Sale B.C. Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 zapravo je mega cool koliko ima ljudi koji bukvalno mrze busha, a takođe brdo ljudi mrze ''gaylladonnu'' Quote
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 bas sveza tematika na ovoj novoj pesmi Quote
vudun Posted October 26, 2015 Author Report Posted October 26, 2015 Da se ne lažemo, kad čujemo Anthrax pomislimo na ćelavog skakutana i onu boleštinu zaboravljenu. Tu su Žbun i Beladona u drugom planu. Quote
Angelystor Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Kul je omot singla Jeste, ovaj PentAnthraxagram (?) baš lepo ide sa ovom gay zastavom. P.S. Just gonna leave this here... Quote
Mračna kurcobolja Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 ali anthrax je postao to što je postao zahvaljujući among the living i state of euphoria p.s. meni je recimo omiljeni spreading the disease +1 za Spreading. Fenomenalan album. To je najbolji Anthrax, kakvi crni Bush i Turbin. 1 Quote
Tower... Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Meni je dugo Spreading bio omiljen, ali je Among na kraju ipak presudio zbog energičnosti. 1 Quote
Sale B.C. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 spreading ima tu epic heavy liniju super ukombinovanu sa tada revolucionarnim thrash rešenjima, to mu dođe nešto kao best of both worlds, mislim da ga zato najviše volim Quote
Tower... Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 bas sveza tematika na ovoj novoj pesmi Meni i jeste sveža, jer bukvalno nisam bio svestan da postoje ljudi koji uopšte slušaju Antradž s Bušom, a kamoli više vole... spreading ima tu epic heavy liniju super ukombinovanu sa tada revolucionarnim thrash rešenjima, to mu dođe nešto kao best of both worlds, mislim da ga zato najviše volim Ub'o si ga 1/1. Quote
Drogarito Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Belladonna je definitivno bio jedan od najboljih pevača u metalu osamdesetih i devedesetih. Ipak, njegovo vreme je odavno prošlo. Lik jednostavno ne može više da peva kako treba. Quote
perzekjušn menijak Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=4EFxVkJ_ic4 Sjajnoća. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Belladonna je definitivno bio jedan od najboljih pevača u metalu osamdesetih i devedesetih. Ipak, njegovo vreme je odavno prošlo. Lik jednostavno ne može više da peva kako treba. zato je bush i dalje tata! Quote
Sale B.C. Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 (edited) zaključak - najbolji vokal anthraxa anselmo iz druge polovine 90ih Edited October 28, 2015 by Sale B.C. Quote
Sale B.C. Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 ovaj greater of 2 evils je skroz ok, eto svi oni koji ne vole beladonu mogu da u buš ruhu čuju kako su ustvari zakon sve te stare stvari i kako su prošle test vremena a buš je (bio) odličan vokal, originalan i ja samo nisam mogao da ga zamislim u anthraxu, jer smo ga kao klinci svi znali naravno odavde: p.s. najveći štos u njegovom glasu je zapravo (tek sad to kontam) ta neka gotovo grunge crta. there it is: Bush rediscovered Quote
vudun Posted November 4, 2015 Author Report Posted November 4, 2015 p.s. najveći štos u njegovom glasu je zapravo (tek sad to kontam) ta neka gotovo grunge crta. Godinama to objašnjavam ljudima. Napokon da pronađem istomišljenika. Quote
Descender Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Generalno, Bush je odličan pjevač, a baš ta grandž linija mu dodaje na prepoznatljivosti i ekspresivnosti, i to je još jedan od razloga što ga volim. Anthrax sa njim je potpuno drugačiji i ozbiljniji bend. Osim perioda s njim, bukvalno imam možda 7-8 stavri od Anthraxa koje mogu da pustim. Samo što ljudi, a pogotovo metalci, a pogotovo treš metalci, olako odbacuju sve "novo", bez da se imalo udube u to. Quote
bo88gdan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 mozda zato sto je uglavnom sve novo u metalu smece 5 Quote
Recommended Posts