-Abraxas- Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Meni je i mitternachtslöwe odlicna pesma kod albuma "Gothic Kabbalah".Uostalam sada upravo slusam celi album "secret of the Runes". kakav album. Quote
Sirius Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 hehe, vovin...prvi album koji nabavih od njih... hehe, vovin...prvi album koji nabavih od njih... Quote
LazaGNR Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Ako nekom trebaju Symphony Masses i Vovin (originali) -> http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=30515 Quote
Kali Agna Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 a koliko je karta i ima li ih josh? ja kupih kartu pre 4 dana i bilo ih je jos i to po staroj ceni (2000)... znaci opusteno... inace, trebalo je da putujem u vreme certa i odavno sam se pomirila s tim da necu ici, kad ono tras bum... my fate is mercyful Quote
Black desire Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Mnogi su se predomislili zbog jebenih Mejdena...uf kako me nerviraju...sta da im radim, ne znaju sta propustaju... Quote
Kali Agna Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Mnogi su se predomislili zbog jebenih Mejdena...uf kako me nerviraju...sta da im radim, ne znaju sta propustaju... evo, ja sam recimo izmedju maiden-a i therion-a izabrala drugo maideni jesu bend koji je x puta veci od therion-a, ali therion je brate uz KD/MF bend mog zivota Quote
Black desire Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Svaka ti cast...Therion je genijalan bend koji ne sme da se propusti nikako...a Mejdeni su starci...i vec dugo dobar album izdali nisu... Quote
DragonHeart Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ne seri! Mejdeni mozda jesu starci, ali i ti si glupi balavac! Quote
Black desire Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ok, lose sam se izrazio, htedoh reci da ne bi propustio Therion zbog Mejdena...ajd uzdravlje tata... Quote
DragonHeart Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Eto, vidis sine, kako mozes da budes dobar, samo kad hoces Quote
Black desire Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Tako je...hehe...upravu si... Ma idem i na Therion i na Mejden(ne bi ih propustio nikako, samo eto volim da kenjam...) Quote
StarbreakeR Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Kada bih birao izmedju Theriona i Maidena...pa izabrao bih Angru...al' jebi ga Salu na stranu ne volim nesto te 10000+ koncerte...vise volim opustenu SKC varijantu...nekako mi je toplije oko srca Quote
DragonHeart Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Koncerti do najvise 1000 ljudi su najbolji Quote
LordHypnos Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pa i meni su bolji manji koncerti, kao i većini verujem. Prisnija je atmosfera, bolji odnos na relaciji bend-fanovi, sve lepo vidiš i slično. Eh, još samo nedelju dana Quote
Kali Agna Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Nemog da docekam... ja ne mogu da docekam da sutra konacno preslusam gothic kabbalah-u Quote
DragonHeart Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Fino, pa onda mozes spreman na koncert Quote
Kali Agna Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 ko sto rekoh, preslusah novi album i evo da kazem prve utiske. moram priznati da me je album skroz istripovao. ima elemente svega sto su za ovih 17 godina radili, a opet je svoj, drugaciji. ima klavijatura u nekom theli fazonu, ciganskog mola i melizama sa a' arab zaraq, atmosferu sa vovin-a, vokale sa lemurie... svidja mi se sto je brz, dosta cvrst, gotovo bez balada. neke solaze su zaista ubitacne. mislim da je ovo jos jedan korak napred. definisala bih ga kao progressive heavy u najsirem smislu sa ethno/goth/thrash uticajima. cak na momente me asocira na orphaned land. mislim da je od vokala najuspeliji muski clean/heavy vokal, dok zenski clean vokali mi se na momente svidjaju, a na momente se bas i ne uklapaju. za divno cudo, growl mi cak ne nedostaje. od pesama bih zasad izdvojila tunu, po meni remek delo. oduvek sam verovala da ce jednog dana da naprave nesto ovako cvrsto Quote
Black desire Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa to bi otprilike bilo to... Quote
Vladan Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ima li iko set listu theriona... ovo sam isto postovao i na koncerti... Pozdrav i hvala na odgovoru... Quote
Black desire Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Therion Setlist 01. Rise of Sodom and Gomorrah 02. Schwarzalbenheim 03. T.O.F – The Trinity 04. The Flesh of the Gods 05. The Klhysti Evangelist 06. Wand of Abaris 07. The Falling Stone 08. An Arrow from the Sun 09. Deggial 10. Wine of Aluqah 11. Blood of Kingu (12. Son of the Sun) 13. Tuna 1613 + Drum Solo 14. Muspelheim 15. Son of the Staves of Time 16. Ginnugagap 17. Grand Finale --- 18. Lemuria 19. Nightside of Eden 20. To Mega Therion --- (21. Thor the Powerhead) I ja se opet pitam gde ja Asgard, Cults of the Shadow...nijedna pesma sa Lepace... Quote
Kali Agna Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 po meni ima previse stvari sa novog albuma, a nikom jos nije toliko usao u krv da moze potpuno da uziva. da ne pricam da mnogo toga na spisku fali sa starijih albuma, ali ajde, daj sta das. Quote
Recommended Posts