Drogarito Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) ne znam kako Me neither Edited July 25, 2009 by Slavski Koljac Quote
Wendigo Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Kad bi Belladonni nekako došlo iz dupeta u glavu, pa da se lepo vrati u bend... Quote
hypnos Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 bolje neka speedy dead upload oaj koncert nego sto se prepiremo oko busha i belladonna Quote
Wendigo Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 O kom koncertu se radi? Ako je u pitanju "Oidivnikufesin (N.F.V.)" iz 1988-e, to se može dosta lako naći na netu (i torrent i na rapidshare-u). Nedavno sam skinuo koncert iz Nemačke iz 1986-e. Brate, koja svirka! Bend u punoj snazi! Šteta što je kvalitet malo lošiji (ripovano sa matorog VHS-a), pošto je nastup snimljen sa više kamera, i navodno je bilo u planu da se izda u to vreme, međutim to se iz nekih razloga nije dogodilo. Quote
hate squad Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Kad bi Belladonni nekako došlo iz dupeta u glavu, pa da se lepo vrati u bend... Nazalost, mislim da nije samo do Belladone nego vise do ove dvojice (Ian, Benante) koji terorisu sve oko sebe. Quote
Speed_Dead Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Nazalost, mislim da nije samo do Belladone nego vise do ove dvojice (Ian, Benante) koji terorisu sve oko sebe. pa njihov je bend..kome se nesvidja....yourrRRR OUT !! Quote
Ајлин Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Cijenim da se sa njima nažalost ništa revolucionarno neće desiti. Quote
vudun Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Одрадиће још један албумчић и распашће се после пар година. Моја нека процена. Quote
Talvi Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ako cemo iskreno, njima to svi predvidjaju vec jedno 10godina unazad. Quote
Speed_Dead Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 sta pricate , svaki album(skoro) za anthrax je korak u malo drugacijem pravcu , da nije tako niko ih danas ne bi ni slusao, kapiram da ce biti na fazon viv kam for ju ol. il slicno Quote
ČugaČuga Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Jevrejsko-talijanski klan ponovo pravi pizdarije. Samo što su završili snimanje novog albuma "Worship Music" sa novim pevačem Dan Nelsonom i bukirali evropsku turneju, pre par nedelja njihov menadžer Izvor Živković :) izjavio je da je zbog Nelsonove teške bloesti turneja otkazana i da Anthrax traži novog pevača. E sad, pizdarija je u tome što je Nelson sve to demantovao izjavom da nije bolestan, da mu niko nije rekao da je izbačen iz Anthraxa, da je za sve ovo saznao iz štampe i da, naravno, njegovi advokati preuzimaju slučaj. Pitanje je šta će biti sa tim novim albumom i našta to liči. Quote
Ајлин Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Tako je Apsolvirano, samo je novi detalj da nije znao da je dobio šut kartu. Davati o nekome izjave da je bolestan ako u stvari nije je stvarno naopako. Quote
SkullKrusheR Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 fino, fino... sad tek videh ovo: 07.31.09 | Sonisphere tomorrow Yo Mates - Anthrax (w/John Bush on vocals) takes the stage tomorrow at the UK's Sonisphere Festival izgleda da ce biti antthrax with bush, take 3 (ili 4). Quote
Red Viper Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Koliko sam primetio Hrvatska publika je dosta zahvalnija kad je rec o koncertima i festivalima.. Mozda gresim. Quote
Tower... Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Uuu, a naša je vrh. E, ovaj Beladona mi postao omiljeni pevač. 1 1 Quote
Svart Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Ian also commented on the rumor that stemmed from a recent interview SLAYER guitarist Kerry King gave to U.K.'s Metal Hammer magazine in which King stated has heard through the grapevine that METALLICA drummer Lars Ulrich is plotting a tour that would include METALLICA, MEGADETH, SLAYER and ANTHRAX. Scott said, "There's this big rumor that we're gonna do METALLICA, ANTHRAX, SLAYER and MEGADETH next summer in Europe, and this is supposedly coming from the METALLICA camp. So whether it's true or not, I'm really excited about it, and I'll say right now that we will absolutely do it. So we're in. [laughs]" Quote
SkullKrusheR Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) ja dajem levu ruku za ovo kod nas. Edited September 8, 2009 by SkullKrusheR Quote
Morphy Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Znas da se to ne moze desiti, zato i nudis ruku. Quote
Drogarito Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) Ako kojim slucajem dodju ja cu biti dzelat Edited September 8, 2009 by Slavski Koljac Quote
Recommended Posts