Agarth Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ti si primećujem oduševljen sa tim Dannyjevim Drake tributeom? Vol'o bih i to da čujem, ali tek kad se ja malo bolje upoznam (no, not introduce ) sa Drakeom... do sad sam slušao par pesama i to je to. Pointless, da sada čujem taj tribute... A šta mu dođe taj Hevein otprilike? Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 dacu ti drakey boya pa ti vidi kako ces se snaci s njim. (mojne se upoznas s njim jos neko vreme bar molim te ) ne znam sta je to na h. to ce marcos bolje da ti objasni. ako se vrati u skorije vreme.. nesto ga nema oviju dana.. Quote
marcoman Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) Ja volim sve vrste upoznavanja, pa nema frke ni da se upoznam sa Drake-om spoooookyy btw, znam o njemu koliko i Agarth, i cuo par pesama tek toliko da vidim koji je to fazon, iako sam mogao da pretpostavim jos kad sam prvi put cuo da Danny ima potrebu da ga "tribute-uje" a Hevein sam dobio kao preporuku na fazon "ovi momci imaju sigurno Anathemu na svojim policama sa diskovima", pritom su mislili na novu Anathemu ja brze bolje poleteo da nadjem to da cujem i nadjem jednu pesmu, ne oduva me i bacim je e sad, posle toga sam naucio na primeru Riverside-a da ne treba biti tako izricit prema slicnim bendovima i da im mozda treba dati sansu vise od jedne pesme eto, ako neko naleti na album, bilo bi lepo da baci koju rec ovde da vidim dal' je bio sjeb Edited February 9, 2005 by marcoman Quote
marcoman Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 e, da, i ima me na netu, nego izgubim volju za postovanjem dok se nakacim (nekad mi treba i sat vr.) jer idem na net preko nekog dzabe provajdera pa je stalno zauzeto u-name: blueisp pass: blueisp dial: 042/110770 pa nek ide zivot, ionako je stalno zauzeto, a ja mnogo volim da serujem informacije sa ljudima Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ja sam cable guy (tj.crevna napast), meni to ne treba.. Quote
marcoman Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) sad me podseti, pa to je jedan od jacih prevoda, bwahaha, crevna napast btw, izgleda da ima normalnih ljudi sa brzim netom, do sada sam ih provaljivao uvek po broju postova koji raste geometrijskom progresijom od dana uvodjenja istog Edited February 9, 2005 by marcoman Quote
Agarth Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ja tebe recimo pamtim od kad sam došao na yum, znači pre godinu i nešto i kako mi deluje, čini mi se da nikad nećeš stići do 'iljaditog posta! Čudno! Quote
marcoman Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Htedoh u prethodnom postu da kazem da nikad ne bih rekao da je i Dannilo na kablu a za mene pa, ja verovatno kad budem imao kilo postova Gothic angel ce imati 220.000 ustvari, to ce morati da se proslavi, eto, dovescu nam Mar de grises da nam svira na uvce, kad vec drugi nisu mogli Quote
Agarth Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Htedoh u prethodnom postu da kazem da nikad ne bih rekao da je i Dannilo na kablu Danilo na kablu, ja na veni. Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 to znaci da imam dva lajna haha Quote
marcoman Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Danilo na kablu, ja na veni. I, sta kazes, koliki ti je protok Quote
Buddha Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ja oviju dana samo slusam serenades i dizestrrr.. serenades mi sad nekako mnogo lepse legao kad ga slusam sa oridjinaleta a ne one neke govnjive 128 mptrt3jke.. serenades preko dana a nocu dizastrrr.. e vala bas.. fala cimeru Quote
Supergalactic Lover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ja sam juce ceo dan dizestrrr... jebote... Quote
marcoman Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 (edited) I tako, slow, kazes AFDTE bolji od AND Edited February 19, 2005 by marcoman Quote
Chlan 787 Posted February 19, 2005 Author Report Posted February 19, 2005 Violence na repeat ceo dan.... Quote
Buddha Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 I tako, slow, kazes AFDTE bolji od AND ??? and bre najbolji. me to zezas za one ranije postove na ovoj temi>? Quote
marcoman Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 m' da ,bilo mi bas dosadno pa... u sv. slucaju Quote
Lastsmiler Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Ja sam jedan od onih koji su ivek vise gotivili My Dying Bride, ali kad posteno pogledam, Anathema se mnogo vise menjala kroz vreme i generalno je vise ponudila metalu, mozda i sire. My Dying Bride su mi u srcu, ali Anathema je objektivno znacajniji bend za razvitak scene. Quote
Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Anathema se mnogo vise menjala kroz vreme i generalno je vise ponudila metalu, mozda i sire. Edited February 25, 2005 by slowdiver Quote
marcoman Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ja sam to uvek nekako imao potrebu da kazem al' nikad nisam tako lepo srocio, tako da Quote
AmyLee Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ja sam jedan od onih koji su ivek vise gotivili My Dying Bride, ali kad posteno pogledam, Anathema se mnogo vise menjala kroz vreme i generalno je vise ponudila metalu, mozda i sire. My Dying Bride su mi u srcu, ali Anathema je objektivno znacajniji bend za razvitak scene. Quote
tragedy Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Violence na repeat ceo dan.... daleko najjaca stvar na dizast Quote
Recommended Posts