dr NIK@ Posted February 27, 2003 Report Posted February 27, 2003 Do jaja grupa. Za sad samo jedan album(koliko ja znam) "The Art of War". Po mom misljenju u njihovoj muzici ima uticaja Faith No More-a u nekim pesmama(mozda gresim). Sviraju u fazonu "Jebe nam se za sve" a: Quote
fiction Posted March 1, 2003 Report Posted March 1, 2003 Skinuo sam mp3-ova ne svidjaju m ise a i cuo sam da su se raspali :| Quote
fiction Posted March 1, 2003 Report Posted March 1, 2003 Skinuo sam par mp3-ova ne svidjaju mi se a i cuo sam da su se raspali :| Quote
dr NIK@ Posted March 2, 2003 Author Report Posted March 2, 2003 Pa nisu na prvo slusanje, ali opet ukusi su razliciti. Valjda se nisu raspali :ne: Quote
Wes [KoRn] Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Umalo da otvorim vec postojecu temu... Mislim da su sjajni !!! ...cuo sam da su progurani od strane Slipknota ili nekog od njih...pretpostavljam klovna. Maximalno hybridna musica, sjajno! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 dada odlican bend... album u celini nije bas da padnes na bulju ali moram da izdvojim neponovljivo dobre A VIOLENT REACTION, JUST SO YOU KNOW i ALL WRAPPED UP mnogo gotivan vokal krajnje originalan btw.. da..... mozda malo podseca na Pattona Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Author Report Posted August 14, 2004 Vokal je bas do jaja.....i previse do jaja.... Quote
deftonerrrr Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Nabavio sam novi/stari iz 1999 AHC ! ZAKON ! bolji od arta Quote
AnaVH Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Mislim da imaju vise od jednog albuma... ne znam tacno, imam dosta njihovih pesama, al' ih nisam slusala skoro godinu dana. U tom periodu kada sam ih slusala, bili su mi bas do dreda, obozavala sam ih. Ne znam ni sama sto sam prestala, mozda bih mogla da potrazim taj mp3. Btw, moji dredici su napravljeni uz AHC i Tool... i ta dva benda me uvek podsecaju na nesto prelepo...ispunjeno pozitivnom energijom. Hmm )) Quote
deftonerrrr Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Mislim da imaju vise od jednog albuma... ne znam tacno, imam dosta njihovih pesama, al' ih nisam slusala skoro godinu dana. U tom periodu kada sam ih slusala, bili su mi bas do dreda, obozavala sam ih. Ne znam ni sama sto sam prestala, mozda bih mogla da potrazim taj mp3. Btw, moji dredici su napravljeni uz AHC i Tool... i ta dva benda me uvek podsecaju na nesto prelepo...ispunjeno pozitivnom energijom. Hmm )) pa da...imaju 2 albuma i just said it ! Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 I gasi to sranje od boje neces valjda da jebem moje slatke plave okice... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ochaj od benda... Maxo kako napredujemo? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 10:09'] ochaj od benda... Maxo kako napredujemo? ocaj ti u gacama ! idemo idemo... Quote
AnaVH Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 I gasi to sranje od boje neces valjda da jebem moje slatke plave okice... Izvini za boju, al' to je navika...uvek pise u njoj. Omiljena boja, sta ces E sad, proverila sam...imam War of Art il' kako god se zove album. Volela bih nabaviti i taj drugi album, mozes nekako da mi dash? Quote
deftonerrrr Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Izvini za boju, al' to je navika...uvek pise u njoj. Omiljena boja, sta ces E sad, proverila sam...imam War of Art il' kako god se zove album. Volela bih nabaviti i taj drugi album, mozes nekako da mi dash? naravno ... evo dajem javno svoj fon... 064 1755559... dejan...pa kome sta treba nek se javi... prodajem i lubenice... deal...? Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ala offtopikujemo... ne slusam AHC, ali zelim lubenice!!!!!!!!!!!!!!! Quote
deftonerrrr Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ala offtopikujemo... ne slusam AHC, ali zelim lubenice!!!!!!!!!!!!!!! dogovoreno ! kada dolazis ? Quote
dr NIK@ Posted September 15, 2004 Author Report Posted September 15, 2004 Taj drugi album je ustvari izasao pre "War Of Art" i na njemu se nalazi nekoliko pesama koje su ponovo stavljene na War...nekih 5-6 koliko se secam. Quote
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Taj drugi album je ustvari izasao pre "War Of Art" i na njemu se nalazi nekoliko pesama koje su ponovo stavljene na War...nekih 5-6 koliko se secam. ne nego 12 - 14 stvari...full official album... Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Author Report Posted September 17, 2004 Jebem te u taj DC++.... Kako na njemu uspevas da nadjes sve te stvari... na koje HUB-ove se kacis... bilo sta sto moze da pomogne.... Album "ZVANICNO" treba da izadje u oktobru pod imenom "The Feeding" Ipak nista od onog raspada Quote
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Jebem te u taj DC++.... Kako na njemu uspevas da nadjes sve te stvari... na koje HUB-ove se kacis... bilo sta sto moze da pomogne.... Album "ZVANICNO" treba da izadje u oktobru pod imenom "The Feeding" Ipak nista od onog raspada to su vec malo tajnije informacije... Quote
Wes [KoRn] Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Sta se desava sa ovim bandom, sta je bilo sa novim albumom?! Da li neko zna neki njihov link na internetu posto ja ne uspevam da nadjem nijedan, bar ne dobar... ...cuo sam i glasine da su se raspali?!?!?! Quote
Recommended Posts