lemmy sixx Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pantera je kriva za nastanak metalcorea, ne nu metala, i zbog toga je i te kako mrzim, jer mrzim taj pravac, a i sama "nova" Pantera je ličila na to od trećeg albuma, prva dva su OK. A ovo je jos debilnije od onoga iznad. Quote
Radnaskela Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 (edited) @lemmy sixx: taj fazon . a brate, far beyond, great southern i reinventing su takvi šamari od albuma da je to bolesno. oni su iz albuma u album bili sve brutalniji i brutalniji. carevi!!!!!!! @tower: mislim, i meni je žao što je venom začetnik blek metala pa ih i dalje gotivim jer se oni zezaju i plus što im je gotivna muzika. sve su to gluposti što pričaš. Edited March 16, 2008 by Kinez Quote
VoivodBG Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 E ljudi ja sam malo van toka price, zanima me da li su pronasli novog pevac? Quote
Radnaskela Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 јесу. још пре четири месеца су то објавили. иди погледај у википедији. ту имаш све информације. Quote
El Pistolero Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Oduvek sam voleo thrash metal, ali moram priznati da na Anthrax nisam dugo obracao neku posebnu paznju. Ali onda sam od ortaka nabavio onu ponovo snimljenu kompilaciju Greater Than Two Evils, i bio sam zapadnjen kako zvuce pojedine pesme, kao I Am The Law, Among The Living, Be All End All, Caught In A Mosh, Madhouse (doduse, ovu pesmu sam cuo ranije igrajuci GTA Vice City), NFl i naravno Indians... moram pod hitno skinem sve od njih... opasno sam se poprimio... Quote
Vlaja Buraz Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Na njihovoj zvaničnoj stranici se može čuti demo jedne nove pjesme, streaming audio, znači: http://www.anthrax.com/ Zvuči kao neslana šala. Quote
Naragoth Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ovo je Anthrax koji ja volim i slusham vec skoro 20 godina: ..I envy you a loooot :) Svaka cast na plocamaaa !!!! Quote
Mr.Hate Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Gos`n mrznjo Thnx! ..I envy you a loooot :) Svaka cast na plocamaaa !!!! Thnx! Quote
Radnaskela Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 @Vlaja Buraz: где могу да чујем ту нову песму? не видим је нигде на сајту Quote
hate squad Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Bio je cim otvoris sajt. Imas sliku gde njih petorica stoje i isao je stream nove pesme (nekih 20,30 sekundi). Nista nisi propustio jer je stvarno smesno. Neki satro brz rif koji pevac pokriva Mike Patton stilom u najgoroj fazi i onda melodican deo, 1000 puta do sad odsviran. Quote
Sandman Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ovo je Anthrax koji ja volim i slusham vec skoro 20 godina: Mama mia!Ide mi voda na usta samo gledajuci ove ploche. Anthrax je krivac za nastanak nu metala. Bojkotujem ga zbog toga. Ajde molim te...stvarno glupo razmishljanje. Uostalom Anthrax nije kriv za to. Личила на то од "I Am The Night"? А ОК су ти "Metal Magic" и "Projects In The Jungle"? Добро, ако ти тако кажеш. Mislim da rekao "nova" Pantera,pa pretpostavljam da pod tim misli na period od izdavanja Cowboys From Hell. Quote
RNA Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Њихов проблем, зна се који је први албум Пантере. Quote
Sandman Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Shto je najgore vecina zapravo to i ne zna. Quote
vudun Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 Nirvana (iako grunge), je ta koja je trasirala put nu metala...tačka, fakat, kraj! Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ja mislim da je Anthrax u velikoj meri uticao na bendove tipa Limp Bizkit,chak je i onaj ruzni pevach bizkita izjavio da obozava Anthrax... Quote
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Pa da, ali obozava ovu post-Persistence Of Time eru, koja po meni, izuzimajuci Sound Of White Noise na momenta, sucksuje muda... Cisto sumnjam da se Fred Durstu svidja Fistful Of Metal ili Spreading The Disease Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Pa normalno da mu se ne svidja ja ne kazem nishta za kasnija izdanja,kazem za ovaj period tokom kojeg im je Bush smrdljivko pevach Quote
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Aha, ok, nesporazum... Ma Bush je trebao da cepa sa Armored Saintom, Belladona je bre keva za Anthrax Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Belladonu sam uvek gotivio,a Bush ne da nije za Armored Saint nego nije ni za kurac.... Quote
Recommended Posts