Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Kent wait Kent wait, ali PPT i Katatoniju... Novo ruho Anatheme ga ne tangira previse Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 jebote, kad kent postuje na nekoj temi, ja ne moram.. same goes here Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 neki to rade dobro (katatonia) neki loše (anathema) jebi ga. a stare albume i jednih i drugih obožavam Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 loše (anathema) teska rec. solidno je adekvatnija. Quote
Agarth Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Kako kome! Poslednja Anathema mi je i pored svega stepenik više naspram poslednje Katatonie. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 meni je poslednja katatonia 3 stepenika više od poslednje anatheme Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Kako kome! exactly. mada mi AND bio promsaj, moram priznati. dobar album, though. Quote
SGNL>05 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Hm. Meni je AND savršen album, najbolji posle The Silent Enigme. btw. nabavih još 2 bootlega anatheme.. milina.. poz Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Jebem ti skracenice, mislim na AFDTE, a pisem AND. Dakle, AND je vrhusnki album, nemam zamerke, da ne bude zabune. Quote
Agarth Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 To mi je jasno odavno, tvoj stav prema AFDTE. Mada mi nešto ne idu ova poređenja AND i Vive Emptiness. Viva je ipak metal album, dok AND to uopšte nije, pa su upoređivanja malo truba... Quote
SGNL>05 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Hm, pa diskutabilno je da li je Viva metal album.. Quote
Agarth Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Meni jeste. I taj album mi je apsolutno moderna verzija metala (ne mislim pritom na NU naravno) Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Jeste Viva metal, nego su poredjenja podavno na relaciji Anathema-Katatonia, iako ni po mom misljenju nisu najosnovanija... No, srodnost ta dva benda, Opetha, PPT-a i Novembrea se ne dovodi u pitanje.. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 opet se slažem sa oba posta iznad mene samo, meni se čini da su se jonas i društvance bolje snašli.. Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 mislim da su katatonianathema bili bliski samo u discones/alt4 i tonightsjudgement fazi, kasnije su se razisli.. i dalje tvrdim da ce anathemin najbolji album biti naredni. Quote
SGNL>05 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 i dalje tvrdim da ce anathemin najbolji album biti naredni. A ja dodajem da će za Katatoniju isto biti tako Quote
marcoman Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ja nikada necu skapirati toliku bliskost K i A koju svi kao vide. Meni su ta dva benda povezana samo preko fanova, posto obicno neko ko slusa jedno slusa i drugo. Inace ovako, nista. Viva je metal, ne bas ono sto bi covek pomislio kad cuje rec "metal" ali to je to. I muka mi je vise kad vidim rec viva na ovom forumu, to je najvise spominjan album ovde, i jeste vrhunski, ali brate jebote, ne zasluzuje bas toliko svrsavanje na njega. I za kraj ,kad ste vec poceli glupo poredjenje - Anathema>>> Katatonia, uvek bila i bice uvek. Quote
Agarth Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Nemam više pljuge... A napolju je jako hladno, ko će sad da izlazi da kupi paklu cigara! Quote
Buddha Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 I muka mi je vise kad vidim rec viva na ovom forumu, to je najvise spominjan album ovde, i jeste vrhunski, ali brate jebote, ne zasluzuje bas toliko svrsavanje na njega. I za kraj ,kad ste vec poceli glupo poredjenje - Anathema>>> Katatonia, uvek bila i bice uvek. oko poredjenja::slazem se, ali kako kad u tome je i fora, zavisi od raspolozenja i sta ti se vise slusa u trenutkku oko svrsavanja::slazem se, ali sam to shvatio tek kada se to desilo, tj. kada sam video koliko se ljudi nalozilo na nj. zato mi nekako draze kad znam da ni discouraged ones ni tonights decision nikad ne bi mogli da dostignu toliku popularnost. @agarth::najveci si svetskimegacar. ali ti to vec ionako znas. Quote
Mikkah_Pickkah Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Danas je jos jedan tematski dan u mom (self)destructive zivotu = ceo dan ce se slusati A natural disaster (pri tome mislim na pesmu, ne na ceo album). E, jebem li mu sve da li mu jebem... sunce sija, ja depresivna. *samosazaljevase* Quote
marcoman Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Jel' neko cuo bend Hevein? Nasao sam na netu pre nekoliko meseci jednu pesmu "As far as the eye can see" na preporuku da bi moglo da mi se svidi to sto oni rade, ali sam je vrlo brzo obrisao. Smrdelo mi na nu metal. Zanima me ako je neko cuo kompletan album da iznese utiske, da se nisam zajebao slucajno. Quote
Buddha Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 me dont knooowww. a ja mislio lici na anathemu.. marco, si slusao nick drake-a nekad? Quote
Recommended Posts