Elldamar Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 (edited) ANATHEMA's September 22 concert at Roman Ampitheater in Plovdiv, Bulgaria will be professionally recorded and filmed for an upcoming Blu-ray release. On September 22, the ancient Roman Ampitheater in Plovdiv will host a truly special concert. The ruins of this spectacular building will provide a magical backdrop when ANATHEMA take to the stage to perform their show alongside the string players o f the Plovdiv Philharmonic Orchestra. Speaking about the show, ANATHEMA's Daniel Cavanagh says that, "recording a definitive ANATHEMA DVD in Bulgaria, among some of the best fans in the world, has been on our agenda for some years. The fact that it's in this amazing location with an orchestral performance is surely a recipe for something special." Odoh u istoriju xD Edited September 18, 2012 by Elldamar Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 ides u bugarsku?ako nije tajna koliko te sve ispadne? Quote
Elldamar Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Da. Pa prevoz do Sofije računam 1000 dindži da uvalim kondukterima, puta 2 pravca. Sofia Plovdiv još ne znam kako ću da idem , voz je 9 leva jedan pravac, ali postoji varijanta da idemo kolima iz Sofije jer je raspored za nazad užas. Znači prevoz 2000 dindži + 18 leva. Hrana i piće, ne više od 10 leva. Karta 45 leva. Sve ukupno 2000 dinara i 73 leva. U evrima oko 54e. Mada kartu imam već kupljenu, a još ako se ide kolima onda će me sve koštati ne više od 25e. Quote
Defunctus Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 sjajno za dvd, jedva cekam subotu, kapiram da ce dati sve od sebe. Quote
Nazzgul Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Sad cu da okacim moje amaterske snimke sa 'certa... Izvinjavam se svima, sto nisam znao kako dobar uredjaj imam ;( Da sam znao da ce se tako "dobro" snimiti, mobilnim telefonom, snimio bih ceo koncert. Quote
Nazzgul Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 [media=]http://www.youtube.com/watch?v=-whJKIbWuZ0&feature=youtu.be[/media] Bice jos. Spor mi je upload. Quote
Nazzgul Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 [media=]http://www.youtube.com/watch?v=zFW17D-AJ5A&feature=youtu.be[/media] Quote
Nazzgul Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 [media=]http://www.youtube.com/watch?v=wIEAzRgIF8w&feature=youtu.be[/media] [media=]http://www.youtube.com/watch?v=kMsPD8ky3MU&feature=plcp[/media] Quote
Elldamar Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Ako ikoga zanima : 1. Untouchable pt1 2. Untouchable pt2 3.Thin air 4.Dreaming light 5.Lightning song 6.The storm before the calm 7.Everything 8.A simple mistake 9.The beginning and the end 10.Universal 11.Closer 12.A natural disaster 13.Deep 14.One last goodbye 15.Flying 16.Fragile dreams ( Hindsight version ) 17.Panic 18.Emotional winter 19.Internal Landscapes 20.Fragile dreams ( original version ) 2 sata i 30 minuta tacno. Quote
Defunctus Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 (edited) jedan od najboljih koncerata u zivotu, savrseno je bilo. mada, moram priznati da je set lista u Zagrebu, pre dve godine, bila bolja....ali zato ovde sve ostalo, cela atmosfera. inace, nikad bolji zvuk nisam cuo. btw. plovdiv bas simpatican grad, mnogo lepsi od sofije i varne. Edited September 24, 2012 by Defunctus Quote
Јарослав Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Јеботе, два и по сата свирке. То је требало видети. Quote
Nazzgul Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 jedan od najboljih koncerata u zivotu, savrseno je bilo. mada, moram priznati da je set lista u Zagrebu, pre dve godine, bila bolja....ali zato ovde sve ostalo, cela atmosfera. inace, nikad bolji zvuk nisam cuo. btw. plovdiv bas simpatican grad, mnogo lepsi od sofije i varne. I meni isto, a pritom i nisam neki fan benda. Otis'o sam na 'cert da bih malo promenio sredinu, sa malim ocekivanjima, a dobio sam najbolji koncert u zivotu! Quote
Nazzgul Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 [media=]http://www.youtube.com/watch?v=YQYExXU-Pz4&feature=youtu.be[/media] Quote
BLAGOJE Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 hah,jedna jedina pjesma me interesovala od 2 i po sata Quote
Јарослав Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Нешто гледах по нету и видех да је нови албум покупио углавном позитивне критике (на Архивама просечна оцена 88 ), па га пустих још једном, да видим да ли ће ми се промени мишљење сад кад се мало слегло све. Кад оно курац, и даље је албум досадан у три пичке материне. Једино је Антачабл први део хит за сва времена, ово остало смеће само такво. Јебао га електро и поп. Quote
BLAGOJE Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 ja se smorio sa onim prvim singlom,kolaz tekst svih kojih je vinsent napisao ili ko vec otkad white nije u bendu. Quote
Јарослав Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Ако мислиш на тај Антачабл део први, мени је та једина добра. Баш је хитчина. Поред ње још као ваља The Storm Before The Calm, али само део који иде од седмог минута. Остало чак и није толико смеће, колико је досадно. Прође албум и не приметиш, ништа ти не западне за уво. Quote
BLAGOJE Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 nemam ti pojma znam da sam cuo love feelings i trust i rek'o mrs u tri picke mater'ne Quote
Black desire Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Meni su oba Untouchable-a odlicna, ne kapiram zasto to nije jedna pesma, a ostatak albuma promenljivo dosadan sa povremenim kratkotrajnim dobrim delovima. Ko zna, mozda cu ga skapirati za koji godinu. Quote
..charlie.. Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 (edited) I Lightning song je dobra, pored oba Untouchable... I Beginning and ... je dobra... Edited September 25, 2012 by ..charlie.. Quote
Elldamar Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Album je mnogo bolji od predhodnog, a čini mi se na svako novo slušanje da čak nadmašuje i neke starije. Opet verovatno lični ukus, ali za sada me je više oduševio nego recimo A natural disaster ili Eternity kada su izašli. Quote
Baal Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Album je mnogo bolji od predhodnog, a čini mi se na svako novo slušanje da čak nadmašuje i neke starije. Opet verovatno lični ukus, ali za sada me je više oduševio nego recimo A natural disaster ili Eternity kada su izašli. Jeste, nadmašuje i Alternative 4. Mož' da bude bolji jedino od An Iliad of Woes. Quote
Nazzgul Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Kakve sise, blokirali sve klipove iz Plovdiva. Verovatno da bi zaradili na najavljenom DVD izdanju. Quote
Recommended Posts