bad Improv mikica Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 pa ti, zato je i ispao los snimak kad sam ja snimao Comfortaby Numb sve se lepo cuje Quote
Chlan 787 Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 Fina zahvalnica za moje zrtvovanje... Sve vreme sam morala da kontrolisem diktafon, i pazim da mi ne ispadne iz ruku (one sutke su bile smrtonosne). Quote
Kent Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 a gde ce moci da se procita taj intervju? poz Quote
Agarth Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Danilo, ti si bre KGB! Kad si bre uradio taj intervju sa Dannyjem? Inače, u Crossu #2 će biti intervju sa Darrenom Whiteom, za sad 70 % sigurno! Quote
marcoman Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 bad Improv, evo ja se prvi stavljam na listu cekanja te tvoje kompilacije odn. bootleg-a i slicica stvarno, javi mi molim te kad to sredis, platicu nije frka Quote
Supergalactic Lover Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 mozda bi bolji zvuk bvio da ste diktafon grzali u dzepu. tako biste donekle isfiltrirali sustanje, a culo bi se sigurmo. Quote
Supergalactic Lover Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Mozda bi bio bolji zvuk da ste diktafon drzali u dzepu. tako biste, donekle, isfiltrirali sustanje. Quote
Agarth Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Šta da ti kažem... još jedna u gomili odličnih stvari koje imaju... Quote
bad Improv mikica Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Danilo, ti si bre KGB! Kad si bre uradio taj intervju sa Dannyjem? Inače, u Crossu #2 će biti intervju sa Darrenom Whiteom, za sad 70 % sigurno! par minuta posle certa dok ste Angel of Desire i ti jos uvek bili u soku i bili nesposobni da ista progovorite, ja sam se prvi opasuljio i otisao da pricam sa Lesom i Denijem Quote
bad Improv mikica Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 bad Improv, evo ja se prvi stavljam na listu cekanja te tvoje kompilacije odn. bootleg-a i slicica stvarno, javi mi molim te kad to sredis, platicu nije frka ma kakvo bre placanje kakav sam ja to fan benda kad bih to naplacivao? das mi samo 30 kinti za prazan CD ili mi das disk i to je to trebalo bi da imam koliko-toliko sredjen snimak+slike do petka Quote
bad Improv mikica Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Mozda bi bio bolji zvuk da ste diktafon drzali u dzepu. tako biste, donekle, isfiltrirali sustanje. jbga to sam i ja provalio ali prekasno jbga nikad ranije nisam snimao na diktafonu pa sam platio za neiskustvo i jbene hrom kasete Quote
bad Improv mikica Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 evo nekih dobrih slika iz peste http://www.underground.pcdome.hu/galeria.php?id=951 Quote
Chlan 787 Posted June 22, 2004 Author Report Posted June 22, 2004 par minuta posle certa dok ste Angel of Desire i ti jos uvek bili u soku i bili nesposobni da ista progovorite, ja sam se prvi opasuljio i otisao da pricam sa Lesom i Denijem Jesmo li skrpili zajedno vise od 2 recenice? Ja sam samo uspela da primetim gomilu devojaka oko Vinija i da se cudim otkud im toliko snage/pribranosti da posle ovakvog koncerta brbljaju bez prekida... Agarth je samo klimao glavom. Quote
tragedy Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 (edited) jebacete mi mater ako nastavite sa dozivljajima jebla vas hrvatskai ... nego ipak nemogu da trpim anathemu na drugoj stranici pri dnu za mene 7.6. ostaje dan zalosti jebenih 50e KUKU! onaj sto gore pita zadeep to je nesuvislo bez uvrede,ali o deep se ne misli nego ajmo ovako posto svi kukaju o najboljoj pjesmi anatheme,koja naravno ne postoji,ja imam jednu temu koja nadam se nije jos provaljena ovdje a ako jeste,jebi ga KOJA JE NAJGORA PJESMA ANATHEME,PO VAMA ja cu odmah sada odmah da bacim moju SLEEPLESS '96 Edited August 31, 2004 by tragedy Quote
Agarth Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Na nekoj temi sam već postovao odgovor, ali opet... Meni, bez ikakve konkurencije - Jai Fait Une Promesse! Sleepless 96 je odmah tu na drugom mestu, i tu lista i prestaje, nemaju više loših pesama (ako ne računam demoe) Quote
marcoman Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Uf, ja bas ne bih mogao skroz da se izjasnim ali sam hteo da vam kazem da je jednom prilikom, davno, bilo slicno izjasnjavanje po tom pitanju na mailing listi benda i secam se da je veliki broj fanova imao dosta toga protiv pesme Anyone, anywhere koliko se secam, vladalo je misljenje da je pesma ljigava, pateticna, jeftina, sa nejasnim metaforama i sl. Ne delim to misljenje, ali eto, rekoh, samo da vam prenesem to Quote
Agarth Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ja uopšte i mislim da Anathema oduvek i ima u svom stilu i neku blagu dozu patetike. No, sad je tu stvar kako ko gleda na sam pojam patetike. Patetika ako je dobro dozirana i ako ima određenu težinu iza sebe, može da bude jako dobra, a i jebiga, kad god je bilo kakva emotivnost u pitanju, to uvek povlači i neku količinu patetike. Pitanje je samo koliko je patetike u pitanju da sve to ima veze sa realnošću... Meni je ta pesma super baš iz tog razloga jer pretstavlja sasvim ogoljenu patetičnu stranu Anatheme. Quote
tragedy Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 mala zabuna za mene anathema nema losu pjesmu vec najgoru od genijalnih Quote
Shelly Webster Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 We are just a moment in time A blink of an eye A dream for the blind Visions from a dying brain I hope you don't understand ....................................................... Quote
Chlan 787 Posted September 7, 2004 Author Report Posted September 7, 2004 najgora pesma? ima par komada na Serenades-u koje stvarno ne razumem (J'ai fait une promesse ne spada u te)... demo snimci su brutalno smesni! Quote
Supergalactic Lover Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 We are just a moment in time A blink of an eye A dream for the blind Visions from a dying brain I hope you don't understand ....................................................... zasto "Shroud Of False"???? meni je ta pesma fenomenalna... ne znam dal su mogli bolju da nadju da otvori altern4, i posle jos sladje dodje Fragile Dreams........ mmm.... Quote
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 zasto "Shroud Of False"???? meni je ta pesma fenomenalna... ne znam dal su mogli bolju da nadju da otvori altern4, i posle jos sladje dodje Fragile Dreams........ mmm.... Mmmmmm.....Fragile dreams.....mmmmm.... ........Maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you........... Quote
Azog-Gauroth Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 mala zabuna za mene anathema nema losu pjesmu vec najgoru od genijalnih TO SASHA,BRATE!!!nikada nam nece razdvojiti planinu!!! There is a whole mountain And a river runs through it If you split my mountain wide You would find many rivers Among flocks of non-white doves And non-temptable mortals The kingdom is much more real And the beauty is endless Only when tightened beyond recall Is your necklace a blessing Leave your pearls in the sea You undeserved bitch You are not worthy of such a treasure My hand on your heart, I know there is a beating In this oh so bleak landscape There are many mountains .........but not do much water. My Kingdom i... There, look, the willow clings over the river, Like a person who bows down, crying for the lover. Reminds me of Autumn, [when] you were kneeling, I engaged myself to you... najjaci textovi u DOOM metalu... fine day ne volim pretjerano... Quote
tragedy Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 najgora pesma? ima par komada na Serenades-u koje stvarno ne razumem (J'ai fait une promesse ne spada u te)... demo snimci su brutalno smesni! KO TO NE VOLI DEATH METAL Quote
Recommended Posts