Jump to content

Recommended Posts

Posted
nisam mazohista krangu vec me boli kurac da ponovo stelujem potpis i uploadujem avatar.

vec drugi put mi brisu, neko mora da zajebe stvar a to sam ovoga puta ja.

jebo vas forum. jel me cujete?

jebo vas forum!

(ne vi sa ove teme vec pickasti entitet koji mi bez ikakvog obrazlozenja i ppa brisne avatar i potpis (koij btw nije imao ni promila neceg uvredljivog ni za koga))

poz

BR, jebo to sve u picku materinu ako dobijemo CSKA sutra.

Posted

likovi iz indjije su otisli juce za __negde__ (znam da nisu za moskvu). tako da... setite me se kada na tribinama ugledate indjija barjak icon_smile.gif

sto ne igraju color i ilic... ali rnic sad.gif igrace onaj kinez jadni (kad su onoga kaurina albanca pustili da ode).

anathema roxxx!

poz

• 2 weeks later...
Posted

bilo bi glupo dovesti ih dan za danom zato sto bi onda ispusila anathema, gomila ljudi bi stekala pare samo za katu a ne bi imali za anatemu.. think about it..

Posted

a možda treba staviti jednu ulaznicu, tj. da se ulaznice uzimaju samo u paru.. laugh.gif

to sam i mislio: kao festival gde bi se karta uzimala za sve svirke.. još par domaćih bendova i to je to.. 2 svirke za veče..

ma, šta ja koji kurac planiram hahahaa

Posted

What do you think about doom metal now? Do you believe it to be a serious kind of art? Or is it the kind of music that appeals to young bands only? Was doom metal just a temporal phenomena of the 1990s that's not quite understandable nowadays?

I absolutely could not give a shit about the term doom metal.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

car

Posted (edited)

ja skroz kapiram kad on da takav odgovor, mislim da im je vise nego muka od takvih i slicnih pitanja

btw, meni je WYT super zatvoren Flying-om icon_da.gif

Edited by marcoman