi ako traje sveukupno oko 2h..onda je opravdano..al ako ce da urade Helloween fazon kao sa KOTSK3..onda nek se nose. Quote
Recommended Posts