Obituary Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Zaboravio sam jedne od najboljih Dimebag-ovih solaza The Sleep i Floods. Quote
Fetus Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 @Black_Hand_Inn: da,zato je whiplash u polozaju na kom je danas recimo slayer... Quote
Buried in Smoke Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 jedna od najboljih definitivno floods od dimebaga. jebiga od njega bih mogao nabrojati bar 15 solaža koje su mi jednako dobre, tako da necu ni pocinjati onda one od metallice, mass hypnosis, inner self, seasons in the abyss... ima ih mnogo Quote
Hudini Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Tornado Of Souls je najjaca solaza, a pored nje i Holy Wars, Seek And Destroy i Creeping Death. Definitivno Tornado Of Souls i Holy Wars, i sve što je rečeno za Dimebaga, a dodaću još jednu njegovu: We'll Meet Again. Seek And Destroy je ubica, nemoguće je skinuti je, dok je Creeping Death jednostavna ali efektna. Quote
Jabba the Hutt Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Destruction-Mad Butcher Agent Steel-Evil Eye, Bleed For The Gods Quote
М Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 M.A.D. Goya - Cekic u Glavu, Banditsky Blues Quote
Sandman Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Megadeth ima kol'ko hoces strava solazha:Hangar 18,Tornado Of Souls,Holy Wars,She-Wolf,Into The Lungs Of Hell... Quote
vladream Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 marty friedman, dimebag darell, al pitrelli, birajte pesme Quote
vudun Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 Po ko zna koji put : FIVE MAGICS IMA NAJLUDJU SOLAZU!!! Jebeš mu mater, baš sam narcis, čim se toliko citiram ovih dana... Quote
Shix Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Marty Friedman je objasnio u Megadethu! Quote
scientist Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 tornado of souls i cemetery gates!!! Quote
vudun Posted October 4, 2007 Author Report Posted October 4, 2007 Uh, taj solo stvarno jebe keve! Naizmenična rafalna paljba na gitarama, čas Friedman, čas Mustaine - stvarno erektivni & efektni solo! Preimenovao bih temu u ''Vaša Omiljena Thrash Solaža'', ali ovi matori postovi se ne mogu editovati. ''Najbolje'' je sve relativno, individualno...nema najbolje solaže, istina. Quote
Sandman Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Pa Tornado Of Souls(rek'o ja i vecina drugih). Bash je dugachka i zajebana. I do jaja. Manje vishe sve od Megadetha Quote
Hudini Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Pa Tornado Of Souls(rek'o ja i vecina drugih). Bash je dugachka i zajebana. I do jaja. Manje vishe sve od Megadetha 'Tornado Of Souls' je najjednostavnija solaža na albumu. Jeste genijalna, ali nije toliko zajebana. To je bila jedna od prvih solaža koje sam skinuo od početka do kraja. Quote
Sandman Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ok. Verovatno si u pravu. Ja to ne mogu da znam zato shto ne sviram gitaru. Quote
Maniac Force Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Po meni je seek and destroy...ima ih jos ali me mrzi me da nabrajam.Ne znam za seek and destroy koliiko je teska ali moj drug iz benda je skinuo celu Quote
Andrija Smith Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Meni je omiljeni (ne kazem da je najbolji) Hangar 18 od Megadetha. Quote
Recommended Posts