Baal Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 last night in london they played release pressure unamed new song one last goodbye closer a natural disaster panic flying Hoću jebeno da čujem tu novu pesmu! Quote
Baal Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Jel' imaš možda neke informacije o novom albumu? Kada će to da izađe i za koga? Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 pa jel si procitao intervju? hoce da snime jedan, a mozda i oba albuma, pa onda da cuju ponude Quote
Agarth Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Čini mi se da je Danny već spomenuo nešto u onom intervijuu o kome ste pričali na ovoj strani... Još uvek se ne zna za koga će da izađe. Čini mi se da sam negde pročitao i da će se možda zvati 'Everything'... blah... Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 za promenu imena benda nema sanse, o tome su vec raspravljali.. moguce je da ce se album zvati tako.. Quote
Baal Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Moram da se pohvalim da sam čuo novu pesmu Anatheme. Skinuo sam je sa Anathema Yahoo grupe, neki lik je snimao na koncertu sa Porcupine Tree, i pesma još nema naziv. Podseća me na album AFDTE, mada poslušao sam je samo jedanput, posle ću da kažem detaljnije mišljenje. poz Quote
marcoman Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Jebem ti kurac, ja poceo da skidam pesmu i napravim pauzu na 2%, kad sam hteo da pocnem dl ponovo izbacuje mi jebeni "not available" shit ili tako nesto cujem da lici na leave no trace, a to je bas do jaja danilo>> jos vazi ono za Coil, samo malo da prezdravim vishe Quote
Baal Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Moraš odjednom da skidaš.. Možda ću sutra da uploadam na moj serv pa skidajte Mada, evo sad ću da uploadam. Za 20ak minuta proverite link http://disciple.angelcities.com/anathema.bak Posle downloada promeni extenziju fajla u .wma Poz Quote
Baal Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Imam nekih problema sa ovim serverom, pesmu možete skinuti: O V D E NAPOMENA: OVO NIJE ZIP FAJL! POSLE DOWNLOADA PROMENITI EXTENZIJU U .wma poz Quote
Bartleby Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Anathema One last goodbye rulz, a Silent Enigma je prva pesma koju sam naucio da sviram na gitari.. Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) a možda treba staviti jednu ulaznicu, tj. da se ulaznice uzimaju samo u paru.. to sam i mislio: kao festival gde bi se karta uzimala za sve svirke.. još par domaćih bendova i to je to.. 2 svirke za veče.. ma, šta ja koji kurac planiram hahahaa A da lepo prvo sachekamo da prodju Losti? Mozhda Bg ostavi dobar utisak na Holmesa pa Anathema dodje nepozvana,tj po preporuci ,pa Katatonia... Edited April 6, 2005 by R i d d l e R Quote
marcoman Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Imam nekih problema sa ovim serverom, pesmu možete skinuti: O V D E NAPOMENA: OVO NIJE ZIP FAJL! POSLE DOWNLOADA PROMENITI EXTENZIJU U .wma poz "The page you are attempting to access has been removed because it violated Tripod's Terms of Service. Please check out Tripod's Help system for more information. Quote
Agarth Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Nema veze, ionako me mrzi da skidam. Nešto mi se i ne preslušava nova pesma prvi put sa nekog snimka iz publike... Quote
Baal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Snimak je savšen Postaviću ga u nekoj drugoj formi posle, ostaviću link. Quote
Baal Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Vincent said that new album should be in january or february next year. Quote
KRANG Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 nije loša pesma. i fino zvuči (u smislu da je dobar snimak).. ali, ipak je to anathema, pa ne treba očekivati čuda haha Quote
marcoman Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 ali, ipak je to anathema, pa ne treba očekivati čuda haha Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Ah...Anathema Necu ni da izdvajam albume, niti pesme, niti godine...Anathema je Anathema i dok god je ima rec - muzika - ima svoje pravo znachenje Quote
Jessy Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Judgement i jos par albuma na kojima ne "povracaju" po mikrofonu su super...ne volim ceo taj nacin "pevanja",kao da mi neko rezi na uvo .Uostalom pevac ima fenomenalan glas...zbog cega ga kvariti?Mada ima par pesama na kojima mi to ne smeta,kao i par bendova(npr. Gathering)kod kojih mi to uopste ne umanjuje dozivljaj.O5 sto se tice Anatheme-Deep je mnoogo dobra pesma! Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Jebote,kud plovi ovaj brod.. A ti promeni brod... Quote
Karmila Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Svidja mi se Anathema, naj album mi je Alternative 4, pesma Lost Control... Mada su i ostale mnoooogo dobre...Regret, Feel, Empty... Nije los ni album Judgement... Quote
Recommended Posts