Angelystor Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 E da, nabavih i ja to govno..na MP3u..a i to mi je mnogo. Ako nisam gotivio Busha na njegovim radovima, e choveche tek sada ga ne gotivim! "Deathrider" je jedina dobro ispala. "Caught In A Mosh"...Bush definitivno treba da ide u repere.. "Be All End All" je isto dosta dobro ispala...zanimljiva zamena violine na pochetku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 1. "Deathrider" je jedina dobro ispala. 2. "Be All End All" je isto dosta dobro ispala. Dobar je disk za igranje Twisted Metala. Prženje jebiga. Inače, prateći vokali u "Be All, End All" zvuče blago feminizirano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Jel oce neko to da mi nareze pa da se menjamo za nesto drugo ili novcanu nadoknadu...? btw meni je i dalje Belladona totalni gej i vokal ali sta ces..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Ja sam uvijek za neke razmjene ako ne budesh imao nikoga blizhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 http://www.anthrax.com/ Kakav jebeni redizajn, obavezno obiđite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Bush definitivno treba da ide u repere.. Јебеш то, слушај Armored Saint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Lakshe sam nabavio Morbid SAint nego ARmored Saint niko nema...al "Symbol Of Salvation" stvarno vredi Dobra hevaja... BTW kul intro fotkica na Anthrax.com ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Vanish, šta ti treba od Armored Sainta? Ja imam sve (otprilike) na audio diskovima. Ako ti bude trebalo nešto posebno, i ako još nisi našao onaj album od Flotsama, javi, skontaćemo neku razmjenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Flotsam majku sam nabavio...A od Armoreda imam neka 3 albuma, al u smeshnom birtrejtu.. A trebalo bi mi sve od njih, zelim da chujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Audio: 70. Armored Saint - March of the Saint - 38:21 - 1983 - AO 71. Armored Saint - Delirious Nomad - 41:45 - 1985 - AO 72. Armored Saint - Saints Will Conquer - 31:44 - 1988 - AO/live 73. Armored Saint - Symbol of Salvation - 56:59 - 1991 - AO 74. Armored Saint - Revelation - 61:59 - 2000 - AO 75. Armored Saint - Nod to the Old School - 72:40 - 2001 - AO/kom/rare mp3: 1. Armored Saint - Raising Fear *mislim da je 192 kbps Javi se na PP ako te šta zanima, ja ću pregledati temu da vidim šta bih mogao tražiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Фали ти још ЕП из 1983, иначе је први албум из 1984. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 OK, izvinjavam se što sam ovo kucao pošto nema veze sa temom, pa ako treba pobriši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Koji ste vi mulci. Menadžer? Čarli? Mejl nije niko pročitao. Automatski odgovor - auto-response. gresis, ovaj, silno gresis sinko Ja sam prebacio nekoliko mailova sa "Scottom" i covek je odgovarao bez ikakve frke (sad naravno da na pitanje da li je to zaista bio on verovatno necu nikada imati odgovor, ali kad skontas koliko on vremena provede pred kompom, ne bi me ni cudilo da je zaista bio on. Stil pisanja je bio identican onom sa site-a, ali to opet ne mora nista da znaci.) Bottom Line je: NIKADA nisam dobio odgovor za kretenska pitanja tipa "hocete li doci ovde" i slicno, a kada sam postavio neka tehnicka pitanja tipa koji je magnet koristio na snimanju Among the Living-a, a koji na State Of Euphoria i jos neka pitanja povodom opreme, odgovori su krenuli da dolaze. Sa potpisom: Have Fun, Scott Sad jebem li ga Inace uskoro izlazi DVD povodom njihovog Reuniona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 btw, jel ima neko NFV Digitalizovanu verziju? Brutalan koncert. (Nice fuckin Video, sniman u Hammersmithu 87 godine) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 http://www.hailmetal.com/article4170.html http://www.hailmetal.com/article3901.html 1. Scott pise iz Zagreba 2. Interview sa Joey-em Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 gresis, ovaj, silno gresis sinko Ja sam prebacio nekoliko mailova sa "Scottom" i covek je odgovarao bez ikakve frke (sad naravno da na pitanje da li je to zaista bio on verovatno necu nikada imati odgovor, ali kad skontas koliko on vremena provede pred kompom, ne bi me ni cudilo da je zaista bio on. Stil pisanja je bio identican onom sa site-a, ali to opet ne mora nista da znaci.) Bottom Line je: NIKADA nisam dobio odgovor za kretenska pitanja tipa "hocete li doci ovde" i slicno, a kada sam postavio neka tehnicka pitanja tipa koji je magnet koristio na snimanju Among the Living-a, a koji na State Of Euphoria i jos neka pitanja povodom opreme, odgovori su krenuli da dolaze. Sa potpisom: Have Fun, Scott Sad jebem li ga Inace uskoro izlazi DVD povodom njihovog Reuniona Pazi, Yahoo auto-response, kao "Ja sam na turneji i sve vas volim, pa ću more bit' odgovorim kad se vratim a dotad pokupujte sve cedejova anthraha koje nađete", a u mejlu sam samo pitao zašto nije održan koncert u Beogradu i još sam dodao da poslednji album (u tom trenutku WCFYA) smrdi. Znači postoje šanse da niko nije pročitao taj mejl, da je jednostavno izbrisan kad je ovaj (onaj ili bilo koji) sjeo naknadno da pregleda poštu, a možda nisam trebao dodati ovo za WCFYA. Mislim, bude situacija kada bendovi veoma opširno objašnjavaju otkazivanja koncerata... A tad za Beograd ništa. A je li uopšte izašao NFV DVD? Ja znam ko ima divx, što je vjerovatno VHS rip, pa ako kome treba mogu poslati podatke na PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Mislim, bude situacija kada bendovi veoma opširno objašnjavaju otkazivanja koncerata... A tad za Beograd ništa. A je li uopšte izašao NFV DVD? Jebi ga. Meni su stizali precizni odgovori na precizna pitanja. Sta ces... Ne znam ni ja da li su ikada izdali taj DVD, cak mislim da nisu. Imao sam VHS i nekom ga dao pre 100 godina. Posalji slobodno na PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboBoy Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Jel neko od Vas video nov sajt i posebno deo koji su namenili nama tj. forum na koji se placa "malecka" donacija od 25$. Sto su se izbezobrazili!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Da je za forum, bilo bi grozno, ali to je cena ulaza u njihov fan club. Kasnije dobijas majice, ulaznice za koncerte i razne kojestarije ranije i jeftinije od drugih, tako da ako ti je stvarno stalo a zivis u normalnom svetu to i nije puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboBoy Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Da ali mi ne zivimo u normalnom svetu, zar ne? Kod nas je sve sto se placa itekako skupo. Inace kazi mi koji si skin izabrao za pregled sajta? Among ili State? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reborn ustipak Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Preko fan cluba mozes dobiti potpisane CD-ove i rekvizite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) Mr. T vs Anthrax http://www.geocities.com/TelevisionCity/St...rax/thrax1.html Fina galerija slika sa jednog svježeg nastupa: http://www.abrasiverock.com/showreviews/li...nthrax09-14-05/ Edited September 15, 2005 by Boro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboBoy Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Fina galerija slika sa jednog svježeg nastupa: http://www.abrasiverock.com/showreviews/li...nthrax09-14-05/ Hvala za link, e samo da sam i ja tu negde al' bi to bilo lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 ARTIST: Anthrax TITLE: Anthrology: No Hit Wonders (1985-1991) LABEL: Island GENRE: Metal PLAYTIME: 2h 34min total RELEASE DATE: 2005-09-20 Track List: CD #1/2 ---------------------------- 01. A.I.R. 5:45 02. Lone Justice 4:37 03. Madhouse 4:18 04. The Enemy 5:24 05. Armed And Dangerous 5:43 06. Medusa 4:44 07. Gung-Ho 4:37 08. Among The Living 5:15 09. Caught In A Mosh 4:58 10. I Am The Law 5:53 11. Efilnikufesin (N.F.L.) 4:54 12. A Skeleton In The Closet 5:30 13. Indians 5:40 14. Sabbath Bloody Sabbath 5:33 15. I'm The Man (Def Uncensored 3:02 Radio Version) Track List: CD #2/2 ---------------------------- 01. Be All, End All 6:23 02. Make Me Laugh 5:41 03. Antisocial 4:26 04. Who Cares Wins 7:38 05. Now It's Dark 5:36 06. Finale 5:51 07. Time 6:52 08. Keep It In The Family 7:08 09. In My World 6:26 10. Intro To Reality 3:24 11. Belly Of The Beast 4:47 12. Got The Time 2:44 13. Discharge 4:12 14. Bring The Noize (With Public 3:31 Enemy) 15. Antisocial (French Version) 4:26 Eto male retrospektive ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 U, bre shto dobar cover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts