morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Grobe, treba ovo jos da slusas. Ne kazem da nisi u pravu, ali prerano donosi zakljucke.. Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Nisam ja rekao da je album los, vec da meni ne lezi i da mi se ne slusa. Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ocu kurac, sad ce novi Rhapsody, Rotting Christ, Eluveitie i Dark Tranquillity, Abigor cu vec sutra da zaboravim da postoji Quote
morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ne seri da ce novi Rotting. Pa jebote, ima stvarno da okrecim sobu.. kako ja ne pratim teme, il dje vec zvijam. Dje mi je mozak... Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 O jebo te blagi bog, pa Talvi i ja masturbiramo vec mesec dana na to. Eno na temi i nove pesme. Quote
morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 (edited) Ma znam, al sam previdio datum.. samo vi masturbirajte, mozete i da se dirate medjusobno. edit: grob za svakog od nas ima temu na kojoj se krlja i prosipa sjeme. kakav sef! Edited January 20, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 edit: grob za svakog od nas ima temu na kojoj se krlja i prosipa sjeme. kakav sef! Gde se sa tobom mazim, podseti me... Quote
oʞɾoƃ Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ocu kurac, sad ce novi Rhapsody WIN Quote
morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Gde se sa tobom mazim, podseti me... Po kiti? Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Baš je vrhunska ova stranica teme kvalitetni razgovori. Quote
morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Moram jos da slusam ovaj Abigor, al bez ometanja sa strane. Quote
Despot! Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Ovo stvarno zvuči bezveze. Razočarenje godne već na startu. Quote
morbid god Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Preslusao sam Time Is the Sulphur in the Veins of the Saint nekoliko puta, i mogu rec da sam zadovoljan. Posebno ako uzmem u obzir da sam ocekivao neki promasaj. Album je logican nastavak Fractal Possesion, sa tim da mi se cini da jos malo ide u neke eksperimentalnije vode. Iako vise volim onu atmosferu koju su furali na starim izdanjima, mogu rec da me i ovaj njihov trip uvlaci u neko mnogo prijatno raspolozenje. Abigor je oduvjek zavodljivo baratao demonskim u svom opusu, vidim da ni do danas nisu otupili na tom planu. Ocjena bi ovako isla tu oko 3+/4-, zavisno od momenta. Al u svakom slucaju, zadovoljan sam. Quote
Grobodan Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Slažem se sa ocenom, 3/4... od 10 Quote
morbid god Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) 3+ od 5. Jebi ga, meni ovo zraci nekom demonskom aurom, a pri tom sam i njezan na spomen Abigora. Edited January 23, 2010 by morbid god Quote
delay Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Part 1 mi je super ali Part 2 smara. Osrednji album ukupno gledano. Quote
Guest Sha Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Slušah Sulphur ovih dana i utisak je prilično dobar. U nekim segmentima me podseća na Anorexia Nervosu, a ja taj bend obožavam, tako da je verovatno i to pojačalo ceo utisak, koji je i bez toga vrlo pozitivan. Prilično eksperimentalno izdanje. Još ga preslušavam, ali mi se za sada sviđa. Quote
Despot! Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Slažem se sa ocenom, 3/4... od 10 1 Quote
Berliner Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 sveukupno potcenjen bend. verwustung pogotovo potcenjen album, a imajuci u vidu da je izasao 94-te, bili su veoma ispred svog vremena. Quote
Miilos Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Time Is the Sulphur... je po meni album godine. Ne mogu da verujem da neko može da smisli ovakvu muziku, ali apsolutno razumem ako se nekome ne sviđa ovo što Abigor danas rade jer je svetlosnim godinama daleko od prvih albuma. Jedino Deathspell Omega može da nadmaši ovaj album. 1 Quote
morbid god Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ajd da 'dignem' temu malo, obzirom da danas slusam Abigor i podsjecam se koji je ovo kult. Potonji album je stvarno dobar, fino mi je legao sad kad sam ga preslusao. Odlican nastavak ovih njihovih space BM albuma Satanized i Fractal Mada prava stvar ostaju njihovi stariji albumi, cak i ovi slabiji objasnjavaju neke stvari novijim BM bendovima. http://www.youtube.com/watch?v=OIhov4hyWlE Quote
Recommended Posts