Black desire Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Jos jedno izuzetno Therion ostvarenje, ovaj bend je ostao medju retkima koji i dalje pravi dobru i originalnu muziku. Potpuno se slazem ... Obasvezno cu da uzem digipak novog albuma kad odem na konc... Quote
WoI Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 obratite paznju koliko razlicith instrumenata se cuje u jednoj pesmi samo! znaci ovo je tako neverovatno da ono ne znam,odusevljen sam Quote
gavrosaurus Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ma sjajno! Covece, koliko dobrih albuma u 2006-oj!!! Metal lives on! Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 gavrosaurus@ ovo je album iz 2007e Quote
gavrosaurus Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Znam ali evo me u 2006-oj i slusam taj album ... Matematika je jasna ... Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Yeah..there is your time and world time Nego..jel neko provalio da se vremena pesama na ovom mp3 promosu i na metal-archives listi ne slazu? Ili je to samo zato sto je ovo promo? Quote
StarbreakeR Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 obratite paznju koliko razlicith instrumenata se cuje u jednoj pesmi samo! znaci ovo je tako neverovatno da ono ne znam,odusevljen sam Znaci li to da cemo ja i ti da pravimo shutku sa gothicarima na "Birth of Venus Illegitima", druze stari Quote
gavrosaurus Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) @Angelistor Mudro zboris! Sad poredim i ne poklapaju se neke stvari, narocito "Adulruna Rediviva" koja na Archives traje 14:36 a moja verzija 12:29. Jebote, imao sam trip da se nekako naglo zavrsava ali rekoh: Therion, tu je sve cudno, ko zna ... Znaci, ipak treba sacekati zvanicno izdanje, ovo je krajcovano! Edited November 21, 2006 by gavrosaurus Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Znaci li to da cemo ja i ti da pravimo shutku sa gothicarima na "Birth of Venus Illegitima", druze stari pa bre druze ja vise idem na taj koncert zbog theriona nego gd Ma sutiramo se na svaku pesmu Da to sto se tice skracenih pesama. Ovo je promo verzija albuma i zato ne odgovaraju velicine. Otvorio te .nfo fajl albuma pa cete videti da pise da je promo Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Odlicno, jos ljudi koji su spremni za sutku...e da i ja vise (mnooogo vise idem zbog Theriona)... Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 nabavio sam,extra je Quote
gavrosaurus Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma, bez obzira sto je ovo promo izdanje (ocigledno) nepotpuno ovo je super! OpetH ga slusam i stvarno mi se dopada, ima nekih bas divljih delova, totalno netipicnih za Therion. Jedino, mozda, ne treba slusati oba za redom, verujem da nam je zbog toga malo teze da ga sagledamo. Covece, bez obzira na sve, Therion sa godinama pravi sve kompaktniju muziku mada ce neki (naivno) pomisliti da je ovo izdanje manje kompleksno od predhodna dva. Ovo je daleko manje komercijalno od "Lemuria/Sirius B" a oni to uopste nisu ni bili pa Vi vidite. Johnsson je jos jednom potvrdio da je istinski genije. Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Nisam mislio da mogu da naprave opet dobar album... Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Nisam mislio da mogu da naprave opet dobar album... ih od theriona sam uvek ocekivao najbolje Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Pa naravno...ali bilo je tu nekih strahova...btw, svaka cast za avatar. Quote
StarbreakeR Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Uli Jon Roth ce biti gost na onom simfonijskom koncertu - Budimpesta, Bukurest gde vec bese...znaci ocekujemo Fly to the Rainbow na ovoj turneji... Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Paaa...mozda, a mozda i ne...Therion je uvek pun iznenadjenja... Quote
Elldamar Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Album je fenomenalan...jedina zamerka je na zenske vokale koji mi se uopshte ne svidjaju...eh,gde je stara dobra Martina ;( Ali ok...moj ukus... Quote
~~~SoulFly~~~ Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 ...meni se bas ne svidja ubacivanje hevi pevacha... i na strim albumima mu je to bilo fuj. Quote
gavrosaurus Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 I opetH ga slusam! Mrzim kad mi se ovo desi a to uvek bude sa Therion: Postanem opsednut njima i danima ih slusam, nakon ovoga sledi i jedan "retro" tj. "Deggial" pa "Secret of the Runes" i naravno "Lemuria/Sirius B" ... Kako, bre, ovo volem!!! Quote
WoI Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 hehe ja ga vrtim non stop ovih dana a uskoro cu da krenem da se vrcem na prethodne albume da obnovim gradivo za cert Quote
~~~SoulFly~~~ Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 koliko pesama ima album? ja sam skinuo 15. Quote
gavrosaurus Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Pa da, i ja imam 15 ... Zanimljivo je da su sa njihove liste albuma na Metal Archives skinuli ovaj tj. ovo promo izdanje ... Hmmm ... Quote
Recommended Posts