fiction Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Danas mi je stigao therion-deggial preko Rex distribucije i ladno nema O fortune 8O To vjerovatno samo na japanskoj verziji. Quote
Kakashi Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 Na mojoj piratskoj verziji ima . Quote
fiction Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 I na mojoj takodje ima,sto je najveca ironija Quote
lunja Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Danas mi je stigao therion-deggial preko Rex distribucije i ladno nema O fortune 8O To vjerovatno samo na japanskoj verziji. koji tje ti ona ionako :? :? 8) Quote
fiction Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Pa ne znam jesi li je slusao ali je jedna od najboljih pjesama na albumu iako je bonus Quote
Kakashi Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 Tja. The Invincible, Via Nocturna su bolje. Neubedljiva obrada. Nedovoljno snazna. Quote
Grobodan Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Video sam i ja spot .Nije los. Ovo mora da je u pitanju neslana sala! Ovo sam ja uradio,ne znam kako mi je to uspelo. Inace,kako vam se svidja Live in Midgard? Quote
DevouredSoul Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Meni se ne svidja bash... Chini mi se da ima previshe matrice :roll: A i snimak je losh na vecjini pesama.... Ochekivala sam mnogo bolje.. Chak sam i original kupila kad sam bila u Bechu. Ali dobro, nije mi mnogo zhao, ipak je to Therion.... Btw. sad bash gledam, koja greHota, HIM ima 67 strana, a Therion ni 10 :ne: Kuda ide ovaj svet?? :? Quote
Kakashi Posted February 18, 2004 Author Report Posted February 18, 2004 'Ajmo sad da se igramo igre zvane statistika :roll:. 67 strana na HIM temi, a od toga koliko je ozbiljno, a koliko trash... Quote
lunja Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Pa ne znam jesi li je slusao ali je jedna od najboljih pjesama na albumu iako je bonus naravno da sam chuo, imam pirata sa tog mi je najbolja via nocturna, a o fortuna > chuo sam je khm u originalu i ne vidim da je neshto izmenjeno ali se uklapa u album to stoji... Quote
DevouredSoul Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 'Ajmo sad da se igramo igre zvane statistika :roll:.67 strana na HIM temi, a od toga koliko je ozbiljno, a koliko trash... Nebitno. Ne posecjujem tu temu vishe. Ali sramno je kao prizor, to sam mislila. Quote
fiction Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Tja. The Invincible, Via Nocturna su bolje.Neubedljiva obrada. Nedovoljno snazna. I meni je The Invincible najbolja Novi album im izlazi u maju.Ja se nadam da ce liciti na Theli/Vovin fazu mada je to tesko ocekivati.Ko zna sta ce pasti na amet ludom Kristoferu Quote
DevouredSoul Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 We can never know.. :roll: Quote
Kakashi Posted February 21, 2004 Author Report Posted February 21, 2004 Tja. The Invincible, Via Nocturna su bolje.Neubedljiva obrada. Nedovoljno snazna. I meni je The Invincible najbolja Novi album im izlazi u maju.Ja se nadam da ce liciti na Theli/Vovin fazu mada je to tesko ocekivati.Ko zna sta ce pasti na amet ludom Kristoferu Mozda bude nastavak Runa. U svakom slucaju nadam se da ne treba sumnjati da ce biti dobar a:. Quote
Zhad Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Super bend kad covek pozeli malo da se opusti psihicki ...svidja mi se vokal ...volim da ih slusam svremena na vreme ... Quote
DevouredSoul Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Vokal... koji? Ima ih nekoliko a: Quote
Dolly Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 'Ajmo sad da se igramo igre zvane statistika :roll:.67 strana na HIM temi, a od toga koliko je ozbiljno, a koliko trash... Nebitno. Ne posecjujem tu temu vishe. Ali sramno je kao prizor, to sam mislila. sramna je ne tolerancija, mada ne sumnjivo da therionu "nedostaju" strane...ovo je bilo u tu svrhu Quote
DevouredSoul Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Netolerancija? Pa ochigledno je da se sve te strane vrlo tolerishu. Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Evo,pomazem da Therion skupi vise strana.... I sta sad?Ipak je Him tema zanimljivija za raspravu. Ovde svi kazu Therion je super,svi se sloze,dok na Him temi kada kazemo da je Him super,onda svi kazu kako su oni gay i tako krene rasprava i zato Him ima vise strana... P.S.Jebote,sad sam izvalila kako kenjam Quote
Dolly Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 jeste da kenjas ali si u pravu, nisu dovoljno skandalozni da pokrecu neku diskusiju... Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 Ajde ovako...Koji vam je najbolji labum od Therion?Ili pesma..? Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 jeste da kenjas ali si u pravu, nisu dovoljno skandalozni da pokrecu neku diskusiju... Pa to ti kazem! Hvala na iskrenosti... 8) Quote
Angele Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Nesto nisam u toku.... po kojem principu su uopste him i therion dovedeni u situaciju da budu spomenuti zajedno u jednom postu? Quote
Dolly Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Pa pokusaj degradiranja him-a ... a samim tim samo se odvlaci paznja od teme koja je THERION, pa se umesto 60ak strana himu, o njima se pise i ovde... ( a i ja ucestvujem)... jednostavno uporedjivanje neuporedivog..i to je to Quote
gothsbl Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Vovin, a to se tice pesama ima ih mnogo meni omiljenih...definitivno se slazem da ova tema treba prikupiti vise strana ne zbog broja strana vec sto bend zaista zasluzzuje biti slusan kao i tema biti posecena.. uostalom uskoro izalze 2 nova albuma... Definitivno jedan od omiljenih bendova... Quote
Recommended Posts