Tower... Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Ma,pazljivo ja citam,procitao sam i da ti je omiljen i da je jednostavan i da je sranje. Sto je malo zbunjujuce,zar ne? Sad je to totalno druga stvar,receno ovako. Nisam ih poredio konkretno,samo sam ih nabrojao po slicnosti u smislu da su svi fantasticno dobro sviraju. Morao sam ostro da prokomentarisem ovaj tvoj prethodni post da vidim da li znas o cemu pricas ili samo baronises(Posto je sve to zvucalo kao malko previse lozana),inace se potpuno slazem sa ostatkom tvog posta i vidim da si ti zapravo covek totalno na mestu! Cheerz! Ma, ja uvek tako zvučim, k'o naloženi klican, i zato svi misle da sam debil... Quote
WoS Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 E ,nego,zasto te smara Tornado of Souls? Pesma je odlicna,a i solo jebe kevu,realno. Quote
Tower... Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Pa, pesma me smara jer sam je zilion puta odslušao, pa mi je jednostavno dosadila. A, solo je OK, mada smatram da je precenjen... Ima boljih. Quote
Guest INSAjADER Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Metallica - The PRINCE Quote
PuPaK Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) PANTERA-THE SLEEP Space Eater-Bombs away Metalica-Whiplash Agent Steel-Agents of steel TestAmenT-Over the wall Edited September 6, 2008 by PuPaK Quote
Andrija Smith Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Aaaaa covece smaras! Mislim, volim i ja sleju ali brateeeeeeeee... Inace, najbolja solaza - HANGAR 18. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Aaaaa covece smaras! Mislim, volim i ja sleju ali brateeeeeeeee... Imas opciju ignore user,ili jednostavno nemoj citati postove. Quote
Andrija Smith Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ma necu to da koristim, znas i ti ponesto pametno da napises. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Sve sto ja napisem je pametno. Quote
Grob Bez Dna Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 sem ako nije vezano za sport i muziku. :) Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ijaooo...i naravno,groblje se javilo! Quote
Mita Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Tornado of Souls nema to je ono ultimativno Quote
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Tornado of Souls nema to je ono ultimativno Tako je Quote
Sandman Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Ma ima pun kurac odlichnih thrash solazha da ih je vec besmisleno nabrajati. Edited September 7, 2008 by Sandman Quote
dimebag Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ma ima pun kurac odlichnih thrash solazha da ih je vec besmisleno nabrajati. SLAZEM SE!!! Quote
vudun Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Ehm ... olmajti institucija je jednostavno olmajti institucija, ali solaaaže ... ovaj, jednostavno sam zbunjen. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Olmajti institucija ima sjajne solaze,jednostavno sjajne...sliku sam ostavio posto sam dosao pjan iz grada,a kada pjan sednem za net,leti vorsip na sve strane.Dakle,zaobidjimo prezvakanu diskusiju o Slayer solazama,nije to bila poenta. Quote
Aces High Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Jump In The Fire \m/ (mada album je speed/heavy al ae....) Quote
vudun Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Jump In The Fire \m/ (mada album je speed/heavy al ae....) По други пут изјављујем на јуметал форуму, да ми је та солажа већ пуне две године мелодија на мобилном. Сви се у граду , када ме неко позове. Quote
Aces High Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) I ja sam je stavio isto na fonu..... (pre jedno 4 meseca).. imas pivo od mene..... Edited September 7, 2008 by HellRIdeR Quote
vudun Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Hahah! Jbg, nikad nisam bio u sVršac ... ako budem bio najaviću se, pazi šta si rek'o! Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ti imas dovoljno godina da ti u kafani prodaju alkoholno pice? Quote
Recommended Posts