Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Temple of knowledge најбољи.Све после тога тешка комерцијала.Додуше ни онај in the arms of devastation није лош

Posted

Eeeeee људи моји,не могу да верујем шта читам.Храм ти најгори.Да те не знам сад би ти свашта рек`о :D

Posted

Ако ти се толко ђасви тај шедоус енд даст могу ти га продам (читај-уваљам :bigblue: ) за 500 кинти.Диск је супер очуван.Такорећи ко нов.

Posted

Ovo tebi uzas? A sta je onda bio prosli album? Fali malo masnoce albumu,ali opet su se priblizili Prevailu,koje je najbolje izdanje posle In Shadows And Dust.

Ja ne verujem sta ti govoris. :)

Slazem se i da je prosli govno ali da ne spomenes Sorcery - to ti ne mogu oprostiti. :)

Jedini njihov disk koji imam na originalu i ne treba mi nista vise. Posle njega su mogli da se raspadnu sto se mene tice.

Posted
' timestamp='1382746720' post='2696718']

Ja ne verujem sta ti govoris. :)

Slazem se i da je prosli govno ali da ne spomenes Sorcery - to ti ne mogu oprostiti. :)

Jedini njihov disk koji imam na originalu i ne treba mi nista vise. Posle njega su mogli da se raspadnu sto se mene tice.

Slusaj sa Houde-om mi je je Sorcery najbolji,a sa Mauriziom na vokalu In Shadows And Dust. :) To su dva razlicita Kataklysma. :D

• 1 month later...
Posted

Ај да и ја поделим мишљење укратко. Албум је добар. Бољи од прошлог што је само по себи плус. Решили су да опет добро звуче. Хехе! А што се тиче целокупне дискографије, ја не волем ништа пре Сенки и прашине. :)

• Downvote 1
Posted

svi ignorisu victims i the prophecy, njihova dva ubedljivo najbolja albuma

tesko da ovo bilo kome moze zvucati kao komercijala, garant niste ni slusali. mada cinjenica je da je dosta zapostavljena faza benda u pitanju, tako da oprastam

• Upvote 1
  • 1 year later...
Posted

Ah, lose sam procitao. :)

Sto se prvog tice, imam ga kao jako lepo izdanje sa Mystical Gate EP-jem. To za melodic death metal necu ni da komentarisem :D

I meni je to najbolji album, vise od njih mi ni ne treba.