yustargazer Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 8O Know Your Enemy 8O Ludilo od albuma Quote
yustargazer Posted February 25, 2003 Author Report Posted February 25, 2003 Izgleda da nisu nesto popularni; ne mogu nigde da nadjem reci pesama :? Quote
RNA Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 Ja sam ubeđen, ali pazi - ubeđen, da je ranije postojala tema o Laaz Rockit. Nije im samo "Know Your Enemy" dobar album. Prvi album "City's Gonna Burn" je isto odličan, ali takođe i "Annihilation Principle". Baš sam skoro radio intervju sa Džonom Toresom koji je svirao bas na albumu "Nothing's Sacred". mnogo kul lik i legenda pošto je svirao i u Thunderhead, Ulysses Siren, Angel Witch, I4NI, The Lord Weird Slough Feg, WarningSF... Quote
Dr Hiroshima Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 Izgleda da nisu nesto popularni; ne mogu nigde da nadjem reci pesama :? cak ni na www.darklyrics.com ????? (da sam dobio dinar svaki put kad sam video ovu adresu,do sada bih bio milijarder! ) Quote
yustargazer Posted February 26, 2003 Author Report Posted February 26, 2003 meni se isto cini da je bila tema o laaz rockit, ali izgleda da je nestala =::::MaChInE::::= : darklyrics je uvek prvi sajt koji proverim, ali nemaju lyrics laaz rockit-a...cak nisam mogao da nadjem reci ni na guglu Quote
RNA Posted February 27, 2003 Report Posted February 27, 2003 Oni su čak bili obradili i Dead Kennedy's pesmu "Holiday In Cambodia" i itzdali je kao singl! Čitao sam skioro u jednom intervjuu sa gitaristom Aronom Dželamom (Aaron Jellum) sa on nije hteo da uradi tu pesmu, ali da su je ipak uradili. A što se prvog albuma tiče, nađite ga i poslušajte pesmu "Forced To Fight" i mislim da će vam sve biti jasno. Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Durađe, evo ti jednog dobrog melodičnog thrash metal benda, uz Heathen možda i najboljeg. Quote
Angelystor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 "annihilation Principle" the thrashing motherfucker Pre svega da pohvalim vokal..savrshen speed/thrash vokal..shta reci vishe Svidja mi se svirka..neshto an foru Whiplash.prvi Death Angel i tako.. Shadow Company se malko visjhe izdvaja iz gomilu Quote
RNA Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Нисам сигуран да имају везе ни са једним од бендова које си поменуо, чак није ни исти фазон свирке. Laaz Rockit су увек били мелодичнији од њих и због тога их пре свега волим. Мислим, ни у Whiplash, ни у Death Angel опусу неће ш наћи песму каква је, рецимо, 'Most Dangerous Game'. Quote
solicitor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 KAd li cu ja bednik stici to da preslusam Evo sad sam provalio da nisam ni popisao da posedujem nekoliko albuma benda ... preslusao sam na brzaka kad sam dobio i onda je otislo u deep valute .... Quote
Angelystor Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Нисам сигуран да имају везе ни са једним од бендова које си поменуо, чак није ни исти фазон свирке. Laaz Rockit су увек били мелодичнији од њих и због тога их пре свега волим. Мислим, ни у Whiplash, ни у Death Angel опусу неће ш наћи песму каква је, рецимо, 'Most Dangerous Game'. Pa..tu pesmu nisam chuo. Ali ovaj album me podseca na to..otprilike. Quote
lemmy sixx Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Imam jedan album,"Nothing sacred"...nije los,ali nista sto bi me posebno odusevilo. Quote
RNA Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Тај је последњи, мада ни он није лош. Али, обично последњи албуми бендова из 80-их, још ако пређу у 90-е, нису бог зна шта. Quote
RNA Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Зависи, не увек и не код сваког бенда. Конкретно, овде то свакако није био случај. Quote
Angelystor Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Zavisi, ali u thrashu/poweru to je sluchaj kod 67% bendova. A josh ako ubodu zavistan sophomore..e onda su na konju! Za raketnog Lazu ne znam..josh bi trebalo da pribavim ostale radove. Quote
lemmy sixx Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Ja sam izneo misljenje na osnovu jedinog albuma koji imam i koji sam cuo...nista posebno.Mozda su ostali bolji,i mozda bi mi legli. Quote
RNA Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Веруј ми на реч да јесу, осим можда "NMo Stranger To Danger". Није ни он толико лош, али је њањав у поређењу са осталима. Quote
RNA Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Мало ми је досадио стари, а и морам да покажем људима примером да подржавам Ракете. Quote
Grobodan Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Annihilation Principle mi se podosta svideo,sasvim dobar melodicniji Thrash...Sve je lepo,osim obrade Holiday,ne mogu da je svarim nikako!No,sve u svemu,super bend! Quote
RNA Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Ха? како, бре, не можеш да је свариш? Обрадица је супер! Quote
WoI Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Hehe evo bas nabavih pre neki dan ovaj bend.Zivo me zanimalo sta to RNA drzi kao avatar pa reko da vidim Prvo sam se do jaja nalozio kad sam video covere albuma itd. Ali za sada sam skinuo Know You Enemy i bogami uopste mi nije ispunilo ocekivanja. Ok su pesme samo su mi dosta spore. Nekako nemaju energiju. Fin bendic ali nista nesto specijalno za mene Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Nabavi Annihilation Principle obavezno...Mnogo je bolji od Enemyja...Vrh album,zivota mi... Quote
WoI Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 ako ti kazes druze da je dobar onda sigurno nabavljam Quote
Recommended Posts