Black desire Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Bas sam se ukakio... Ako se tebi ne svidja album...to je tvoja stvar, al ne mozes da kazes da ne valja... Quote
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Samo jedno pitanje ... da li ima josh uvek karata za therion ? Ako neko zna hvala unapred . Quote
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Super ... odushevio me zadnji alubm pa moram da idem Quote
MAN O WAR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 MNOOOOGO CHUDAN ALBUM. Skroz mi to nekako zvuchi neochekivano. Ali mislim da ovom albumu treba dati dosta vremena da udje pod kozu. Mislim da je stari mastermind opet napravio pun pogodak. Sve u svemu- do jaja. Quote
Apeiron Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 sto se mene tice ovo mu dodje najbolji therion album, totalno sjeda! I ja sam dosao do slicnog zakljucka, samo sto mi je Theli najblize srcu ipak. Ali album je stvarno vrh. Quote
Kali Agna Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 uf, za koji dan treba da dobijem novi album. ipak ne mogu da se suzdrzim do izlaska citajuci vase komentare Quote
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ne znam ... deggial , SOtR , Lemuria i Gothic su za mene najbolji . Quote
Black desire Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Mocnog li plakata...samo mi Therion nekako deluje zapostavljeno na njemu... Quote
DragonHeart Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Therion ce izgleda svirati duze od Grave Digger-a, pa nece biti zapostavljen. Quote
MAN O WAR Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ma super je nowi. Svaki put kad ga slusam mi je drugaciji. "Trul"- do jaja. Daj boze da je sviraju Quote
Bast Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Po mom misljenju, novi album je odlican! To je sada nesto sto niko od Therion fanova nije ocekivao, ja sam prva rekla: "Cekaj, pa ovo uopste nije ONAJ Therion". Ali kada se vise slusa, nije on toliko bas 'promasio temu' Realno, samo malo otvorenije pristupiti albumu i ODUSEVICETE SE! Devojka koja peva je SAVRSENA! Muski vokali su takodje fenomenalni. Ali gospodja soprano na Son of the staves nikako nije po mom ukusu. Rekla bih da je isuvise plitka... Sve u svemu - zacin A!!! Quote
Guest God hate a coward 2 Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 gothic kabalah, mnogo jaka stvar! Quote
Black desire Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ma super je nowi. Svaki put kad ga slusam mi je drugaciji. "Trul"- do jaja. Daj boze da je sviraju Da...konacno, bilo je samo pitanje vremena... Quote
Apeiron Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Da, naslovna pesma je nezaustavljiva... Trul je vrh, The Perrennial Sophia, Son of the Staves of Time, Three Treasures, Wisdom and the Cage... Vokalna sekcija je zaista savršena, sad sva nada da ce to dobro i uzivo da zvuci. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Mora da zvuci ili bijem ! Quote
Black desire Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ma kad Therion nije zvucao dobro uzivo... Quote
StarbreakeR Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Therion duze svira od Diggera?WTF? Quote
Black desire Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Pa, to bi mi skroz odgovaralo...al to sigurno nije tacno... Quote
Bast Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ne znam, po mom misljenju, ona Alas riba (sa Vovina) je zvucala krsh uzivo... Nadam se da me ova nova nece razocarati. Po moguctsvu i da bude lepa Quote
SacrilegiouS Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) Za sada je barem 50x vise ljudi koji kazu da idu na koncert Therion-a. Nadam se da ce to biti i ispostovano na koncertu, barem sto se tice minutaze. Edited January 12, 2007 by SacrilegiouS Quote
Black desire Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 A, zna li se makar ko ce prvi da svira... Quote
Recommended Posts