Totamealand Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Sve solaže u One od Metallice. Fantastično. Quote
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 testament - over the wall evil - evil invocator - schismatic injective therapy Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 SAMO JEDNA I JEDINA MASTERPIECE MUZIKE UOPSTE PRACTICE WHAT YOU PREACH I NASLOV SVE KAZE\m/ Quote
Red Viper Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Megadeth - She-Wolf Megadeth - Holy Wars Sodom - Tired and Red Kreator - Betrayer Kreator - Violent Revolution (Onaj zadnji) Ma ima ih jebeno mnogo!! Nema sanse da izdvojim jedan najbolji! Quote
_powerslave_ Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 SAMO JEDNA I JEDINA MASTERPIECE MUZIKE UOPSTE PRACTICE WHAT YOU PREACH I NASLOV SVE KAZE\m/ Nenadjebiv solo Quote
Routasydän Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Tornado of souls, без конкуренције! Potpisujem Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Nenadjebiv solo Tolko uklopljen u pesmu tolko ima prichu tolko dobro odsviranooo genijalno breeeee\m/ Quote
Dead Man Walking Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Svi solo-i Kerry King-a \m/ Quote
Routasydän Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Marty Friedman je stvarno fantastican, ali Mustaine kaze da on sad sa svojom zenom japankom glumi Lenona i Joko Ono Drugim recima postao je mekan i papucar, otupio je ostricu i vise njegove solaze, na zalost, nisu onako jebacke Quote
IngyaR Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 i ja se dodajem na TORNADO OF SOULS Quote
Black_Hand_Inn Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 jel bese ovo za thrash metal? ili tresh metal?.......naj solaze whiplash Quote
Geozee Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Testament - Over The Wall Violator - Atomic Nightmare Annihilator - Human Insecticide Quote
Aces High Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Metallica - Blackened po meni jako je dobra...... Quote
Totamealand Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 ^ Svaka čast. AJFA ima dosta dobrih solaža. Dodajem The Shortest straw. Inače, Tornado of souls!!! Quote
darkshines Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Sve Marty Friedmanove solaze....Ako moram da se odlucim onda Tornado of souls!!! Quote
Tower... Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 (edited) Iako mi je Marty Friedman životni idol u muzici, nisam oduševljen njegovim sviranjem u Megadethu, koliko njegovim solo radovima. Tornado of Souls me smara... :/ Najjači solo mi je OVER THE WALL od TESTAMENTa... Iako je sranje i jednostavno, nekako je tako do jaja... A, definitivno NAJLOŠIJI solo je sve od Kerryja Kinga, što je verovatno jedan od dva razloga zašto ne slušam Slayer (drugi bi bio što se gube s nacizmom)... Edited January 10, 2008 by Tower... Quote
Morphy Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 drugi bi bio što se gube s nacizmom Kako ti decko nemas pojma Quote
Tower... Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Kako ti decko nemas pojma Mislim da si to previše puta ponovio. Kako ti nije postalo dosadno? Nisam rekao da su NACISTI. Quote
Morphy Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Mislim da si to previše puta ponovio. Kako ti nije postalo dosadno? Nisam rekao da su NACISTI. Kako se necu ponavljati kada pricas gluposti... Upravo slusam Heathen's Song od Heathen-a,odlican solo... Quote
WoS Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Iako mi je Marty Friedman životni idol u muzici, nisam oduševljen njegovim sviranjem u Megadethu, koliko njegovim solo radovima. Tornado of Souls me smara... :/ Najjači solo mi je OVER THE WALL od TESTAMENTa... Iako je sranje i jednostavno, nekako je tako do jaja... Au jebote ti mora da si neki opaki muzicar-umetnik kako vec. Za tebe su verovatno Alex Skolnick i James Murphy i Paul Masvidal mala deca. Nabrojao bih jos fantasticnih gitarista ali ne mogu da se setim. A sta mislis Chucku Schuldineru? NEma veze bas sa ovom temom al moram da te pitam... Posto si tako velik i referentan kriticar gitarske umetnosti pa mozes da kazes da je solo za Over the wall sranje. Quote
Tower... Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Au jebote ti mora da si neki opaki muzicar-umetnik kako vec. Za tebe su verovatno Alex Skolnick i James Murphy i Paul Masvidal mala deca. Nabrojao bih jos fantasticnih gitarista ali ne mogu da se setim. A sta mislis Chucku Schuldineru? NEma veze bas sa ovom temom al moram da te pitam... Posto si tako velik i referentan kriticar gitarske umetnosti pa mozes da kazes da je solo za Over the wall sranje. Alex Skolnick je neverovatno dobar gitarista, ali ti zaboravljaš da je on bio još tinejdžer kad je taj solo nastao. :/ A, takođe si propustio da primetiš da sam napomenuo da mi je baš taj solo omiljen u treš metalu, tako da, pažljivije čitaj. I, ne znam kako možeš da porediš to sa Paulom Masvidalom, koji svira skale koje mi ne bismo ni mogli da imenujemo, jer je Alex tu svirao samo e harmonski mol i obična provlačenja kroz d mol, + povišeni sedmi stupanj... U tom smislu sam mislio da je "sranje", kao, nije ništa posebno originalno, kreativno, jednostavno odlično zvuči. Paul Masvidal je genije. Chuck Schuldiner je takođe genije. I, onda spojiš njih, i dobiješ Human, genijalan album. A, taj James Murphy treba više da se odluči u kom bendu će da svira... Quote
WoS Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) Alex Skolnick je neverovatno dobar gitarista, ali ti zaboravljaš da je on bio još tinejdžer kad je taj solo nastao. :/ A, takođe si propustio da primetiš da sam napomenuo da mi je baš taj solo omiljen u treš metalu, tako da, pažljivije čitaj. I, ne znam kako možeš da porediš to sa Paulom Masvidalom, koji svira skale koje mi ne bismo ni mogli da imenujemo, jer je Alex tu svirao samo e harmonski mol i obična provlačenja kroz d mol, + povišeni sedmi stupanj... U tom smislu sam mislio da je "sranje", kao, nije ništa posebno originalno, kreativno, jednostavno odlično zvuči. Paul Masvidal je genije. Chuck Schuldiner je takođe genije. I, onda spojiš njih, i dobiješ Human, genijalan album. A, taj James Murphy treba više da se odluči u kom bendu će da svira... Ma,pazljivo ja citam,procitao sam i da ti je omiljen i da je jednostavan i da je sranje. Sto je malo zbunjujuce,zar ne? Sad je to totalno druga stvar,receno ovako. nije ništa posebno originalno, kreativno, jednostavno odlično zvuči. Nisam ih poredio konkretno,samo sam ih nabrojao po slicnosti u smislu da su svi fantasticno dobro sviraju. Morao sam ostro da prokomentarisem ovaj tvoj prethodni post da vidim da li znas o cemu pricas ili samo baronises(Posto je sve to zvucalo kao malko previse lozana),inace se potpuno slazem sa ostatkom tvog posta i vidim da si ti zapravo covek totalno na mestu! Cheerz! Edited January 13, 2008 by Words Of Steel Quote
Recommended Posts