Baal Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Konačno nabavih dvd Were You There. Konačno imam pravi užitak, a ne sa jebene divx verzije. DVD ima još nekih dodatka koji nisu ripovani na divx.. Za fanove Anatheme must-have. poz Quote
Baal Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 btw.. okačih novu pesmu anatheme na net: LINK: http://ms.lowculture.org/baalbehrit/temp/a...s_have_eyes.wma poz Quote
Baal Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Ispravka: http://ms.lowculture.org/rainroom/temp/ana...s_have_eyes.wma Quote
Baal Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Ako nekome ne radi ovaj link gore, nek proba sledeći.. http://www.metalserbia.org/baalbehrit/temp...s_have_eyes.wma Quote
Chlan 787 Posted May 5, 2005 Author Report Posted May 5, 2005 Konačno nabavih dvd Were You There. Konačno imam pravi užitak, a ne sa jebene divx verzije. DVD ima još nekih dodatka koji nisu ripovani na divx.. Za fanove Anatheme must-have. poz molim te, ali molim te, da mi (i) ovo srezes i poneses na paradise lost... Quote
Bartleby Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Dodjavola... Anathema najbolje spaja reci i muziku.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 (edited) hm.... koliko vidim anathema poprilicno impresionira i deluje na maloletnu 'mracnu' populaciju.... Edited May 7, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
mina. Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Sinoc sam cula Angelicu kad sam izasla... Tako mi je lepo legla... Anathema je jedan od onih bendova koje mogu da ne slusam neko duze vreme, ali kad cujem neku pesmu i ona me podseti... Nema teorije da ne pustim kad dodjem kuci. Quote
tragedy Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 hm.... koliko vidim anathema poprilicno impresionira i deluje na maloletnu 'mracnu' populaciju.... sto nije bio cilj nemojte ljudi da pricate o ovom bendu on je da se slusa Quote
m. Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Dodjavola... Anathema najbolje spaja reci i muziku.. dobar zapazaj Quote
Agarth Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 hm.... koliko vidim anathema poprilicno impresionira i deluje na maloletnu 'mracnu' populaciju.... Ja sam baš 'mračan' i u crne odore odeven i imam 16 godina u tri lepe... Quote
Chlan 787 Posted May 7, 2005 Author Report Posted May 7, 2005 a meni chak i raste brada... i u slikovnicama pishu o legalizaciji zemljishta u Srbiji... i moja baba jede sladoled sa senfom... i.... sjajno! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Ja sam baš 'mračan' i u crne odore odeven i imam 16 godina u tri lepe... ti si onda nezreo.... ukoliko nisi to brate a lozis se na anathemu onda si zaostao.... Quote
Agarth Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Bolje i da sam detinjast nego da se u svakom momentu pravim pametan i izigravam dosadnog cvikeraškog socio-analitičara. Uzgred, prestani da kenjaš na temama o kojima nemaš blage veze... Quote
Chlan 787 Posted May 8, 2005 Author Report Posted May 8, 2005 dosadnog socio-analitičara. ej bre! Quote
A_Scarlet_Witch Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 (edited) Sleepless moja omiljena pesma... Ah... To je prvo sto sam cula od Anatheme... Obozavam je... Edited May 8, 2005 by A_Scarlet_Witch Quote
m. Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 opet svade...ma koga briga za godine..ne trebas imati odreden broj godina da bi ti nesto bilo ok, i da se ufilmash. Quote
Baal Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 http://anathema.uw.hu/download/download_file.htm Ovde imate bootlege Anatheme, u veoma dobrom kvalitetu.. poz Quote
Baal Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Nov lyric Anatheme koji je Danny postovao na oficijalnom sajtu...: lightening splits the sky shining blinding white and here i lie almost alseep reckoning in a place of peace so i take a walk to the top of a hill and the rest of the world is just standing still and i am happy now that your near to me and i´m happy now that you stayed cos in all those many years of wilderness you never faltered and i know you never ever strayed do you know what it is that drives us on do you know why it is that we belong through all those many years of questioning to see just whether i was right or whether i was wrong and i´m happy now that your near to me and and i´m happy now that you tried cos in all those many years of wondering you never turned your back and you never ever lied so i offer up this song to you and i love you all until i die and i love life lightening splits the sky shining blinding white and as the storm rises and nature screams then i find strength for the future in dreams Quote
Kent Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 bas mi na q ide ta disekcija predstojeceg albuma... te jedan klip, pesma, tekst, palica... smucice mi se album kad bude izasao kako vidim. bojkot! Quote
marcoman Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 mozda je neko vec kacio link, ali evo neki mali intervju pa vidite sta je Danny rekao o novom albumu http://www.lordsofmetal.nl/showinterview.php?id=963 Quote
Buddha Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Baal, hvala za anathema dvd ne moze da se poredi sa onim ripom ranije Quote
Recommended Posts