Leona Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Skoro sam nabavila Malice Mizer i Moi Dix Mois, odlicni su... Malo je cudno sto su im vokali tanki i na Japanskom, ali muzika je extra. Nego... Kako to da je Mana MUSKO??? Quote
Sugar Overdose Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 hmmmm,a gde nestade moj post? Quote
3vil Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Onde gde swi nesudjeni postovi odu... Quote
kliNac u sjeNci Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Malice Mizer su skroz cool, mada ima dosta J-rock bendova na taj fazon... Imam 4 njihova spota, extra su. Quote
Sinstrel Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Ja sve sto imam od njih je spot za "Beast Of Blood". Dobra je i pesma a vala i spot! Kada sam ih prvi put video rekoh sebi "Ovo jos jedan LAM". Medjutim preverio sam se. Znaci cuo sam samo jednu stvar pa ne mogu da sudim ali kontam da ovo ima duha i potrudicu se (znam vec gde ) da nabavim i po koji album. Za tog lika Mana sam se smorio kada sam cuo da je musko... Man(a). Tako logicno jel... Quote
Anоnymous Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Visual Kei ftw? Nisu loši Malice Mizer. Inače, vredi preslušati i Gackt-a, kako je on bio vokal MM-a. ^^ Jes' da nije ni blizu kvaliteta MM-a, ali ono...za fan-ove. ^^ Quote
kliNac u sjeNci Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ja sam slusao GACKT-a. I... meni je... blaga... KATASTROFA... Quote
macabre_girl Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 pre neki dan sam nekim chudom dosha do pesme ''Regret"" i odlepila sam! zeliim sve od njih..ali...shmrtz, na netu ne mogu da nadjem linkove za skidanje tako da ako neko zna gde moze da se downloaduje PLZ neka postuje, bicu mu beskrajno zahvalna Quote
Sugar Overdose Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 dawno ih nisam slushala,al' eto danas nam na plejlistu stawila japance,pa tako i melis prekul su i aj sooooo law dem ^^ Quote
*doll* Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 malice su slatki love them..lepo je cuti japanski Quote
Guest Viole(n)tDoll Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 jaoooo odlichni su volim ih....a rasturaju i X Japan, na istoj fori....mozhda su chak i bolji... Quote
Recommended Posts