forever*autumn Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 da vratim (ana)temu na vr'. da,bas tamo gde joj je i mesto. Quote
Kveld Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Dobih mp3 i jako mi se dopadaju..... Mozda je ovo jedan od nekoliko diskova koje sam sa jako velikom paznjom slusala... nemoj bre slushati Anathemu preko mp3ki ....morash slushati svaki album posebno (najmanje 6 meseci ha ha) da bi ih stvarno skontala Quote
angela287 Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 6 meseci je malo...Takav bend zasluzuje mnogo vecu paznju (i vise vremena)! Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 nemoj bre slushati Anathemu preko mp3ki ....morash slushati svaki album posebno (najmanje 6 meseci ha ha) da bi ih stvarno skontala A da li se u to vreme racuna danonocna terapija Anathemom??? I narfno Katatoniom... btw ja ti narezah damnation, ali nikako da izadjem iz kuce, valjda cemo se videti u skorije vreme Quote
Chlan 787 Posted January 20, 2005 Author Report Posted January 20, 2005 minimum 2 godine za provaljivanje... Quote
... Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Значи, фали ми још неких 10-ак месеци... Quote
Buddha Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 dacu ti ja malo od mojih 8.5 godina Quote
Face Of Melinda Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 ne znam meni je jedna od omiljenih forgotten hopes barem ovih dana (posto princip omiljenih pesama zavisi ipak od raspolozenja)... pogotovu zbog dela "Do you ever dream of escaping? Don't you ever dream of escaping..." mozda cu zvucati pateticno ali whata hell... Quote
AmyLee Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Meni je Angelica ovih dana #1... Depresivna sam.... Quote
Lara_84 Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 nemoj bre slushati Anathemu preko mp3ki ....morash slushati svaki album posebno (najmanje 6 meseci ha ha) da bi ih stvarno skontala Zato ja imam obicaj da prerezujem kao audio... a i josh neki ovde Quote
Face Of Melinda Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 zvucis pateticno NJ... Nisam ja bas toliko pateticna, koliko zaista ponekad razmisljam da pobegnem od nekih stvari i tako nothing special... Quote
marcoman Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 e, ovi tamo na katatonia-i pominju dvd, pa rekoh da pitam sta se desava sa ovim "Were you there" ( bude li neko opet rekao "yes, we were" ) jel' neko poseduje mozda? Quote
Agarth Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 yes, we were. Izašao je DVD, to je sve što znam. Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 izasao je, i prodaje ze bez omota, koliko znam. jos uvek mu je distribucija kljakava, ali vidim da ljudi uspevaju da ga nabave (kako-tako..). Quote
Buddha Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Anathema na turneji sa Porcupine Tree. 95% sigurno, kaze Danny himself pozz Quote
Buddha Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 (edited) danny ladno upravo zatvorio anathema forum. mnogo bilo ludaka tamo.. evo mu ga poslednji quote: yes i am sorry but its gone far enough so anathema will disband this piss poor forum in the hope that some of you out there might go away and stay away. i am sorry it has come to this and its probably our fault for having no real moderators but that is it. so say your goodbyes to eachother, because you won't darken our doors again. SORRY TO THE RESPECTFUL, FAIRLY NORMAL DECENT PEOPLE OUT THERE. (no, that does not include you) Edited February 4, 2005 by slowdiver Quote
Lotus eater Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 uf, ovo je jako ! mozda ga ovo inspirise za jednu pesmu... Quote
SGNL>05 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Svi ste kraljevi i carevi Kako će da se zove nov album, i kada izlazi? Mrzi me da kopam po netu. poz Quote
Agarth Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Izaći će tek negde u aprilu... Možda će se zvati 'Everything' ili tako nešto kol'ko načuh? Još uvek im se ne zna za kog izdavača... Quote
Recommended Posts