Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Smece je sve sto nije fizicko izdanje. Jednostavno nema nikakvu vrednost, a nije ni kvalitet zvuka kao kad imas disk/vinil. 4 Quote
kuruz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 glupost Spotify omogućava kopanje po muzici, toliko toga novog može da se čuje, ne mora da se kopa po diskovima da bi se nešto našlo, kvalitet zvuka je dobar, baza je ogromna nema nijednu manu 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Upravo taj "sirok izbor i dostupnost" srozavaju vrednost muzike. A i meni kao muzicaru je sve to apsolutno smece. 2 2 Quote
vudun Posted November 26, 2015 Author Report Posted November 26, 2015 glupost Spotify omogućava kopanje po muzici, toliko toga novog može da se čuje, ne mora da se kopa po diskovima da bi se nešto našlo, kvalitet zvuka je dobar, baza je ogromna Za tu delatnost Youtube je više nego dovoljan. Soulseek \m/ 1 Quote
HUMAN Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Tako je Decapitatore, samo oldskul - vinil, diskovi, kasete, ova nova mp3 sranja služe samo za preslušavanje, da kojim slučajem ne uzimaš svakakve gluposti na originalima, za ovaj Spotify nisam ni čuo, kakvo je to novo sranje? 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Tako je Decapitatore, samo oldskul - vinil, diskovi, kasete, ova nova mp3 sranja služe samo za preslušavanje, da kojim slučajem ne uzimaš svakakve gluposti na originalima, za ovaj Spotify nisam ni čuo, kakvo je to novo sranje? Ma neki streaming kurac koji muzicarima uzima hleb iz usta. Legalni lopovluk, eto sta je. 1 Quote
kuruz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 široka dostupnost muzike je valjda nešto što svaki muzičar želi, jer na taj način ono što radi može dopreti do velikog broja slušalaca 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 U ono vreme je to bio posao medija. Quote
vudun Posted November 26, 2015 Author Report Posted November 26, 2015 Metalika tužila Napster. 3 Quote
kuruz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 tako je posao medija kao što su Huper, Bravo, Metal Hammer itd šta je sa tim medijima danas? The New York times se zlopati sa padom tiraža, a ne muzički časopisi vi kao da živite na Marsu 1 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 I treba jebati lesinare. Quote
Talvi Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 lol još jedna "brate koja je ovo godina?" rasprava ne razumem tu patološku mržnju prema mp3, kao da je nemoguće gotiviti i jedno i drugo. volim i ja da kupim disk kad mogu, ali mp3 je milosna majka kad ti ceo dan prolazi negde napolju i po kojekakvim ulicama, autobusima, čekaonicama, redovima i sranjima, a i ovako brate, naročito za nas ljude koji ne slušamo cele albume nego pesme, tačno ću sad da vadim jedan disk da čujem ovu i ovu stvar, onda stavljam sledeći da čujem onu... batali Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 tako je posao medija kao što su Huper, Bravo, Metal Hammer itd šta je sa tim medijima danas? The New York times se zlopati sa padom tiraža, a ne muzički časopisi vi kao da živite na Marsu Doba interneta. Sad se i clanci pomenutih citaju na internetu. Vise niko ne kupuje novine. A meni je merak kad odem u klozet da lepo otvorim novine i da uzivam Quote
vudun Posted November 26, 2015 Author Report Posted November 26, 2015 Rakija je kriva što si sada tu, ti sad voliš neku ženu zelenu! 1 Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Zabole me kurac da kupujem diskove i vinile. A ovi strucnjaci koji na plastikanerima od 1000 dinara vide razliku izmedju mp3 i fizickog medija su tek smehotresni. 2 3 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Sta pricas ti, degenu ? 2 Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Povuces me za orijasku stenu. 6 1 Quote
azal Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 kakve price sebem ti zivot. ceo thrash forum upao u neki zli portal cliche rasprava Quote
kuruz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 stigli novi članovi u dubokim belim patikama i teksas prslucima moraju da prođu kroz inicijaciju 1 1 Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Jebiga Bakmaz, kada je mator i prevazidjen pravac. Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Moj ti enforser guzicu kroji. 2 1 Quote
azal Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 idi svadjaj se sa dekapitatorom oko toga koji bend od sto godina ima bolji produkciju bubnja na svojim novim i potpuno bezpotrebnim albumima Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 bezpotrebnim Sada da sam Kuruz drkao bih te za pravopis i gramatiku. Quote
Recommended Posts