In The Flesh Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 ^Reklo bi se na prvih par slusanja. Simple Mistake Quote
bambayay Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Meni je album prilicno dosadan, nista se ne desava, suvise je prazan. Uvek se odusevim Anathemom, ali ovo je, nemam pojma Quote
druželjub Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 sva sreća što je vinney otpevao 100x bolje nego na onom internet EP-u, što je steven wilson mixovao i što je john ponovo dosta pesama napisao odličan album! mislio sam da će zbog onoliko pompeznog najavljivanja da bude prosečan,ali će izgleda da mi bude jedan od boljih od anatheme jedino da nema onih propovedanja tj. da su ubacili i the hills have eyes (aka noone is free) Quote
englis Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 (edited) Meni je album previse kenkav, s toplo hladnim osecanjima trenutno, nije mi to ona Anathema kakvu sam znao, Dreaming Light uzasna, previse klasike u zvuku... Edited May 5, 2010 by englis Quote
Et in Arcadia Ego Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Mene upravo klasika i raduje. Sjajan album! Pun predobrih, svezih momenata sa izvrsnom produkcijom. A Simple Mistake i Universal su natprirodne. Quote
marcoman Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 skenjali su angels walk among us, sada zvuci nekako kitnjasto i previse mrtvo, ona prva verzija je bila bogovska Quote
Јарослав Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 албум је сјајан! дуго, дуго нисам чуо нешто овако опуштајуће. изврсно! Quote
Јарослав Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 а? пази, албум је на мене тако деловао. ако је на некога другачије, ок, његова ствар. а за Треш се не брини Quote
Apeiron Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 (edited) Hmm, uglavnom sam mislio da ono "star sam ja za ovo" ide kad je rec o kakvom modern ultra-mega brutal USA deathcoreu, ali slusajuci ovu Anathemu novu, dobih zelju da upravo pustim sebi kakav ultra-mega brutal USA deathcore. Dosada zaista dobija novo znacenje sa ovim albumom, ima lepih momenata, ali generalno me ubi, drugim recima, ipak nisam star Edited May 7, 2010 by Apeiron Quote
forever*autumn Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 previse razvodnjeno deluje svirka. nema onog konkretnog udarca koji izbija vazduh, a koji je bio karakteristican za, recimo, AND. dobar deo albuma se, kao sto rece Baal, mogao cuti i ranije, ali mislim da tu lezi razlog ne toga sto odusevljenje nije narocito veliko, vec toga sto nije narocito veliko razocarenje. uostalom, malo zabrinjava cinjenica da se ovde necija relaksirana muda koriste kao merilo kvaliteta. Quote
bambayay Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Upravo to kao sto si rekao (forever*autumn), suvise prazna svirka i to se posmatraju albumi u drugoj fazi njihove karijere. Odmah da razjasnim da nisam od onih koji "seku vene" za staru Anathemu, ali je ovo ubedljivo najslabiji album. Pri tome, vise volim albume posle Alternative 4. U svakom slucaju, za mene je ovaj album razocarenje. Quote
WindrideR Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ja vec dva dana slusam album i nikako da mi "legne". Totalno je jednolican i, glupo mi je reci, dosadan Steta! Bas sam se radovao ovome Jbg, kao i vecini, i meni ostaju stare stvari da slusam... Quote
Prometheus Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Odličan album! Super aranžmani i vokali! I like it! Budo, jel ima neke šanse da Anathema dođe i kod nas u okviru jesenje evropske turneje? Bilo bi lepo da se radi na tome. Mislim da bi bio pun SKC. Quote
Council A Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 @Vincent The best thing we've ever done? Mda. Quote
Buddha Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) mozda bi frubi radio koncert... nisam ga video neko vreme pa ga nisam pitao... Edited May 9, 2010 by Buddha Quote
Buddha Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 eo pa klikcite, mozda bude imalo nekakvog uticaja http://eventful.com/belgrade/demand/anathema-/D0-001-003024295-8 Quote
In The Flesh Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 @Vincent The best thing we've ever done? Mda. Album vjerovatno nije,ali A Simple Mistake je jedna od najjacih pjesama koje su ikad napravili. Quote
Buddha Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 http://www.kscopemusic.com/anathema/wereherebecausewerehere/ Quote
Cyprian's apprentice Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 preslusao sam novi album jednom (za sad) i bas mi nije leg'o. u stvari nista mi nije leglo jos od "a fine day to exit". batrgaju se oni, al' mladost prosla - a sustina njihove emocije je bio bas taj mladalacki bol, to totalno sagorevanje bez zaostatka i razmisljanja, ta neverovatna kolicina prozivljenosti koja je u stanju da vam zakrpi pukotine na dusi. nije stvar u zvuku (mada, izgleda da je liverpul dosao po svoje), ovo je prosto neki drugi intenzitet, neko smanjenje i skracivanje, koje valjda nepovratno dolazi sa sazrevanjem i sredjenoscu... kao da iza svih emotivnih lomova ostadose samo sentimentalne krhotine. jbga, pesme poput "one last goodbye" i "fragile dreams" se pisu samo jednom u zivotu. bez obzira na sve, drago mi je ako danas konacno mogu da zive samo od muzike, zasluzili su posle svih ovih godina. Quote
Recommended Posts