Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do jaja grupa.

Za sad samo jedan album(koliko ja znam) "The Art of War".

Po mom misljenju u njihovoj muzici ima uticaja Faith No More-a u nekim pesmama(mozda gresim).

Sviraju u fazonu "Jebe nam se za sve" biggrin.gifa:

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Umalo da otvorim vec postojecu temu... icon_wink.gif

Mislim da su sjajni !!! ...cuo sam da su progurani od strane Slipknota ili nekog od njih...pretpostavljam klovna.

Maximalno hybridna musica, sjajno! musik20.gif

• 3 weeks later...
Posted

dada odlican bend... album u celini nije bas da padnes na bulju ali moram da izdvojim neponovljivo dobre A VIOLENT REACTION, JUST SO YOU KNOW i ALL WRAPPED UP

mnogo gotivan vokal krajnje originalan

btw.. da..... mozda malo podseca na Pattona

• 2 weeks later...
Posted
Mislim da imaju vise od jednog albuma... ne znam tacno, imam dosta njihovih pesama, al' ih nisam slusala skoro godinu dana. U tom periodu kada sam ih slusala, bili su mi bas do dreda, obozavala sam ih. Ne znam ni sama sto sam prestala, mozda bih mogla da potrazim taj mp3. Btw, moji dredici su napravljeni uz AHC i Tool... i ta dva benda me uvek podsecaju na nesto prelepo...ispunjeno pozitivnom energijom. Hmm :)))
Posted
Mislim da imaju vise od jednog albuma... ne znam tacno, imam dosta njihovih pesama, al' ih nisam slusala skoro godinu dana. U tom periodu kada sam ih slusala, bili su mi bas do dreda, obozavala sam ih. Ne znam ni sama sto sam prestala, mozda bih mogla da potrazim taj mp3. Btw, moji dredici su napravljeni uz AHC i Tool... i ta dva benda me uvek podsecaju na nesto prelepo...ispunjeno pozitivnom energijom. Hmm icon_smile.gif))

pa da...imaju 2 albuma icon_wink.gif i just said it ! icon_da.gif

Posted
I gasi to sranje od boje :) neces valjda da jebem moje slatke plave okice...  ;)

Izvini za boju, al' to je navika...uvek pise u njoj. Omiljena boja, sta ces ;)

E sad, proverila sam...imam War of Art il' kako god se zove album. Volela bih nabaviti i taj drugi album, mozes nekako da mi dash? ;)

Posted
Izvini za boju, al' to je navika...uvek pise u njoj. Omiljena boja, sta ces icon_wink.gif

E sad, proverila sam...imam War of Art il' kako god se zove album. Volela bih nabaviti i taj drugi album, mozes nekako da mi dash? icon_wink.gif

naravno ... evo dajem javno svoj fon... 064 1755559... dejan...pa kome sta treba nek se javi... prodajem i lubenice... laugh.gif deal...?

Posted

Jebem te u taj DC++....

Kako na njemu uspevas da nadjes sve te stvari... na koje HUB-ove se kacis... bilo sta sto moze da pomogne....

Album "ZVANICNO" treba da izadje u oktobru pod imenom "The Feeding" biggrin.gif

Ipak nista od onog raspada biggreens.gif

Posted
Jebem te u taj DC++....

Kako na njemu uspevas da nadjes sve te stvari... na koje HUB-ove se kacis... bilo sta sto moze da pomogne....

Album "ZVANICNO" treba da izadje u oktobru pod imenom "The Feeding" biggrin.gif

Ipak nista od onog raspada biggreens.gif

to su vec malo tajnije informacije... icon_da.gif

• 3 weeks later...
Posted

Sta se desava sa ovim bandom, sta je bilo sa novim albumom?! Da li neko zna neki njihov link na internetu posto ja ne uspevam da nadjem nijedan, bar ne dobar...

...cuo sam i glasine da su se raspali?!?!?! icon_confused.gif