Zoidberg Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Ma Bush je odlican pevac,samo sto se,kao i vecina zamena,nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme....Jebiga... Quote
F4R15 Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ma da bre ovaj mali Bosanceros F4R1JUSV7H3.... je poceo sa tim nego kad pobesnim ne vidim ni koji post citiram.Stvarno sam osetljiv kad iko nesto ruzno kaze o starom Anthraxu i Beladoni jer su to uspomene i ljubav iz detinjstva kao i vecini nas starijih. Meni je Anthrax jedan od najboljih thrash bendova ikada... samo sam spomenuo stil oblacenja i izgled pjevaca, a ne njegove vokalne sposobnosti Quote
SkullKrusheR Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 anthrax dolazi u hrvatsku. http://mojportal.hr/portal/zabava/anthrax_...evac_dan_nelson Quote
SkullKrusheR Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) vec zamishljam sebe "uhvacenog u shutci"... Edited March 15, 2009 by SkullKrusheR Quote
Zoidberg Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Hm,zanimljivo...Mogli bi produziti do Srbije...Jes' da nije to to sa ovim Nelsonom,al' daj sta das...Jaaaaooj,kad bi cuo Panic uzio,ajme... Quote
RNA Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ја, вала, не бих ишао да их гледам. Који ће ми андрак у садашњем стању? Quote
Grob Bez Dna Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 slazem se s rnom. da je tu belladonna, isao bih, ovako me zabole. Quote
Zoidberg Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 A da je babi kurac bila bi deda Jebiga,sta ces,nemere drugacije...Bolje ista nego nista. Quote
RNA Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Некад је боље ништа, него јад и беда. Ја се тога плашим. Quote
Zoidberg Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) A i to sto kazes...Ostade samo ime od Anthraxa...Sta taj Belladonna i Spitz rade sad koji djavo,neka se vrate pa daj mu ga po turneji : ) Edited March 15, 2009 by Nolff Quote
Ајлин Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 neka, hvala ipak ću da biram šta gledam jeste pa posle da plačem za beladonom. Quote
Radnaskela Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) beladona sad ionako nije ni za kurac u odnosu na to kakav je nekad bio. jeste slušali onaj alive 2? nije više to to što se tiče njegovog pevanja. ok on i dalje peva. ali ono, pukao mu je glas. prosto ne može više onako visoke tonove da izvuče. ali meni oni dalje kao bend zvuče mnogo dobro uživo. i pričajte šta hoćete, nebitno koji je pevač tu, dok god je scott ian tu, to je anthrax. on je srce benda. jebeš ti sve ostalo. a i dok su tu i dalje kao kičma čarli i frenk, i to je anthrax. tri petine stare postave vam je tu. to je više od pola. Edited March 17, 2009 by Radnaskela Quote
hypnos Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Odlsusan ceo album, kakvih tu pesama ima... Dok je picio album, ja sam radio sklekove, trbusnjake i jos neke vezbice, bio sam napaljen kao budala i sve odvezbao bez problema...Anthrax znaci dobro utice na zdravlje, preporucujem to cu ja danas da odradim da vidim kaka vce biti osjecaj Quote
Ајлин Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 beladona sad ionako nije ni za kurac u odnosu na to kakav je nekad bio. jeste slušali onaj alive 2? nije više to to što se tiče njegovog pevanja. ok on i dalje peva. ali ono, pukao mu je glas. prosto ne može više onako visoke tonove da izvuče. ali meni oni dalje kao bend zvuče mnogo dobro uživo. i pričajte šta hoćete, nebitno koji je pevač tu, dok god je scott ian tu, to je anthrax. on je srce benda. jebeš ti sve ostalo. a i dok su tu i dalje kao kičma čarli i frenk, i to je anthrax. tri petine stare postave vam je tu. to je više od pola. u pravu si ali malo sam alergična na pevača. Quote
RNA Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 beladona sad ionako nije ni za kurac u odnosu na to kakav je nekad bio. jeste slušali onaj alive 2? nije više to to što se tiče njegovog pevanja. ok on i dalje peva. ali ono, pukao mu je glas. prosto ne može više onako visoke tonove da izvuče. ali meni oni dalje kao bend zvuče mnogo dobro uživo. i pričajte šta hoćete, nebitno koji je pevač tu, dok god je scott ian tu, to je anthrax. on je srce benda. jebeš ti sve ostalo. a i dok su tu i dalje kao kičma čarli i frenk, i to je anthrax. tri petine stare postave vam je tu. to je više od pola. Ма, све то стоји, и са Беладоном у садашњем тренутку бих се дубоко размислио да ли отићи. Не гледа ми се не бледа, већ бледуњава сенак некадашње величине. Quote
Tower... Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Nerviraju me ljudi koji očekuju mladalačku energiju od pedesotogišnjaka. -.- Quote
Ајлин Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 ma niko to ne očekuje samo kukamo al sa druge strane ima bendova koji i sa 50 praše kao sa 25. Quote
Feniks . Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 al sa druge strane ima bendova koji i sa 50 praše kao sa 25. Pa ne prase bas isto ali neki se dobro drze...ali da isto bude, kao kad su bili mladji, tesko da moze... Quote
Radnaskela Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) pa pazite ljudi, anthrax su i dalje dobroj formi što se tiče energije i svirke. svi oni imaju sada po 40 i kusur godina i i dalje cepaju i divljaju. ja svaki put kad gledam onaj live dvd u čikagu, ja se naježim. frenk i scott divljaju ko da su tinejdžeri a buš peva rastura a o čarliju da ne pričam. mislim na celom we've come for you all albumu šta on radi u tim godinama je nehumano. mada je ipak to bilo pre 5 godina ali nisu se mnogo promenili od tada što se tiče nastupa. Edited March 17, 2009 by Radnaskela Quote
vudun Posted March 17, 2009 Author Report Posted March 17, 2009 Nerviraju me ljudi koji očekuju mladalačku energiju od pedesotogišnjaka. -.- Мене ужасно нервира Scott Ian последњих годину-две. Превише се лик истриповао. Те онај покушај прављења ''супер'' бенда са Себастијаном Бахом и прснутим порнићаром Еваном Сајнфелдом. Беше се та лакрдија емитовала на VH1. Quote
Ајлин Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) ne treba se primati na te njihove fancy poteze. ako drmaju, opraštam im povremenu lakrdiju edit: midlife crisis što bi fnm rekli Edited March 17, 2009 by eileen Quote
hate squad Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) Ма, све то стоји, и са Беладоном у садашњем тренутку бих се дубоко размислио да ли отићи. Не гледа ми се не бледа, већ бледуњава сенак некадашње величине. Daleko od toga! Gledao sam reunion postavu pre 4 godine i to je bila neverovatna eksplozija energije. Veruj mi, ne bi verovao koliko je dobro zvucalo. Za ovu novu postavu ne mogu nista da tvrdim, ali kod mene licno ne bi bilo dileme da li otici ili ne. Edited March 18, 2009 by hate squad Quote
Tomislav Sawyer Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 A jok i ne bi otisao. Scott, Charlie i Frankie. Meni dosta. Quote
Recommended Posts