Bride Of Darkness Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 mene uvijek pjesma the rise of sodom and gomorah totalno nabrije samo što ona ženska nateže glas na toj pjesmi, uuuuf .al je lepo za čut šta je je nego da..ovo sam zapravo htjela reć...therion nije doom niti gothic metal Hm, a nije ti muzika satanistička? Mislim, inspirisani su Alisterom K., a ti si fina curica. Elem, Therion = savršenstvo, meni jedan od najdražih bendova. Ta što nateže glas je Martina, barem je na "Vovin"-u. I prealušaj malo više albuma. Sodomu i Gomoru svako zna... Očekivala sam ispade kao na Cradle Of Filth i Gorgoroth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 (edited) Dok očekujem da se javi neki die hard fan koji je bio na 'certu i potvrdi/ospori ispravnost set liste, evo onima koji nisu gledali ovo na TV-u i neće ga gledati ni sad za jedno sat vremena... http://www.balkanrock.com/video/Therion.zip Edited February 11, 2007 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 hm..sad skidam sa linka..propustih danas na tvu..a kad je repriza njene emisije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Oko 1h. Prilog je na samom kraju emisije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 olrajt, tenks... Hm..necu ja izdrzati do dva..odgledam samo ovo sa linka.. olrajt, tenks... Hm..necu ja izdrzati do dva..odgledam samo ovo sa linka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Skini to s linka kojeg je "Crusader 84" postavio i ne moras cekati reprizu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 olrajt, tenks... Hm..necu ja izdrzati do dva..odgledam samo ovo sa linka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Bolje sačekajte na TV-u, emisija upravo kreće za koji trenutak, očekujte da će koji minut pre 2 biti emitovan prilog. Ipak je bolji kvalitet nego u ovom fajlu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Bio bi red da je pusten i koji kadar s nastupa Grave Digger-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Jebote..'iljadu puta sam post-ovao iste tri recenice..glupi net...Anyway, odgledah, kewl..al sto kaze DH steta sto nema nista o Diggerima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Diggere nisu ni snimali, nisu im bili zanimljivi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Sto se tice liste...ja se nekako ne secam da su svirali Melek Talus ...a ostalo je valjda ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ni meni se samo Melek Taus ne "uklapa" u secanje, a ostalo stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) OK, hajde da zajedno kompletiramo... Za sada sam dobio sugestiju da je Wine Of Aluqah išla pre Perrenial Sophia, na šta ja kažem da je veoma moguće da sam zamenio mesta Wine i Deggial, zatim, rečeno mi je da je bila i Birth Of Venus Illegitima, i sada vi kažete da Melek Taus nije bila... Mada se meni učinilo da sam čuio Melek Taus refen... Jebem li ga... Moguće da nije bila... Der Mitternachtslowe Schwarzalbenheim The Blood Of Kingu The Falling Stone An Arrow From The Sun Ginnungagap Wine Of Aluqah The Perennial Sophia Son Of The Sun Son Of The Staves Of Time Deggial Tuna 1613 Drum solo Melek Taus The Rise Of Sodom And Gomorrah Muspelheim Grand Finale ------- Lemuria Nightside Of Eden To Mega Therion ------- Thor + Birth Of Venus Illegitima treba da se uglavi negde... Možda umesto Melek Taus? Jbg, ne mogu sve sam! Kladim se da je u sali bilo bar 200-300 zagriženijih (od mene) fanova Theriona! btw Izgleda da je LordHypnos copy/pasteovao onu moju prvobitnu listu na official Therion forum! Edited February 12, 2007 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Сад слушам "Gothic Kabbalah" и једноставно не могу да верујем како је Mats Levin добар певач! Овакве чудовишне травестије, ово осим њега, уме још само King Diamond! У неким тренуцима је његова "глума" толико добра да је готово немогуће разлучити ко пева. Стварно је овај албум разбијачки ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Album nema mane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Savrsenstvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 FANOVI THERIONA, IMA LI VAS?! Još od koncerta niko da se javi da prokomentariše da li je tačna set-lista koju sam postovao! Ja nisam siguran da je sve tačno, nisam baš neki die-hard fan koji zna napamet sve pesme, jbg... ja sam podosta sigurna da je bila Birth Of Venus Illegitima. Mislim da je bila samo 1, 2 pesme iza Wine Of Aluqah... Hm, a nije ti muzika satanistička? Mislim, inspirisani su Alisterom K., a ti si fina curica. Netacno, nisu inspirisani Crowley-em. Pisac tekstova zapravo uopste i nije clan benda vec osnivac levog okultnog reda Ordo Draconis. LEvi redovi se po definiciji kose sa njim, posto on NIKAKO, ali NIKAKO nije bio naklonjen tome, kao sto ti to velis... Al on je prorok novog doba, ako verujes u to, pa je time obelezio ovaj eon. U tom svetlu svi su "telemiti" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 OK, hajde da zajedno kompletiramo... Za sada sam dobio sugestiju da je Wine Of Aluqah išla pre Perrenial Sophia, na šta ja kažem da je veoma moguće da sam zamenio mesta Wine i Deggial, zatim, rečeno mi je da je bila i Birth Of Venus Illegitima, i sada vi kažete da Melek Taus nije bila... Mada se meni učinilo da sam čuio Melek Taus refen... Jebem li ga... Moguće da nije bila... Der Mitternachtslowe Schwarzalbenheim The Blood Of Kingu The Falling Stone An Arrow From The Sun Ginnungagap Wine Of Aluqah The Perennial Sophia Son Of The Sun Son Of The Staves Of Time Deggial Tuna 1613 Drum solo Melek Taus The Rise Of Sodom And Gomorrah Muspelheim Grand Finale ------- Lemuria Nightside Of Eden To Mega Therion ------- Thor + Birth Of Venus Illegitima treba da se uglavi negde... Možda umesto Melek Taus? Jbg, ne mogu sve sam! Kladim se da je u sali bilo bar 200-300 zagriženijih (od mene) fanova Theriona! btw Izgleda da je LordHypnos copy/pasteovao onu moju prvobitnu listu na official Therion forum! ja sam podosta sigurna da je bila Birth Of Venus Illegitima. Mislim da je bila samo 1, 2 pesme iza Wine Of Aluqah... Kao što vidiš, radimo na tome! Ja sam trebao da imam snimak sa MP3 playera, poprilično raspalog kvaliteta, ali dovoljno da oštro uho razazna pesme! Nego, nešto se istripovalo, sjeban je fajl, ne može da se pusti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ma meni je jedina mana sto nisu svirali Asgard... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 u jbt, koji sam ja retard ladno nisam videla pa ima li ikakve zsanse da nabavimo bre neki video snimak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 jeste stvarno steta za diggere,a i za sabaton isto,oni su me bas prijatno iznenadili... Netacno, nisu inspirisani Crowley-em. Pisac tekstova zapravo uopste i nije clan benda vec osnivac levog okultnog reda Ordo Draconis. LEvi redovi se po definiciji kose sa njim, posto on NIKAKO, ali NIKAKO nije bio naklonjen tome, kao sto ti to velis... Al on je prorok novog doba, ako verujes u to, pa je time obelezio ovaj eon. U tom svetlu svi su "telemiti" :) hm...necemo sada o definicijama... mistress je potpuno u pravu,uticaj a.k. je cinjenica,bez obzira na to ko je obelezio ovaj "eon" a ko nije...znas li uopste sta predstavlja naziv benda...?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ajde ko moze da nabavi ceo snimak, ili sta god je vec snimao RTS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Birth Of Venus Illegitima je isla definitivno. Ali ja se redosleda stvarno ne secam... Ma meni je jedina mana sto nisu svirali Asgard... Slazem se, ali dodajem: I ostatak diskografije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) EDIT: na pogresnoj temi sam ostavio post. Edited February 13, 2007 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts