StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Pleasure je jedno chudo neponovljivo... Quote
We_are_Running_Wild Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Jebes to,pola od vas ode svira gitaru kuci i naravno jurite neku sto zajebaniju solazu,zajebi Solaza treba da te jos vi se ponese a ne da te baci u razmisljanje koji prag je sad odsvirao i te fore, u kurac sa tim Jebale vas solazi,ko da su bitne,i kakav iced earth power/thrash? ma ko da je bitno,hahah,i onako nece doci tankard Quote
Mega_Deda Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Megadeth, Koncert Rude Awakening, kada Dave i Pitrelli oprze solo na kraju She-Wolf. Genijalno. Inace, solo kao solo nije nista ako pesma nije dobra, a ako je pesma dobra, ne gledam toliko solo, tako da, sve u svemu, solo daje dodatni pozitivni efekat, ali sam nije nista. Quote
StarbreakeR Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 I veoma mi je drago sto Tankard ipak dolazi moram reci Quote
Mega_Deda Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 I veoma mi je drago sto Tankard ipak dolazi moram reci Ja mislim da samo jako jako jako zlonamernoj osobi ne bi bilo drago... Quote
Dead Man Drinking Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ako Tankard ne dodje bice: "... we will burn this town to the ground..." Quote
StarbreakeR Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Hell yeah!Ne vidim sto ovo pisemo na Solazama al ajde... Quote
Patheren od Bosne Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 (edited) ma ko da je bitno,hahah,i onako nece doci tankard Bitno je bitno.Jebi ti to,ustvari,jebi bend koji nema dobru solazu.Inace,najbolja mi je Holly Wars od Megadeth-a,ustvari,prva mi je pala na pamet. Edited May 17, 2006 by Patheren od Bosne Quote
WoI Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Bitno je bitno.Jebi ti to,ustvari,jebi bend koji nema dobru solazu.Inace,najbolja mi je Holly Wars od Megadeth-a,ustvari,prva mi je pala na pamet. tankard ima i bolje solaze od megadetha Poslusaj samo solaze u The Morning After Quote
StarbreakeR Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Hell yeah...Morning After pravo madafaking ludilo... Quote
MegaDex Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ovo polako prestaje da ima poentu...mislim thrash solo ... nesto kao pop refren...ma ajde bolje i to nego... Quote
WoI Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 pa ne brate poslusaj bre neke Tankardove solaze.Bas idu an tja fazon melodicno i veselo a jebeno mnogo tesko za odsvirati Quote
StarbreakeR Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 E da...Tankardove solaze su vesele do bola...ali stvarno umeju da ih odsvidraju svetski... Quote
Herr_Wolf Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Walk Floods Avoid The light ---------------- Dime Quote
Geozee Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Definitvno Ausgebombt. Moje prosle predloge odbacujem. Ausgebombt KEVA!!!! Quote
StarbreakeR Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Ma pesma je cisto savrsenstvo...solaze, ritmovi, Ventorov vokal... Quote
Valkyrie Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Pa i nije mi među favoritima (riot of violence)... nije loša, vrlo daleko od toga , ali mislim da Kreator ima boljih pesama. Moje mišljenje. Subjektivno. Jebiga. Quote
Recommended Posts