Tower... Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 BILA JE DA SE KUPI BELA ANTHRAX MAJICA?!?!?! Ako jeste, bila je rasprodata pre nego što sam ja uopšte došao tamo, ili sam bio previše pijan, pa nisam video... Kupio sam Among the Living pre koncerta i obukao, a posle sam hteo da se vratim da kupim još majica, ali je sve bilo rasprodato, pa sam kupio onu, kao, bejzbol Sonisfir majicu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naragoth Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 BILA JE DA SE KUPI BELA ANTHRAX MAJICA?!?!?! Ako jeste, bila je rasprodata pre nego što sam ja uopšte došao tamo, ili sam bio previše pijan, pa nisam video... Kupio sam Among the Living pre koncerta i obukao, a posle sam hteo da se vratim da kupim još majica, ali je sve bilo rasprodato, pa sam kupio onu, kao, bejzbol Sonisfir majicu. Ja nigde ni tu Among the living majcu da kupim A sonisfir majce nisam ni hteo da kupim jer su mi bile sranje, tamo kad smo se sreli isao sa da gledam majce brzo pre nego sto sam otisao na prevoz. Ali zbog lose organizacije nismo otisli do metal shop-a, a u fan pitu nije bilo majci da se kupi....tako da sam tokom koncerta dolazio k sebi i odmarao za sledeci bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 AAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTHHHHHHHHHHRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Jebanje u Sofiji,SVAKA IM CAST!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) Anthrax - My Fathers Place, Long Island, NY 10482 1982 1. The Ides of March (2:19) 2. Wrathchild (2:48) 3. Prowler (4:17) 4. Satans Wheels (4:52) 5. And the Bands Played On (3:10) 6. Tush (3:28) 7. AntiChrist (4:44) 8. Howling Furies (4:46) 9. Phantom of the Opera (6:47) 10.Makin Love (3:22) 11.American Girls (5:01) 12.Victim of Changes (6:35) 13.Princess of the Night (4:06) 14.Hocus Pocus (3:22) 15.You're Boneless (4:48) 16.tribute (3:40) 17.Hunting Dogs (5:02) 18.Happy Suicide (4:01) 19.Evil Dreaming (3:40) 20.Born to be Wild (3:52) 21.Killers (4:51) 22.Tyrant (2:04) 1 hour 31 minutes 35 seconds 192 kbps http://www.megaupload.com/?d=T8LXOQC3 --------------------------------------------- Anthrax - Lamours, Brooklyn,NY 2-24-84 (very good,clear,heavy audience recording) with original singer Neil Turbin. 1. intro/deathrider (4:35) 2. metal thrashing mad (3:02) 3. death from above (5:20) 4. armed and dangerous (6:44) 5. im eighteen (Alice Cooper cover song)(4:42) 6. panic (3:41) 7. danny spitz solo (3:06) 8. across the river (1:51) 9. howling furies (3:53) 10.anthrax (4:09) 11.subjagator (4:03) 12.soldiers of metal (4:36) 49 minutes 42 seconds 128 kbps http://www.megaupload.com/?d=4DWM9F11 Edited June 29, 2010 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Kupio sam ovu majicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 to je sa ploce state of.. cini mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OydWRI2LZNM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 to je sa ploce state of.. cini mi se Da sa zadnje strane se nalazi ta karikatura dok su svi imali kosu i dok je Dan Spitz bio u bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Spitz je car! Steta sto nije vise u Anthraxu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Da je Spitz stvarno car, ta druga rečenica iz tvog posta ne bi postojala. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Mozda ga nesto sprecava da svira ili ga ovi ne zovu.Znaci ako Marti Fridmen ne svira trenutno u Megadethu on nije car? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Bavi se covek satovima, bole ga uvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Mozda ga nesto sprecava da svira ili ga ovi ne zovu.Znaci ako Marti Fridmen ne svira trenutno u Megadethu on nije car? Ne sprečava ga ništa, nego ga boli kurac, batalio. I, nije isto, Megadeth je bend u kome jedan čovek ima glavnu reč i njegova je poslednja, plus Marti nije svirao na prva tri albuma benda, a i na četvrtom je došao kad je album već bio snimljen i samo odsvirao solaže. Niti ja volim Martija u Megadethu, on je za mene gitarista koji izdaje solo albume. A, Dan Spitz nikad nije izdavao solo albume, deo Anthraxa je od početka i u Anthraxu nije bilo diktature, kao u Megadethu. Plus Mati se i dalje bavi muzikom, a ovaj majmun satovima. Nisi mogao lošije poređenje naći. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) Za vasu informaciju Spitz je srcani bolesnik, imao je prosle godine i operaciju na otvorenom srcu. I infarkt je imao, ako se ne varam. Edited July 5, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) Tower izvini molim te,necu nikad vise. Talvi pretpostavljao sam da je neki problem ali nisam znao za to.Eto izdao je Anthrax i nije faca kako neki strucnjaci kazu (jos je i majmun a covek je bolestan). Da,Marti Fridmen je najgori za uporedjivanje,njega mrze svi metalci.Prodao se jer izdaje solo albume,jebi ga... Edited July 5, 2010 by Mr.Hate 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Tower izvini molim te,necu nikad vise. Talvi pretpostavljao sam da je neki problem ali nisam znao za to.Eto izdao je Anthrax i nije faca kako neki strucnjaci kazu (jos je i majmun a covek je bolestan). Da,Marti Fridmen je najgori za uporedjivanje,njega mrze svi metalci.Prodao se jer izdaje solo albume,jebi ga... Ae, Mogli, nisam ti ja u tom fazonu, pali s tim sarkazmom. Marti Fridmen je najjači muzičar svih vremena meni, ali nikako nije bitan, niti vezan za Megadeth u odnosu na to koliko je Dan Spitz za Anthrax. Za vasu informaciju Spitz je srcani bolesnik, imao je prosle godine i operaciju na otvorenom srcu. I infarkt je imao, ako se ne varam. Važi, zato ne svira više u Anthraxu. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Bog te jeb'o, ovaj je subjektivniji od Laze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Rodjen je u 90-ima,pa je zato iskompleksiran. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 za pismene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 A jebote, covek se posvetio porodici i satovima, ne svira mu se vise, i sta tu ima lose...? Kakva jebena izdaja?! A ionako je bio jedan od najboljih studenata pa su ga i u Svicu slali sa sve stipendijom, valja iskoristiti i taj talenat...A jes' imao najjacu gitaru ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 za pismene An Open Letter To My Fans Posted on June, 7, 2009 Anthrax former/past member(s) Guitars: Dan Spitz (1983-1994, 2005-2007) A jebote, covek se posvetio porodici i satovima, ne svira mu se vise, i sta tu ima lose...? Kakva jebena izdaja?! A ionako je bio jedan od najboljih studenata pa su ga i u Svicu slali sa sve stipendijom, valja iskoristiti i taj talenat...A jes' imao najjacu gitaru ikad Ma, ko priča o izdaji? Ja sam samo rekao da nije najveći car. Posvetio se porodici i satovima, ne svira više u jednom od najvećih treš metal bendova na svetu, njegov izbor. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Rodjen je u 90-ima,pa je zato iskompleksiran. Tako je kolega! Jos plus ne voli olmajti instituciju. Eh, da ne navijas za taj kompleksaski klub koji svoj stadion zove po najvecem na svetu, bio bi sjajan tip... ovako si samo kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Plus Mati se i dalje bavi muzikom, a ovaj majmun satovima. Pali brteee Dan Spitz je zakon!Em folirant em klinac em bezobrazan.Takvi kompleksasi nestaju preko noci (zavrsavaju na nekom od splavova ili ispod njih). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts