Black desire Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Meet & Greet...pa to moras prvo da osvojis... Jebo te!!!U Rumuniji svirali Claviculu!!! Pa logicno je da moras prvo da osvojis Jos samo kad bi svirali Eye of Shiva... Quote
Black desire Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Ovaj novi album je nesto najfenomenalnije sto sam cuo u poslednje vreme...po ceo dan ga slusam i nikako da me smori, stvarno je genijalan...stvarno mi nije jasno kako Christopheru i ekipi uspeva da naprave tako dobro muziku... Quote
MudriPanj Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 sto se mene tice ovo mu dodje najbolji therion album, totalno sjeda! Quote
Black desire Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Pa ne bi mogo da kazem da je najbolji jer tolko oboavam Vovin i Lepacu...ali mozda je stvarno najbolji onako objektivno... Quote
~~~SoulFly~~~ Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 sta kazete za pesmu`son of the staves of time`? ja mislim da bi pobedila na evroviziji. Quote
LordHypnos Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Pa, ne znam da li bi pobedila. Možda ukoliko Željko ne bi učestvovao. A ako su već Nightwish probali da se plasiraju, Secret Garden uspeli [al' ne znam šta uradiše], Lordi pobedili... Ma, razočarao bih se . Inače, u kom kontekstu postavi pitanje za 'Son Of The Staves Of Time'? Hoću reći, da li ti se sviđa ili ne? Ne znam koliki je kompliment za neku pesmu da bi mogla pobediti na Evroviziji. Quote
gavrosaurus Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 "Son of the Staves of Time" je sjajna stvar! Upravo je preslusah i bas mi se dopada. Nemam pojma, po stoti put govorim da je album izvanredan, i Vama i samome sebi. Quote
~~~SoulFly~~~ Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Pa, ne znam da li bi pobedila. Možda ukoliko Željko ne bi učestvovao. A ako su već Nightwish probali da se plasiraju, Secret Garden uspeli [al' ne znam šta uradiše], Lordi pobedili... Ma, razočarao bih se . Inače, u kom kontekstu postavi pitanje za 'Son Of The Staves Of Time'? Hoću reći, da li ti se sviđa ili ne? Ne znam koliki je kompliment za neku pesmu da bi mogla pobediti na Evroviziji. pesma mi je kich najgori (ne cela ali refren sa onom melodiom u pozadini...bas za evroviziju )... to je jedina pesma koju izbacujem kad slusam album. p.s. znaci uzas pesma sto se mene tice ... ali moze mu se... radi covek sta mu se hoce. Quote
MudriPanj Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 ne znam o cemu pricas, pjesma je savrsena. Quote
Black desire Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Pa, meni je to mozda najbolja pesma na albumu... Quote
crusader84 Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Hvala...kasnije cu...inace odslusao sam par pesama sa novog i deluje mi OK...ali radije bih slusao ceo kad izadje...ne volim ta seckanja... Takodje... Šta bi na kraju sa datumom zvaničnog izlaska albuma? Na metal-archives je jedno vreme stajao neki datum iz sredine januara kao datum izlaska za Evropu, a 5. februar za Ameriku, sada stoji jedan jedini datum - 6. februar! Ako do tada ne bude full verzije, definitivno će nam ova okrnjena služiti za pripreme za koncert! Quote
Black desire Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Prelistaj prethodne stranice Quote
Grobodan Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Fuck yeah,evo i ja da se pridruzim hvalospevima - fantastican album! Extra mi je leglo sto su batalili malo simfo fore i ujednostavili - sta je moglo posle Sirius B/Lemuria da se kaze vise na tu temu? Ne znam da li tripujem,ali feel albuma mi vuce na Theli.Jos neko se slaze? I vokali su super,instrumenti...ma ne mogu vise da kenjam,ovo ce se slusati godinama.10/10 Quote
Prisoner of Dreams Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 fantastican je. nije da nije Quote
Solitude Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Album za istoriju.Odusevljen sam! Quote
Black desire Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Therion je dokaz da jos uvek mogu da se snimaju fantasticni tj. kvltni albumi za sva vremena... Quote
DragonHeart Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 "Gothic Kabbalah" je savrsen album! Therion je dobio neku novu, posebnu dimezniju. Nikad manje nisu imali Sympho elemenata, a nikad vise Heavy-a, Power-a. Vokali su sjajni, produkcija isto takva. Cak u pjesmi "TOF - The Trinity" u momentu kao da sam cuo onaj galopirajuci ritam svojstven Iced Earth-u Cisto sumnjam da ce se album dopasti fanovima ranijih radova, jer su se od takvog zvuka udaljili, a vi ljubimci melodicnih pravaca koje sam vec pomenuo, hrabro u nabavku ovog izdanja. Quote
Black desire Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Cisto sumnjam da ce se album dopasti fanovima ranijih radova, jer su se od takvog zvuka udaljili, a vi ljubimci melodicnih pravaca koje sam vec pomenuo, hrabro u nabavku ovog izdanja. Ovo zvuci kao neka reklama sa RTS-a... Quote
DieH@rd Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 E nabavio sam album pre neki dan. Ranije ih nisam nesto slusao [osim Secret of the Runes koji je imao nekoliko bisera] ali ovaj album je prejak. Gothic Kabbalah, The Perennial Sophia i pogotovo Trul su odlicni! Therion FTW! Mogu li se naci negde lyrics-i??? Quote
DragonHeart Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Tekstove jedino imas na sljedecem linku, ali nisu kompletni: Therion - Gothic Kabbalah Quote
Милица Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Bas sam mazohista sto sam dosla na temu Uskoro treba da nabavim album, JEDVA CEKAM!!! Ne mogu vise da slusam ove hvalospeve, a novi album ne... ...uskorooooooooo... Quote
Black desire Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Evo jos jednog hvalospeva Novi album je nesto najbolje sto je izaslo u poslednjih 7-8 godina... Quote
~~~SoulFly~~~ Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Evo jos jednog hvalospeva Novi album je nesto najbolje sto je izaslo u poslednjih 7-8 godina... uf ala si se ukakio ... sto ga vise slusam(tako da sam prestao) sve mi je jeftiniji... ima 2-3 bas dobre 2 ocajne pesme, a ostale su prosek. p.s. nadam se da ce na koncertu malo novih stvari da sviraju. Quote
Recommended Posts