RNA Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 (edited) За разлику од многих, ја никада нисам пљувао по Антраксу. Не свиђа ми се претерано њихов садашњи стил, али то је само моје мишљење. Бар су остали метал, ако ништа друго. Edited May 12, 2004 by RNA Quote
vudun Posted May 10, 2004 Author Report Posted May 10, 2004 Jos uvek to nije nu-metal, svrstavaju ga u "neki tzv. Modern Metal" Jel' Ian Scott od pocetka u bendu, meni se cini gledajuci neke fotke od "pitaj Boga kad" da ga nije bilo u Antraksu. Urotsukidoji! Quote
RNA Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Било га је, само што је био тек за нијансицу лепши и имао дугу косу. Можда га не примећујеш од Лилкера који је врло упадљив и Нила Турбина. Quote
TurboBoy Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 За разлику од многих, ја никада нисам пљувао по Антраксу. Не свиђа ми се претерано њихов садашњи стил, али то је само моје мишљење. Бар су остали метал, ако ништа друго. E ovo je vec prihvatljiv odgovor, jer ipak i ja delim misljenje sa tobom da su sada oni ipak za nijansu losiji, ali nikako toliko losi da ne bih mogao da ih slusam. Inace Ian Scottje osnivac grupe tako da mora da se nadje na svakoj slici Anthrax-a Quote
Vlaja Buraz Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Da li je iko gledao ovaj novi spot - 'What Doesn't Die'? Quote
TurboBoy Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Da li je iko gledao ovaj novi spot - 'What Doesn't Die'? Nisam ga gledao jer da imas? Quote
dr.lecter Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 E ovo je vec prihvatljiv odgovor, jer ipak i ja delim misljenje sa tobom da su sada oni ipak za nijansu losiji, ali nikako toliko losi da ne bih mogao da ih slusam. Inace Ian Scottje osnivac grupe tako da mora da se nadje na svakoj slici Anthrax-a Dobro, da postavimo stvari ovako, nekad su oni izdavali dobre albume i ne samo oni ,promjenili vokal,doso bolji vokal,ali nisu pocheli pisati bolje pjesme. Ako neko misli da bi Belladonna svojim povratkom donio neko poboljsanje onda se vara. Dovoljno je da poslusa Belladonnine solo albume i znace o cemu se radi. Imam onaj iz ´95 i od 13 stvari ni za jednu ne mogu reci da je dobar komad, sve neki prosjek, drugi album nisam ni sluso,prosla me volja... Muzichki urednici u Anthraxu su Scott i Charli i ako oni nesto dobro ne urade onda nece niko... A jel znate da je onaj monster LP Sound Of ... najprodavaniji album Anthraxa? To me bas iznenadilo... Quote
TurboBoy Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Ovo definitivno nisam znao, ali da li ste znali da je Got The Time pesma za samo dva dana pustanja dostigla vrtoglavo 10 ili 12 mesto na Billboard listi.!!! Quote
Vlaja Buraz Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Nisam ga gledao jer da imas? Jok, nisam ni gledao. Ja sam se bio istripovao da je to 'Nobody Knows Anything', pa reko' gdje će to na spot jebote... Inače, 'What Doesn't Die' mi baš nategnuto zvuči, a više puta sam ovdje rekao šta mislim o WCFYA. Muzichki urednici u Anthraxu su Scott i Charli i ako oni nesto dobro ne urade onda nece niko... Mada je primjetno da je poslednje vrijeme Charlie glavni, mislim od Stomp pa dalje... Čini mi se da su oni HC rifovi na 442 bili Skotovi, ali na Vol.8 stoji 'music by Charlie', a jedine stvari za koje on nije 'kriv' su 'Catharsis' (Frank je autor, baš onako pojaka heavy stvar sa odličnom melodijom) i još je Skot ko-autor na 4 stvari od kojih su dve poluminutne zajebancije ('604' i 'Cupa Joe'). Tako sam nešto čitao i za WCFYA da je on manje-više uradio svu muziku, Skot tekstove gdje mu je Džon nešto sitno pripomogao... A jel znate da je onaj monster LP Sound Of ... najprodavaniji album Anthraxa? 1.3 miliona u Americi, tačni podaci... To je sve zbog singlova, 'Only' i 'Black Lodge' su odradile posao. Meni je 'Room for One More' nekako najjača. Juče sam baš slušao SoWN, dobar je ali malo gubi korak pri kraju... Inače, mislim da je maksi I'm the Man njihovo najprodavanije izdanje, preko milion i po primjeraka u Am., ali što se albuma tiče, SoWN. Ovo definitivno nisam znao, ali da li ste znali da je Got The Time pesma za samo dva dana pustanja dostigla vrtoglavo 10 ili 12 mesto na Billboard listi.!!! E, kad to napiše Joe Jackson. Svojevremeno sam tražio original da čujem. Bezuspješno. Quote
Vlaja Buraz Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 HELMET have posted the following update at their official website (www.helmetmusic.com): "Just a little Helmet update! So what is new with Helmet... New Band Lineup: Page Hamilton, Chris Traynor, John Tempesta (formerly of Zombie) and Frank Bello (formerly of Anthrax). New Album: The album is going to be called Size Matters and is scheduled for release on September 14, 2004! This will be the first new Helmet music in 6 years!!!" Quote
Kai Hansen Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Ritam sekcija je znaci..MAJKA!!! a za ovu prvu dvojicu nikad cuo Quote
Kai Hansen Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 To the balls Probacu da nadjem nesto od njih... Quote
Vlaja Buraz Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Male su šanse da će ti se svidjeti. Quote
RNA Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Helmet је неки до јаја чудан НС. Мој ортак их обожава и пуштао ми их је, али није то за мене. Quote
vudun Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 Cak im se jedan spot stalno vrti na VIVA plus. ) Za HC, i vise nego dobro. Quote
RNA Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Није баш ни чист НС и тешко да има много везе са панком, али опет... Бем ли га, чудни су! Quote
vudun Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 U svakom slucaju bolji nego rani D.R.I Quote
RNA Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Тешко да се баш могу упоредити, али ајде сад, кад ти тако кажеш. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Jeli narode sta bi od koncerta u bg ? DA li ce ga biti i ima li nekih blizih informacija gde ,koliko,sta se svira i tako to? Quote
RNA Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Овде још увек нико не прича ништа конкретно о томе. За сада је само Vader сигуран. Quote
vudun Posted June 16, 2004 Author Report Posted June 16, 2004 Vader nece traziti nista specijalno, svirace maltene za sicu... To se ceni! Quote
Vlaja Buraz Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Sa zvanične stranice: AUGUST 1/8 AUSTRIA - Salzburg, Rockhouse 2/8 AUSTRIA - Dornbirn, Conrad Sohm 3/8 AUSTRIA - Woergl, Komma 5/8 POLAND - Warsaw, Proxima 6/8 GERMANY - Magdeburg, Factory 7/8 GERMANY - Wacken 8/8 HUNGARY - Sziget Festival Quote
Recommended Posts