:matija Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nesto izbegava odgovor i ovde i na legacy forumu, sumnjiv mi je. Quote
Grobodan Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Anathema interview Metal Sound Dosta je bilo problematicno, ali uspesmo... Quote
Lunar Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Rekao je već. Pa da, ali blizi se pochetak 2009-e , pa pitma dal se zna neshto dal je saznao neku informaciju etc. Anathema interview Metal Sound Dosta je bilo problematicno, ali uspesmo... nekako se u vazduhu osecalo napetost, zar je moguce da chlanovi Anatheme tolko nevole svoje korene? How did you decide which songs should be re-recorded? I mean, you have very rich back catalogue... I would like to hear "Restless Oblivion" played on acoustic guitars. Then I suggest You get an acoustic guitar and learn the song yourself and then you can play it as often as you like and even do death grunts in your bedroom if that is your thing. (I didn't mean anything bad by this question, it was coming straight from a fan's perspective, but it seems that guys from Anathema really deeply hate their metal past. It's not my fault that I think that thier old albums are brilliant - prim.S.T.) Quote
Baal Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 :) Pravilo broj 1 kada pričaš sa Dannyjem, nemoj da spominješ stare radove i da ih pitaš zašto ne sviraju/da li bi svirali nešto sa tih starih 'buma. Quote
Grobodan Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Znao sam to, ali boli mene kurac da povladjujem njegovim kompleksima i da mu govorim kako je Natural disaster 1000 x bolji od Enigme. Bilo je i pitanje o Brajdima, iseceno iz intervjua... Quote
Prometheus Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Bilo je i pitanje o Brajdima, iseceno iz intervjua... Hvala za intervju! Mozes li taj iseceni deo o Brajdima da nam preneses ovde? Quote
Buddha Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 taj rad ili bar da nam prosledis na PP-ove u sustini, muzicki gledano A Natural Disaster jeste 1000x bolji od Silent Enigme, medjutim, fora je sto jos od tada ne postoji bend koji je uspeo da zameni taj feel koji su Anathema imali dok su snimali Pentecost III i Enigmu edit: e da, nije Dannie nego Danny... Dannie je zensko ime valjda i rec information nema mnozinu Quote
Grobodan Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Ma stavicu ovde, samo mi na starom kompu koji je u havaricnom stanju... bice, obecavam Jbg, nije lektor pregledao intervju... Quote
Buddha Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 haha ali mogli ste neku goru sliku da stavite "..ova je bas u nekom "nadrkan sam jer me stalno pitaju za restless oblivion" fazonu cudno da nije spomenuo Beograd kad je spominjao akusticne turneje... mozda nije ni znao ko ga intervjuise.. bio emailer intervju? Quote
Prometheus Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Dobra je bila svirka u Beogradu. Dosta anegdota sa te veceri Quote
Grobodan Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 cudno da nije spomenuo Beograd kad je spominjao akusticne turneje... mozda nije ni znao ko ga intervjuise.. bio emailer intervju? Da. Ja sam iskreno razocaran njegovim stavom, nije da nisam znao ali eto... Kapiram ja da on to ne voli, odmakao se od te faze ali totalno negirati, mrzeti ono sto te na kraju krajeva i dovelo tu gde jesi je cist debilizam za mene. Usput, moje pitanje je bilo uljudno, nije bilo provokatorsko. Quote
Baal Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 (edited) Dobra je bila svirka u Beogradu. Dosta anegdota sa te veceri Retard iz publike: THE SIIILEEEEEEENT EENIIIIIIGMAAAA (growlom) Danny: I think this guy is having a problem with his throat. Edited December 28, 2008 by ٩(͡๏̯͡๏)۶ Quote
Buddha Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 "YOU WILL NEVER WALK ALOOOOONE!" Danny "but you will, with that voice" Quote
Grobodan Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 (edited) Kao sto sam obecao... You will join forces with My Dying Bride and Paradise Lost for 2 shows in September, such a great combination! How do you feel about that, as it is fairly familiar that Anathema and MDB are not in such a good relations these days... that is bullshit and it is clear you are looking for dirt. i could refuse this entire interview on the basis of that question. you are lucky that i finished this. Poredjenja radi, radio sam intervju i sa Hamish-om iz Brajda, evo slicno pitanje PL went heavier again, and I have read some very bad statements about you from Anathema guys, accusing you that you are playing it safe and that you do the same style over and over again… I think that PL have done great music throughout their career regardless of what genre they were being associated with. It’s been quite a while since I listened to new Anathema material, much as I’m sure they haven’t really been listening to what we’ve been doing. Za mene je covek, kratko i jasno, kompleksas. Cuo sam i citao mnogo puta kako pljuje MDB sa stejdza, a ovamo... kreten. Edited December 30, 2008 by Grobodan Quote
Buddha Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 (edited) sa stejdza je bila u Zagrebu (maj 2004.) zajebancija sa Vinijeve strane, poceo je da peva uvod od From Darkest Skies ("take your own... sick with feee-veeer") i onda na smeh publike konstatovao "you gotta smile" ali nije bilo nekih gorih prozivki, samo to neko zezanje. Danny je ranije, dok je jos postojao Anathema forum, jednom napisao da je jedina MDB pesma koja mu se stvarno svidela The Cry Of Mankind. kapiram da su posle ta 2 koncerta u Engleskoj svi ponovo kul... mislim, bilo bi krajnje glupo da nije tako, ipak su svi oni matori ljudi sad. Edited December 30, 2008 by Buddha Quote
Buddha Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 javili su Antimatter ponovo, moguc je koncert u februaru Quote
Buddha Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Antimatter (Mick Moss & Duncan Patterson) posetice Beograd u sredu 18. februara u okviru svoje akusticne turneje svirace repertoar Antimatter + Anathema + Ion koncert ce biti odrzan u SKC Livingroomu uskoro info za karte i pretprodaji istih Quote
Buddha Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 karte za Antimatter ce biti 800 dinara u pretprodaji i 1000 dinara na dan koncerta javicemo tacno kada ce krenuti pretprodaja. Quote
Paklena Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Navukoh se opasno na Eternity album.......... ajd prekaljeni anatemicari/anatemasi/anatemisti dajte savet kuda dalje da krenem...forward ili backward... doduse sad skinuh judgement i nesto mi nije toliko dojmljiv na prvo slusanje kao Eternity, Don't look too far bi mogla da prodje kao grunge (!?)...ne mislim nista lose...samo pokusavam da uhvatim srz Quote
Recommended Posts