Natasha! Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 upravo taj. hvala taj album mi je ono, pristojan, al ta pesma mi se izdvojila kao najbolja. ostalo i nisam nesto slusala pa necu da serem... 1 Quote
Despot! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 meni nije govno. ima jedan album, ne mogu sad da se setim kako se zove, al znam da mi se bas bas svidja pesma Satan In Me mada omot ovog novog albuma mi je malo shit Omot je baš dobar, mada malo čudan...verovatno imaš neku loš sliku sa neta. Quote
Natasha! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 pa sliku normalnu nisam ni videla vec sam zakljucila po ovom gore sto je grave ostavio... 1 Quote
Despot! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 pa sliku normalnu nisam ni videla vec sam zakljucila po ovom gore sto je grave ostavio... e, sad sam se i ja zajebo... mislio sam da ti je Supreme Immortal art (odakle je pesma satan in me) loš omot, a ne ovaj novi. Možda ni novi nije toliko loš, čekam da mi pristigne promo The CD will be released in Europe on May 2 and the U.S. on June 5. "Fractal Possession" track listing: 01. Warning 02. Project: Shadow 03. Cold Void Choir 04. Lairf Of Infinite Deparation 05. 3D Blasphemy 06. The Fire Syndrom 07. Injection Satan 08. Libery Rises A Diagonal Flame 09. Vapourzied Tears 10. Heaven Unveiled ako vi ividte ovde nesto,super... pa ovaj novi album dosta vuče na Satyricon rebel eru, nije loša mada ništa epohalno Quote
Natasha! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 ako vuce na rebel extravaganzu onda bi trebalo da bude ok, ako mislis na muziku... 1 Quote
Natasha! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 ima marko valjda pa cekamo komentare detaljnije o albumu... 1 Quote
Sugar Overdose Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 ja sam za abigor chula preko dargaard i dominiona III (tharenovi projekti) tako da sam skinula nedavno i u fazi preslushavanja sam ^^ Quote
Narsil Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 zaista odlichan bend , nema shta , obavezno presushaj! Quote
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Nachthymnen je perverzija. Do jaja je taj... Al po meni je nepravizedjena njihova stvar Shadowlord sa In Memory, mada ima je i na demu Quote
Grobodan Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Mada sam cuo lepe reci o novom Abigor albumu, meni se Fractal Possession ne svidja. Elektronski uplivi u zvuk, ko voli Dodheimsgard noviji, Grand declaration - bice srecan, mene ovo jednostavno smara. Odo ja da slusam Nachthymnen... Quote
Sugar Overdose Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 ih,ako je tak'i mora se odma skinuti! Quote
Краљ Хаоса Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 да ли ико зна како се зове филм из ког је интро за песму kingdom of darkness?! Давно сам гледао тај филм и хоћу да га скинем а немам појма како се зове! Quote
Baja Car Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Sedmi pecat od Ingmar Bergmana... Kralj covek... I da, Fractal Possession, odlican album. Brutalan, apokaliptican, inovativan... Quote
Краљ Хаоса Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Sedmi pecat od Ingmar Bergmana... Kralj covek... I da, Fractal Possession, odlican album. Brutalan, apokaliptican, inovativan... Quote
Miilos Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 http://www.abigor.at/site/news.php Postavljene su dve nove pesme (doduše još pre mesec dana), tj. delovi pesama, bez pevanja, pa ako neko želi da čuje... Meni zvuči odlično. Baš liči na Fractal Possession. Quote
Narsil Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 NEW ALBUM - 18th January 2010 ABIGOR - TIME IS THE SULPHUR IN THE VEINS OF THE SAINT an excursion on satan’s fragmenting principle The new album. Available as CD-box and double-LP from the 18th January 2010 on END ALL LIFE, distributed by SEASON OF MIST. A cut up preview of the album is online at www.myspace.com/abigorhorde, www.abigor.at , or at www.e-a-l.com Please notice that this is a cut op preview, “TIME…” is a monument that consist of 2 parts, and this is just a short preview what awaits you - the metamorphosis that’s possible when flesh becomes one with His principle. “…the devil, great consumer of mortality, appears as the destroyer of cause and effect, and of God’s linearity. Hence man can be merged in His infinity. …” Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ima. http://mediaportal.ru/mp3/231179-abigor-time-is-the-sulphur-in-the-veins-of-the.html Quote
Despot! Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ima. http://mediaportal.ru/mp3/231179-abigor-time-is-the-sulphur-in-the-veins-of-the.html Evo skidam ga ali realno ne nadam se ničemu dobrom. Poslednje dobro izdanje objavili su pre 12 godina. A, imaju tri extra albuma. pazi piše im ''industrial black metal'' petar kubik prešo u industrijalce Quote
morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 E bas super! Al dje sad navalise odjednom, prvo Valkira, Sigh, pa ovo(mada moguce da bude njesra, al se mora ispostovat). Da ne racunam jos tamo neke albume koji su se odjednom pojavili, haos. Quote
Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Iako ne mogu objektivno poreci prisutan kvalitet i lucidnost ovog novog albuma, isto tako ne mogu poreci svoju zudnju za Abigor zvukom sa Nachthymnen i SIA, tako da me je ovaj hladna apokalipticna progresivna mizantropija ipak ostavila neotkravljenog. A pored novog Ihsahna i Sigh, ne vidim da cu mu dati mnogo sansi. Cenim da ce se ovo Gojku svideti. Quote
Recommended Posts