azal Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 ja sam amerikanac, za mene pravila ne vaze Quote
kuruz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 ne, jer je Laza Amer, a ne Krajišnik upade isti tekst, nisam ni morao da kucam Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 A ti si Vojvodjanin, pa svejedno ne koristis interpunkciju. BANIJA, KORDUN, BANIJA, SKOOOOCKO. PET LIKA! 1 Quote
kuruz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 mrzi me da kucam velika slova na početku i tačke na kraju pretvorio sam sve u četovanje OVO NI JOVAN DUČIĆ NE BI RIJEŠIO EVENTUALNO BI TESLA AL JA NISAM TESLA PA SAM ODUSTO Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Sada da sam Kuruz drkao bih te za pravopis i gramatiku. Jedan je Kuruz. Quote
Grobodan Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 hahah poz iz NB http://www.mediaboom.org/442472-anthrax-for-all-kings-deluxe-edition-2016.html 1 Quote
Drogarito Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Mene stra da slušam ovo. Nadam se da nije golo govno poput prethodnog albuma... 1 Quote
Жвакић Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Албум треба у фебруару да изађе, не? А већ процуеро код Руса. Скида се, мада, не очекујем ништа. Quote
Demon Seed Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Прво Прљавко Ko? Ajd ćirilica, al' što smaraš s prevođenjem xD Sreće ti, je l' ti nickname uzet iz prevoda za Chewbaccu? Uzeo ovih dana da obrnem staru trilogiju ponovo i video to u titlu, umro sam Prebacio sam ovde da se ne uvrede tamo na Motorhed temi Quote
obsessed by cruelty Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Na Fila Tejlora misli, Philthy Animal Quote
Јарослав Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 (edited) verovatno misli na Philthy Animal Phila iz Motorheda ulete obc Edited December 29, 2015 by Јарослав Quote
Vlaja Buraz Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Занимљив албум, рекао бих да има највише метала још од POT, само је проблем што да не пјева Беладона, ја не бих знао који је ово бенд. Не знам да ли има неко да дијели мишљење? Quote
vudun Posted December 29, 2015 Author Report Posted December 29, 2015 Podseća na momente na Antraks s kraja 80-ih. Produbio se Beladoni glas, sada je mužjak. Kuruze, skidaj. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Na prvo slusanje, nista specijalno. Pesme nisu nesto pamtljive. Mozda ce vremenom da mi bude do jaja. Quote
Koroviev Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Занимљив албум, рекао бих да има највише метала још од POT, само је проблем што да не пјева Беладона, ја не бих знао који је ово бенд. Не знам да ли има неко да дијели мишљење? Tačno tako. Quote
hate squad Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Занимљив албум, рекао бих да има највише метала још од POT, само је проблем што да не пјева Беладона, ја не бих знао који је ово бенд. Не знам да ли има неко да дијели мишљење? I ja se u potpunosti slazem. Sigurno najmetalskiji od POT, ali cudan... ne znam, slusam, ima tu dobrih momenata, ali dosadno brate. Quote
Vlaja Buraz Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Има ту свега, само нема хита... Ево на Блаебермаут вијест оли пјесма да народ слуша (сирот'ња из Америке нема интернет па још нису послушали албум), била синоћ на радију премијера "Breathing Lightning"... па као попрок, овооно, коментари. А реално, Rush. К'ораш. 1 Quote
Жвакић Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Обрнух га једном и заправо не звучи лоше. Мораћу још који пут пре коначног суда. Quote
Vlaja Buraz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 На оном првом Русу цркли линкови, даље СКИНИ МЕ односно СКИНИ МЕ ЈАЧЕ а МОЖЕ И ОВАЈ. Засад тај емпетри, потражио сам лослес... неуспјешно. Дигресија: "кликни унутар отвореног круга"... из двадесетог пута. Quote
Descender Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Sad ga slušam prvi put, istina ne 100 posto koncentrisano, radim nešto za posao, a ovo piči u pozadini i sasvim je prijatno slušanje, odmah mi leglo, prija mi baš! Vidjeću još kako se čini kad ga izistinski preslušam, ali ovako površno - sasvim pristojan utisak, pa i više od toga, potpuno neočekivano. 1 Quote
vudun Posted January 7, 2016 Author Report Posted January 7, 2016 Има ту свега, само нема хита... Quote
kuruz Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 toliko irelevantan album da boli 1 2 Quote
Descender Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Jbg, kao i svi njihovi već godinama, al ovaj se nekako fino sluša... 1 1 Quote
Recommended Posts