KRANG Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ma zezam se.. napiši u potpisu: "ko mi izbriše avatar, od ruke mu ništa ne rodilo." ili tako nešto.. a ko je to bio, ostaće misterija Quote
Kent Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 nisam mazohista krangu vec me boli kurac da ponovo stelujem potpis i uploadujem avatar. vec drugi put mi brisu, neko mora da zajebe stvar a to sam ovoga puta ja. jebo vas forum. jel me cujete? jebo vas forum! (ne vi sa ove teme vec pickasti entitet koji mi bez ikakvog obrazlozenja i ppa brisne avatar i potpis (koij btw nije imao ni promila neceg uvredljivog ni za koga)) poz BR, jebo to sve u picku materinu ako dobijemo CSKA sutra. Quote
BodyRemover Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 likovi iz indjije su otisli juce za __negde__ (znam da nisu za moskvu). tako da... setite me se kada na tribinama ugledate indjija barjak sto ne igraju color i ilic... ali rnic igrace onaj kinez jadni (kad su onoga kaurina albanca pustili da ode). anathema roxxx! poz Quote
Kent Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 e, vrh ti je upozorenje u potpisu. bas deluje nekako... ne bih se ja kacio vise. Quote
KRANG Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ne bih da dolivam ulje na vatru, ali ja to ne bih trpeo Quote
Buddha Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ............ pulled under at 2000 metres a second unreal --------------------- Quote
Woodcutter Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ............ pulled under at 2000 metres a second unreal --------------------- Opako... Genijalno i veoma ubojito... Virtualne dubine mozga... Quote
Supergalactic Lover Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Anathema i Porcupine Tree i sve to na jednom mestu! al' ne u vasem gradu! ovo bi BAS vredelo da se odgleda. i ne bi me mrzelo da idem u solun da ih vidim zajedno. zasto jebeno ne svrate kod nas!? zna li neko hoce li ponoviti gig u zg-u? Quote
Buddha Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 dovescemo ih u bgd bre.. na jesen verov. Quote
marcoman Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 (edited) Sta oni traze? Ja mislim da ima fanova koji bi i dali nesto kinte za takav konc neko slusao Blackfield?? imam zelju da imam to Edited March 16, 2005 by marcoman Quote
KRANG Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 neko slusao Blackfield?? imam zelju da imam to imam ja.. uzeo od kenta. odličan album! ali novi porcupine tree - deadwing je vrh vrhova.. Quote
Supergalactic Lover Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) dovescemo ih u bgd bre.. na jesen verov. aj. sto se ppt tice, na sta li lici ovaj Voyage 34 (remastered / repackaged edition)? Edited March 17, 2005 by Superius Deus Quote
Baal Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Ovih dana mi samo priži a fajn dej to egzit.. Quote
Baal Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 dovescemo ih u bgd bre.. na jesen verov. Bilo bi ti bolje da je ovo tačno Quote
KRANG Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 aha.. dovesti anathemu i katatoniu da sviraju veče za veče na nekom mini-improvizovanom festivalu.. al bi to bilo.. Quote
Buddha Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 bilo bi glupo dovesti ih dan za danom zato sto bi onda ispusila anathema, gomila ljudi bi stekala pare samo za katu a ne bi imali za anatemu.. think about it.. Quote
KRANG Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 a možda treba staviti jednu ulaznicu, tj. da se ulaznice uzimaju samo u paru.. to sam i mislio: kao festival gde bi se karta uzimala za sve svirke.. još par domaćih bendova i to je to.. 2 svirke za veče.. ma, šta ja koji kurac planiram hahahaa Quote
Baal Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 What do you think about doom metal now? Do you believe it to be a serious kind of art? Or is it the kind of music that appeals to young bands only? Was doom metal just a temporal phenomena of the 1990s that's not quite understandable nowadays? I absolutely could not give a shit about the term doom metal. car Quote
marcoman Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 (edited) ja skroz kapiram kad on da takav odgovor, mislim da im je vise nego muka od takvih i slicnih pitanja btw, meni je WYT super zatvoren Flying-om Edited March 27, 2005 by marcoman Quote
Buddha Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 svaki drugi odgovor na to pitanje bio bi neprikladan. a ja se bas sad setio da su oni ovde na gothic/doom forumu Quote
marcoman Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 da, jedino prikladno mesto za njih je "Religija, magija i filozofija" Quote
Recommended Posts