TurboBoy Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Iako me jedno vreme nema na ovoj temi morao sam da procitam sve postove koje ste poslali i moram reci da sam odusevljen!! Nisam znao da se Anthrax ovoliko slusa ili preslusava ali svako ko ga preslusa morace da zavoli makar jednu pesmu. Iako licno mislim da oslaskom Belladone Anthrax dosta izgubio, ipak mislim da i ovako bend ce imati dosta fanova. Mislim da licno su Bush i Belladona dva razlicita sveta prvi sve peva kroz zafrkanciju dok je drugi daleko ozbiljniji pevac. Iako se slazem da je prelaskom Busha Anthrax postao Armored Saint to ipak nije to. Svako ko je slusao albume Armored Sainta zna da Symbol Of Salvation je najbolji ali isto tako ne lici ni na jedan od prethodnih. Nikad ne bih mogao da pljunem na bilo sta od njih ali je zadnji album uradjen sa manje volje od prethodnih. Samo izdavanje live albuma u studiju ce po meni pokazati nespremnost Busha da otpeva Belladonine pesme. Covek je vrhunski pevac ali nece moci da otpeva neke delove mojih omiljenih pesama. Ian Scott je vrh lik dopisivao sam se njim jedno vreme pre turneja, imajuci u vidu da ima 40 godina, uopste ne lici na mnoge 40 - isnjake. Jos jednom hvala svima na postovima o ovoj odlicnoj grupi!!!! Keep it in a family!!!!!!!! Quote
Vlaja Buraz Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Eis Ima ove iskrene metal omladine koja je okrenula leđa Anthraxu, ali ima i neiskrenih poput mene koji jedva čekamo da se dokopamo novih Anthrax izdanja... Nažalost, trenutno nemam instaliran DC++ pa ne mogu vidjeti da li su se na netu pojavila ripovana nova izdanja: Max Metallus (uživo u studiju) ili audio disk koji ide u paketu sa koncertnim (koncert održan u Čikagu, 5.12.2003. - moj 21. rođendan) DVD-om koji se takođe treba uskoro (ili možda već jest) pojaviti u prodaji... No ne sumnjam da će se to dokotrljati do mene u dogledno vrijeme. Quote
vudun Posted April 22, 2004 Author Report Posted April 22, 2004 E Boro , da si stvarno toliki fan Antraksa, ti ne bi koristio piratske programe za "nabavku" njihovih novotarija Quote
Vlaja Buraz Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Pa kojim kurcom da to nabavim matere ti? Quote
RNA Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Стрпаш паре у коверту, па наручиш као сви искрени фанови. Шта си ти мислио, да ја скидам музику са нета? Моша! Quote
RNA Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Еееее! Јебига, предуслов за свако праћење музике је да имаш нешто пара. Не мора то да буде ни пуно, ако тражиш на правим местима и знаш праве људе. Quote
Vlaja Buraz Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Pazi, možda za koju godinu, pošto sa ovim fakultetom mislim da će biti finog posla (i finih para), ali sad definitivno ne bih mogao na taj način poslovati... Previše sam sjeban vanjskim faktorom... Quote
RNA Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Исот је и код мене, с тим што се ја сад са овим што добијем од мојих фино искомбинујем да набављам ствари. Мораћу да чујем овај нови албум Антракса мало боље, па да видим ако ми се баш свиди да набавим оно лимитирано издање са 7" синглом на љубичастом винилу. Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Male su šanse da će ti se svidjeti... Čitav album, to je sigurno, a možda nađeš sebi koju stvarčicu dobru... ANTHRAX GAINS NEW MEMBER!!! John's beautiful wife Tori is pregnant with their first child! OUR CONGRATULATIONS TO TORI & JOHN !!! John Bush, father... God help us! Who knew he wasn't sterile? On behalf of the band and the fans I want to wish them the healthiest and happiest hard rockin' pregnancy and we're all hoping the baby looks more like the mother. Look for the Baby Bush in early November. \m/-_-\m/ BT Quote
TurboBoy Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Srecan sam zbog Busha ali ako su doveli i John Veru u Anthrax mozda bi mogli da promene ime u Armored Anthrax ili Anthrax Saint? Quote
Vlaja Buraz Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Mislim da im je on samo trenutna ispomoć zbog koncertnih obaveza... Mada, bilo bi dobro da zakuvaju 'March of the Saint' ili 'Last Train Home' negdje u setu... Quote
TurboBoy Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Stvarno bi mogli da sviraju i Armored Saint stvari jer su se ovedve grupa isuvise isprepletale i bilo bi lepo cuti oba repertoara. Quote
vudun Posted May 6, 2004 Author Report Posted May 6, 2004 Koji su vama licno najomiljeniji Antraks albumcici? Ja se eto, dvoumim izmedju "State Of Euphoria" i "Persistence In Time", nikako da se odlucim. Urotsukidoji! Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Meni bi bilo ovako: 1. Among The Living 2. Spreading The Disease 3. State Of Euphoria 4. Persistence Of Time 5. Fistful Of Metal ..... BELLADONNA! Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Former ANTHRAX singer Joey Belladonna has announced three dates with W.A.S.P. in July/August. Belladonna will be supporting Blackie Lawless and co. at the Starland Ballroom in Sayreville, NJ on July 31, at Northern Lights in Clifton Park, NY on Aug. 6 and at The Quest in Minneapolis, MN on Aug. 24. Upcoming Joey Belladonna tour dates: May 22 - The Dome - Girard, OH Jun. 10 - Webster Theater - Hartford, CT Jun. 11 – Asylum - Portland, ME Jun. 12 - Jarrod's - Attleboro, MA Jul. 31 - Starland Ballroom - Sayreville, NJ* Aug. 06 - Northern Lights - Clifton Park, NY* Aug. 24 - The Quest - Minneapolis, MN* *with W.A.S.P. Belladonna is currently selling copies of his third full-length solo album, "03", via his official web site. The follow-up to 1998's "Spells Of Fear" (DeRock Records) was recorded in Syracuse, New York and features Belladonna on vocals and drums alongside songwriting partner Matt Zuber (ex-FUTURE DRIVEN). He's alive! CAR bre!!!! Quote
Vlaja Buraz Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Evo šta Buš kaže za Frenka: 'This is a hiatus I’m sure, and Frankie will be back at some point.' http://www.full-strength.net/interview_anthrax.html Quote
TurboBoy Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Naravno covek valjda nece zgaziti dvadeset godina koje je proveo u nekom bendu. A cak iako se ne vrati u bend mislim da Anthrax ima jos uvek svezih ideja koje ce pretociti u dosta novih albuma. Quote
TurboBoy Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Sto se tice albuma ovo su moji favoriti : 1. Among The Living 2. State Of Euphoria 3. Spreading The Disease 4. Sound Of White Noise 5. Penikufesin EP A sto se Belladone tice mogu jedno reci s obzirom da imam jedan njegov album da covek i dalje peva kao sto peva ali muzika iako cak i lici na ono sto je pre radio nije ni blizu riffova Ian Scotta. Quote
RNA Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Ни сама његова музика не звучи више тако као што си рекао. Ово сада није ни налик оно што су некада радили док је Беладона био у бенду. Уосталом, никада више неће имати таквог певача који је понео читав идентитет бенда. Знам и неке ортаке којима је омиљени први певач, Нил Турбин. Quote
TurboBoy Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Ни сама његова музика не звучи више тако као што си рекао. Ово сада није ни налик оно што су некада радили док је Беладона био у бенду. Уосталом, никада више неће имати таквог певача који је понео читав идентитет бенда. Знам и неке ортаке којима је омиљени први певач, Нил Турбин. Znam i ja imam ortake kojima se svidja Neil ali Belladona je Belladona. Ali ako mislis da cu zbog odlaska njegovog prestati da slusam ovu grupu grdno si se zajebao!!!! Quote
Vlaja Buraz Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Dobro bolan, kakva je to tenzija? Opušteno. Quote
TurboBoy Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Nije tenzija kad ti neko pljuje po omiljenom bendu!!! Quote
Recommended Posts