MetallicA (Ibanez) Posted February 27, 2003 Report Posted February 27, 2003 Orgazme dozivljavam prilikom slusanja solaza!Koja je po vama najbolja thrash solaza.Ja se licno dvoumim izmedju Jump In The Fire(Metallica)&Tornado Of Souls(Megadeth) a: :oops: a: Kada je u pitanju MetallicA nema sta tu da se sumnja! Ali Megadeth je ODLICAAAAAAAAAAAAAAAN! Kada su u pitanju thrash metal solaze MetallicA i Megadeth su po meni najjaci! IPAK: KIRK RRRRRRRRUUUUUULLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS 8) Quote
wlado Burton RIP Posted February 27, 2003 Report Posted February 27, 2003 one,fade to black,victim of fate,dyers eve,drugi solo u am i evil Quote
Sgt.Splatter Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Ipak mi vise odgovaraju dueti kao sto je Hanneman-King u Angel of Death Quote
kojan Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Slayer-Seasons In The Abyss Metallica-One Metallica-Master Of Puppets Pantera-Cemetary Gates Quote
Nowitzki Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Metallica-One, Damage Inc.,Fade to black Slayer-Angel of death,Raining blood Pantera-Cemetery gates,Cowboys from hell Megadeth-Devil's island,Kill the king Quote
Hamsun Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 cini mi se da ima neki chika koji se zove Marty Friedman...Kako bi ona pjesma..."She wolf" ili nesto slicno... 8) 8) Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 ma bre ljdui nema lose solaze sta vma je sve su dobre Quote
lemmy sixx Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Dav benda koja imaju perfektne solaze su Slayer i Testament.Ali glupo je raspravljti o najboljim solazama. Quote
RNA Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Ali, zato ima bendova koji uopšte nemaju solaže. Niti jednu! Recimo Wotan iz Nemačke. Quote
Sgt.Splatter Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Pa, da, solaze su precenjene ! Mislim da se uglavnom danas prave stvari u fazonu : "... a onda drugi refren i onda solaza...", k'o da uvek mora da bude solaze u pesmi. A ti momci opet mozda malo idu iz krajnosti u krajnost. Evo ja odsad vise necu tako da pravim stvari. Obecavam! Popravicu se! a: Quote
Sgt.Splatter Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Pa, sta ja znam, nesto me u poslednje vreme uhvati trip da tu i tu stavim taj i taj rif, preko koga bi odlicno zvucala neka solaza... A, bas nisam siguran posle kad odsviramo svi zajedno da treba tako... Ma, to su uobicajene zbunilice, ali na kraju mi je ipak bitno da ima neku formu i nesto sto ce da te vozi do kraja. Quote
RNA Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Najvažnije, po meni, je da ima jak rif, ne ponavljati ga do besvesti, promene ritma koje će da razbiju monotoniju i ako negde dobro dođe solaža onda je ubaciti. Ja mnogo volim da razbijem brz ritam nekom sporom doom deonicom, a onda udri ponovo iz sve snage! Quote
Mr.Torture Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Ma skoro sve thrash solaze su sjajne i stvarno ne znam koja bi mi bila najjacha ali ajde otprilike: Metallica: Seek & Destroy, Creeping Death, MoP Megadeth: Tornado, Killing is my bussines i jos MNOGO Sepultura: Refuse Resist, Escape to the Void Slayer: Spirit in Black, Chemical Warfare Quote
Mr.Torture Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Ahh.. zaboravio sam i She-Wolf koja ima opasnu solazu Quote
Hamsun Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Ahh.. zaboravio sam i She-Wolf koja ima opasnu solazu Oproshteno ti je Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 Ahh.. zaboravio sam i She-Wolf koja ima opasnu solazu Oproshteno ti je 'Fala. Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 Ma Hangar je kvalitetna pesma ... veoma kvalitetna ali je meni nekako dosadila... Quote
RNA Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 Ume da dosadi sve ono soliranje, ali verujem da je za gitariste takva jedna pesma pravi raj za uši. Quote
RNA Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 Ume da dosadi sve ono soliranje, ali verujem da je za gitariste takva jedna pesma pravi raj za uši. Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 Pa pazi ovako ... meni je dosadan onaj prvi deo, ali onaj drugi sa solazicama je indeed pravi raj za usi a: Quote
RNA Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Meni je super baš prvi deo, ali je dosta kraći od onog posle. Zato je i zovem pesma-solaža. Quote
vudun Posted June 22, 2003 Author Report Posted June 22, 2003 E,da... ovu solu obavezno poslushajte PANTERA - The Sleep Quote
Recommended Posts