Grobodan Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Kad kazete "culi smo", recite i od koga, a ne sto zamajavate javnost. to i ja velim,nista ne verujem dok ne vidim zvanicnu potvrdu...i naravno ne propustam Quote
DragonHeart Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 To se kaze: "Snila koka sto joj milo bilo" Quote
Black desire Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Menjao bi 10 koncerata za 1 Therion... Ne rekose mi sto nisu svirali Asgard...ovaj put ima da sviraju bre... Quote
WoI Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 ja ne znam sto se svadjate toliko oko toga. ljudi su isli zajedno na turneju. niko nikom nije bio predgrupa.isti slucaj ko kad je desruction doso sa candlemassom. posto je desruction svirao prvi znaci da je desruction bio predgrupa candlemassu a to malo ne ide zar ne? Quote
Bata Trokrilni Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Candlemass je znatno kvalitetniji bend od Destruction. Ali dobro, većina ljudi misli drugačije, kao i za odnos Grave Digger-a i Therion-a. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Pa realno Therion je bio headliner kod nas, tj. imao je vise fanova na koncertu . E sad zasto bi ulazili u dalje rasprave ja ne znam... Mislim da trebamo da budemo srecni sto smo za iste pare mogli da gledamo oba benda ... Quote
WoI Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Candlemass je znatno kvalitetniji bend od Destruction. Ali dobro, većina ljudi misli drugačije, kao i za odnos Grave Digger-a i Therion-a. pa prvo ne znam odakle ti ovo jer se ta dva benda uopste ne mogu porediti jer sviraju sasvim n-tu vrstu muzike. ja destruction obozavam a volim i candlemass,ali nikad ne bih rekao da je destruction kvalitetniji bend jer se uopste ne mogu porediti Quote
DragonHeart Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ne koristite termin "predgrupa", nego "support", jer ljepse zvuci i manje uvredljivo za neke bendove Quote
Turin Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 nemojte vise da spamujete onako, nije vam ovo chat. ko sledeci od vas pokrene laznu glasinu u vezi koncerta neka mu prostata naraste ko ovaj topic! Quote
3vil Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 nemojte vise da spamujete onako, nije vam ovo chat. ko sledeci od vas pokrene laznu glasinu u vezi koncerta neka mu prostata naraste ko ovaj topic! Pa nemoj tako,bar se ne svadjaju vishe koji je Therion pravac... Osecam pomeranje... BTW,Wisdom and the cage,T.O.F. The trinity<-SJAJNI SU!!!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 nemojte vise da spamujete onako, nije vam ovo chat. ko sledeci od vas pokrene laznu glasinu u vezi koncerta neka mu prostata naraste ko ovaj topic! Pa mozda i nisu glasine :)hahahaha... ko ce ga znati )). Quote
Black desire Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ma nece Therion doci ponovo...ne isplati se dovoditi ih... Quote
Милица Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 nemojte vise da spamujete onako, nije vam ovo chat. ko sledeci od vas pokrene laznu glasinu u vezi koncerta neka mu prostata naraste ko ovaj topic! Pa mozda i nisu glasine :)hahahaha... ko ce ga znati O, al si misteriozan. Ma nece Therion doci ponovo...ne isplati se dovoditi ih... Cuti tu, ne baksuziraj!!! Quote
DragonHeart Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Logicki, tek kad objave novi album mogu doci ponovo. Quote
Милица Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ni ti ne baksuziraj!!! Mozda ima nade da dodju i pre toga... Zar ne? Quote
DragonHeart Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ima nade, ako u medjuvremenu bude Metal festivala na ovim prostorima Quote
Милица Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ne znam na koje prostore mislis, ali ako iskljucimo Madjarsku iz tog pojma, nema bas realnih izgleda Quote
Black desire Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Heh...verovatno vec rade novi album... Quote
DragonHeart Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Nema sanse. Novi album je najavljen tek za 2010. Quote
Black desire Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Da, ali...verovatno su formirane neke ideje... Quote
DragonHeart Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Na njihovom sajtu sam procitao da jos nista ne znaju kako ce zvucati novi album. Quote
Recommended Posts